Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do sedana zaczyna się 8e5 ,do avanta 8e9

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to dobrze pamiętałem :decayed:

Opublikowano

co wyście z tymi nikami:decayed:

Opublikowano

co wyście z tymi nikami:decayed:

wszystko się zmienia świat się zmienia to i nicka trzeba zmieniac :wink: mnie już ABW szukało :grin:

Opublikowano
Witam elite :hi:

Wczoraj doszly mi naklejeczki ekipy b6 zaraz biore sie za mycie autka po zimie i będzie oznakowane :decayed:

Mam jeszcze małe pytanie, bo włąsnie zakupiłem dwururke do siebie i jak zrobi sie cieplej będe rezał, mam w garazu seryjna dokładke pod zderzak od 1.8T ale tak patrze ze czasem za dobre pieniądze można dorwać sały zderzak na tył od s-line bo ludzie nie wiedza co maja, teraz pytanie czy zderzak od avanta a sedana sie różni a jak tak to czym, żebym sie nie naciał przy szukaniu :decayed:

Marek różni sie i musisz szukać do sedana:wink: najlepiej samą dokładke aczkolwiek trafić takie cudo to..........:naughty:

No to już wszystko jasne :) jak sie coś trafi do kwietnia to kupie a jak nie to ta dokladka co mam pójdzie w kolor i jazda :) ale z s-line było by zacnie :decayed:

Opublikowano

Turzol prośba do ciebie:decayed: Ty tam ogarnięty w etce podał byś mi nr uszczelek z ramki drzwi prawa i lewa strona oczywiście przód:decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Kurfa ja jeszcze delirke po wczorajszym mam:facepalm: Finlandia Lime:facepalm:

Opublikowano

Bo pijeta jake perfumy czy cuś... Nie ma to jak ruda Grażynka :kox: łeb nie jebie, wchodzi jak kubuś :whistling:

Opublikowano
Bo pijeta jake perfumy czy cuś... Nie ma to jak ruda Grażynka :kox: łeb nie jebie, wchodzi jak kubuś :whistling:

Ja choruje jak się fajek przy piciu napale:kwasny: No i wczoraj tak było właśnie:decayed: Piliśmy czystą ale(jak zwykle) zbrakło i brałem co mam w domu:decayed:

Opublikowano

Ja choruje jak się fajek przy piciu napale:kwasny: No i wczoraj tak było właśnie:decayed: Piliśmy czystą ale(jak zwykle) zbrakło i brałem co mam w domu:decayed:

A co byś zrobił, gdyby ostał się ino fioletowy? :dziura:

Opublikowano

A co byś zrobił, gdyby ostał się ino fioletowy? :dziura:

Przez chleb i do przodu:decayed: Nie no ja tak nie mam że wale do oporu aż nie ogarniam:decayed: Czasem tylko mi się tak zdarza:decayed:

Opublikowano

Jak się odcinać to jednym, bo właśnie na następny dzień nieogar totalny jest... Ale jak jest mus, to z braku laku to i kit dobry :grin:

Opublikowano

55514248622307810563544.jpg

:whistling:

Opublikowano
Turzol prośba do ciebie:decayed: Ty tam ogarnięty w etce podał byś mi nr uszczelek z ramki drzwi prawa i lewa strona oczywiście przód:decayed:

Chodzi Ci o te uszczelki które okalają całe drzwi łącznie z ramą okienną?

Opublikowano

Chodzi mi o uszczelki na ramce a nie te co są w budzie:wink:

Opublikowano

Na jakich felgach wychodziła oryginalnie s4 b6 ? Mysle o felgach na lato i kombinuje we wszystkie strony, a jak wam sie wydaje jakie by pasowaly do gleboko czarnej s4 b6 na lekkiej glebie ? Segestie mile widziane :decayed:

Opublikowano

Józek ja też mogę ale turzol był pierwszy:banghead:

memory five-wladi i wszystko jasne:)