MARCIN607 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ta jest straszna z twarzy :doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ta jest straszna z twarzy :doh:http://images50.fotosik.pl/1853/da6211644e62c87am.jpg wiem widzialam jej zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ta jest straszna z twarzy :doh:http://images50.fotosik.pl/1853/da6211644e62c87am.jpg wiem widzialam jej zdjecie dobrze że chociażjeden profil ma znośny :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ta jest straszna z twarzy :doh:http://images50.fotosik.pl/1853/da6211644e62c87am.jpg wiem widzialam jej zdjecie dobrze że chociażjeden profil ma znośny :polew: wiesz kojarzy mi sie to z cobra z czestochowy z tyl liceum z przodu muzeum:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 w końcu jakieś zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 mnie ten all rozwala ---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ---------- for Józek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 a dla mnie co az wstyd moja pokazywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 dla Ciebie cała reszta :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 tam taki niebieski nie ma to jak granat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ---------- az wstyd moja pokazywac jak ma wszystkie koła to dramatu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ha ha ha mowisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris-krzysztof Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Kurfa kobieta moja była w biurze podróży i za wycieczkę do Bułgarii we wrześniu na tydzien tylko z własnym dojazdem chcą 1200zł na 2 osoby:shock3: Jechał tam ktoś autem? Ile km jest? Jechałem w tamtym tygodniu do Bułgarii. Nie wiem skąd wyruszasz ja jechałem na Barwinek ->Świdnik->Presov-.Kosice->Miskolc->Debrecen->Oradea->Arad->Timisoara->Vidin->Sofia Co Do cen paliw bardzo podobne troszke niższe niż w PL. Bardzo drogie promy. Musisz kupic winiety. Wracałem inna droga. Jak chcesz uniknąc promów to albo Serbia a jak nie to Lecisz na Giurgiu. Polecam trase DN7C. Zrobiłem 1600km na lajcie zależy jak kto lubi jeździc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Panowie chcę wymienić poduszkę silnika w AWX tą z czujnikiem... dużo z tym roboty jak nie mam osłony pod silnikiem? dam radę zrobić to z kuzynem u niego na kanale? Nakierujcie mnie trochę jak się za to zabrać Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams78 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Musisz mieć podnośnik żaba lub podobny lub wieszak do silnika. Podwieszasz silnik, odkręcasz przednie mocowanie silnika, potem poduszki, do góry, wymieniasz uszkodzoną i tyle. Wydaje się proste, chociaż nigdy nie wymieniałem:tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ładny fury i sprzęt w garażu mieli "Dziupla" na kilka posesji. Policja: To przeszło nasze oczekiwania Panowie chcę wymienić poduszkę silnika w AWX tą z czujnikiem... dużo z tym roboty jak nie mam osłony pod silnikiem? dam radę zrobić to z kuzynem u niego na kanale? Nakierujcie mnie trochę jak się za to zabrać Pomoże ktoś ? Tak czysto teoretycznie bo robiłem takie coś w B5 1.9 TDI w sumie w B6 też ale silnik miałem wyjęty... Ja robiłem na dużym podnośniku więc w kanale trzeba pokombinować, odkręcasz dwie nakrętki, jedna od góry druga od dołu, wypinasz wtyczkę, w przypadku B5 miałem chyba jeszcze poluzowane poduszki skrzyni. W Twoim przypadku lewarujesz silnik, w moim opuściłem całą budę a silnik podparty belką... trochę trzeba opuścić bo te śruby/szpilki dość długie. Wymian i skręcasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 w końcu się wyspałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 w końcu się wyspałem niech zgadne 2 zmiana:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 w końcu się wyspałem A ja dzisiaj wracam do domu i Potem trochę TV pooglądam na mojej nowej 50` plazmie i weekend:naughty: życie nie jest takie złe:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi