Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no co ty :polew:

nie nie ja tak jak mlody drog pod domem wiekszych zmian nie zrobie bo sasiedzi dziwnie patrza :naughty:

dlatego pisalem ze zazdroszcze " przestrzeni "

a przy okazji w Powerflow daja dozywotnia gwarancje i co roku jedziesz na konserwacje za darmo :gwizdanie:

To, że nie mam miejsca nie znaczy, że nic pod domem nie robie! Nie podjął bym się raczej wymiany zawieszenia bo trzeba napier... młotkiem ale wyciąganie foteli, zdejmowanie zderzaka, montaż parktronika, wymiana oleju to żaden problem! Sama przyjemnosć

Opublikowano

chcialem przykleic naklejke B6 DIVISION a niunie w swieta ale mroz na dworze za duzy...i mi auto cale lodem pokrylo :wallbash:

Opublikowano

http://allegro.pl/spoiler-audi-a4-8e-hit-i1352263450.html

brał juz ktos laminacik? :decayed:

bo nie dam za Ori tyle kasy...

wolne mam do 3 wiec trzeba działac

Laminat jest "pusty w środku".

Masz taką wydmuszkę ze spojlera - same krawędzie, więc jeśli chciałbyś to przykleić do klapy, to najpierw należałoby to czymś wypełnić, potem przykleić.

Możesz napisać do Kokosa. ~ On ma taką, niezałożoną myślał czy jej nie sprzedać. możesz do niego napisać. Tylko On ma chyba taką kształtem zbliżoną do Ori, ta z aukcji jest o wiele większa

Opublikowano

ladny ten laminacik :>[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 11:36_________________________________________________co z tymi naklejkami...czekamy na projekt Michała??

Opublikowano
:yes2:
Opublikowano

na wiosnę jak znalazł :kox:

Opublikowano

http://allegro.pl/spoiler-audi-a4-8e-hit-i1352263450.html

brał juz ktos laminacik?

bo nie dam za Ori tyle kasy...

wolne mam do 3 wiec trzeba działac

widze ze dzialasz :naughty: lampy led teraz lotka :kox:

mlody drog ma z tej auckji i pytalem go o to- nie narzeka :rolleyes:

http://allegro.pl/audi-a4-8e-b6-2001-2004-spoiler-s4-look-tfb-tuning-i1367919692.html

ja tez bede bral z tej aukcji

Opublikowano

DAVID dzieki za info... działam działam... wczesniej bym wiecej rezał tylko poprostu miałem dług za Audi...

musiałem oddawac kase... a teraz juz zaczynam dzialac

w styczniu jeszcze szyby planuje sciemnic

Opublikowano

no widze ze sie zaczyna rezanie :naughty::good:

Opublikowano

E tam tyci tyci u mnie... seria nie lubie jezdzic... nawet po samych rs'ach rozpoznaja na miescie :slina:

dojda pierdoły i bedzie cacy. A co do siebie nowego kupiłes? bo chwaliłes sie cos ale zero konkretów. poze byc priv :good:

[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 14:22_________________________________________________To jeszcze pytanie z innej beczki. Mam 18stki Et35 gleba H&r siadło około 50 mm...

jakie max dystanse moge zapodac? jak zrobie Et20 bedzie tarło?

Opublikowano

E tam tyci tyci u mnie... seria nie lubie jezdzic... nawet po samych rs'ach rozpoznaja na miescie :slina:

dojda pierdoły i bedzie cacy. A co do siebie nowego kupiłes? bo chwaliłes sie cos ale zero konkretów. poze byc priv :good:

[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 14:22_________________________________________________To jeszcze pytanie z innej beczki. Mam 18stki Et35 gleba H&r siadło około 50 mm...

jakie max dystanse moge zapodac? jak zrobie Et20 bedzie tarło?

przecież masz idealne et felgi do b6 :cool1: Równo z błotnikiem masz koło :good:

Opublikowano

Niby tak :kox: zawsze moze byc szerzej :cool1:

Opublikowano

jakby fotka z mojej fury- po ostatnim spocie :polew: :polew: :polew: :polew:

glowing-turbo.jpg

:naughty: :naughty:

Opublikowano

ile jajek dało sie usmarzyc? :decayed:

Opublikowano

u mnie śmierdziało jakby się ze dwa strusie spaliły :gwizdanie: :polew: aż sie wystraszyłem że tak żle moją małą p[otraktowałem

Opublikowano

no wiem wiem ze Joke :decayed:

Opublikowano

u mnie śmierdziało jakby się ze dwa strusie spaliły :gwizdanie: :polew: aż sie wystraszyłem że tak żle moją małą p[otraktowałem

Naucz się w końcu cytować :D:decayed: