Fr0styyy. Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 A Młody, niech zioms weźmie termostat i zagotuje go i patrzy czy się otwiera.
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 A dobry ten termostat? - moze odwrotnie zalozyl Tego penetratora z 2.0 , 1.8T nie idzie inaczej założyć Kurfa najebałem się w poniedziałek:decayed:Czy to źle wróży?
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Oj teściu wpadł na naprawę auta i wziął 0.7l:decayed: W ogóle jakby ktoś blisko mnie mieszkał to zapraszam na serwis auta:good: Klima , komp itp:naughty:
wladi Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Oj teściu wpadł na naprawę auta i wziął 0.7l:decayed: W ogóle jakby ktoś blisko mnie mieszkał to zapraszam na serwis auta:good: Klima , komp itp:naughty:Dzięki Endrju jak coś będę pamiętał że serwis gratis:decayed:
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Dobra tylko wpadasz z 0.5l i serwis gratis:decayed: Tylko masz około 350km do mnie:decayed:
wladi Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Spoko kilometry to nie fszystko:drunk:
Stichy Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 A dobry ten termostat? - moze odwrotnie zalozyl Kurfa najebałem się w poniedziałek:decayed:Czy to źle wróży? <br /><br />
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 A dobry ten termostat? - moze odwrotnie zalozyl Kurfa najebałem się w poniedziałek:decayed:Czy to źle wróży? http://s14.postimage.org/4ohnqyxwd/248559_557438770952518_763952589_n.jpg <br /><br /> :polew: Wladi możesz wpaść nawet na wymianę żarówki a już ja Cie ugoszczę
wladi Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Hehe pomyślę ale palniki w cenie wymiany rozumiem:decayed:
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Hehe pomyślę ale palniki w cenie wymiany rozumiem:decayed: W palnik to my damy:kox: To zawsze w cenie z git klientem:decayed:
wrclaguna Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Fajny materiał o zarnikach D1S ORI vs. zamiennik
wladi Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Hehe pomyślę ale palniki w cenie wymiany rozumiem:decayed: W palnik to my damy:kox: To zawsze w cenie z git klientem:decayed: No w palnik tak ale źle mnie zrozumiałeś: płacę za wymianę a palniki gratis:naughty::decayed:
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Hehe pomyślę ale palniki w cenie wymiany rozumiem:decayed: W palnik to my damy:kox: To zawsze w cenie z git klientem:decayed: No w palnik tak ale źle mnie zrozumiałeś: płacę za wymianę a palniki gratis:naughty::decayed: Gratis możesz dostać moje D2S używki:decayed: I tak dużo oferuję:decayed:Chociaż Ty już mazowiecką gościnę znasz już(domin)
wladi Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Oj znam znam i wiem że z wami ciężko się reza:polew:
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Oj znam znam i wiem że z wami ciężko się reza:polew: Można lżej ale nie ta satysfakcja:kox:
Młody_drog Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Fajny materiał o zarnikach D1S ORI vs. zamiennik Bardzo ciekawy filmik!! Czy to znaczy, że firma Xenon Serwis to zaufany sprzedawca oryginałów?
wladi Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Fajny materiał o zarnikach D1S ORI vs. zamiennik Bardzo ciekawy filmik!! Czy to znaczy, że firma Xenon Serwis to zaufany sprzedawca oryginałów? No dobrze koleś mówi ale ja np. swoje przetwornice regenerowałem więc nie wiem czy nie da się naprawić
P-U-M-A Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Panowie możecie kto wrzucić nr tego joysticka do składania lusterek. Zwykły bez chromu.
Rekomendowane odpowiedzi