Gość Edyta Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Typy. Mam jechać pod czarny sufit na 13:00 jakiś kawałek kilosów. Skończyłem pić o 4 generalnie na głowe 0,7 Jacka. Jechać? narazie odpusc sobie nie warto jak domin mowi zjesc cos wykapac sie i wtedy mozna pojechac:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 i jak wczasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 i jak wczasy oj ciężko było...ale ćwiczenia czas było zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Szkoda Artur że my nie po ćwiczyliśmy, a uwierz że na Helu dobrze się pije bo woda z każdej strony:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 i jak wczasy oj ciężko było...ale ćwiczenia czas było zacząć a wladi u nas w temacie marudzi ze ni piwa nie wypiles powaznie dobra trening nie jest zly:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 i jak wczasy oj ciężko było...ale ćwiczenia czas było zacząć no ćwiczenia to podstawa bo sok z gumijagód już gotowy:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 i jak wczasy oj ciężko było...ale ćwiczenia czas było zacząć no ćwiczenia to podstawa bo sok z gumijagód już gotowy:grin: no to będzie się działo ---------- Post dopisany at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany at 10:44 ---------- i jak wczasy oj ciężko było...ale ćwiczenia czas było zacząć a wladi u nas w temacie marudzi ze ni piwa nie wypiles powaznie dobra trening nie jest zly:naughty: no bo faktycznie nie wypiłem ale nie mogłem bo byłem przed drogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 i jak wczasy oj ciężko było...ale ćwiczenia czas było zacząć no ćwiczenia to podstawa bo sok z gumijagód już gotowy:grin: no to będzie się działo ---------- Post dopisany at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany at 10:44 ---------- i jak wczasy oj ciężko było...ale ćwiczenia czas było zacząć a wladi u nas w temacie marudzi ze ni piwa nie wypiles powaznie dobra trening nie jest zly:naughty: no bo faktycznie nie wypiłem ale nie mogłem bo byłem przed drogą no to faktycznie ale ylll odwiedzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 dobra jestem hardcorem... letnie kapcie na aucie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 dobra jestem hardcorem... letnie kapcie na aucie:decayed: Dawaj foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 dobra jestem hardcorem... letnie kapcie na aucie:decayed: Dawaj foto a co nie wierzysz? co roku zmieniam na zimówki jak spadnie snieg i na poczatku marca na letnie:wink: paskudnie wyglada na 15 stce:naughty: własnie sprawdziłem archiwum gg i rok temu zakladałem 3 marca (sobota) wszystko jak w zegarku , co do dnia:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Chcę zobaczyć jakie masz a nie że nie wierzę, wątku mi się nie chce szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Łopaty:wink: te takie oklepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ja w środę zakładam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Mam ten plus ze ide do garazu lewarek 30 minut i po sprawie:wink: Oby tylko BT nie zasypało za 3 tyg:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 a mnie wsio jedno i lato i zima 18:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 a mnie wsio jedno i lato i zima 18:decayed: kto bogatemu zabroni:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi