wladi Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Aaa no tak coś mi wspominałeś ale nie zajarzyłem...tylko wiesz ja chcę polerkę profi:naughty: co najmniej 50/50:decayed: co to znaczy?? Oj Artur nie rób mi tego ja jestem zielony w tych sprawach ale Ty:grin: taki żarcik napisałem 50/50 bo chciałbym zobaczyć efekt Twojej pracy jak zrobisz pół auta żeby było widać różnicę na lakierze:decayed:---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- Aaa no tak coś mi wspominałeś ale nie zajarzyłem...tylko wiesz ja chcę polerkę profi:naughty: co najmniej 50/50 co to znaczy?? No że chce tylko z lewej strony:decayed: Tylko cicho bo jak Vario się dowie co za głupoty gadamy to nas opier.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Aaa no tak coś mi wspominałeś ale nie zajarzyłem...tylko wiesz ja chcę polerkę profi:naughty: co najmniej 50/50 co to znaczy?? No że chce tylko z lewej strony:decayed: PUMA chodzi o temperaturę. Nie na darmo proszkowo fele malują i elementy pod machą bo tam gdzie jest gorąco z proszkiem się nic nie dzieje:wink: Jak jest odpowiednio przygotowana powierzchnia czyt. podklad lakier a potem klar to nie ma opcji żeby się coś takiego stało na felgach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Aaa no tak coś mi wspominałeś ale nie zajarzyłem...tylko wiesz ja chcę polerkę profi:naughty: co najmniej 50/50 co to znaczy?? No że chce tylko z lewej strony:decayed: PUMA chodzi o temperaturę. Nie na darmo proszkowo fele malują i elementy pod machą bo tam gdzie jest gorąco z proszkiem się nic nie dzieje:wink: Jak jest odpowiednio przygotowana powierzchnia czyt. podklad lakier a potem klar to nie ma opcji żeby się coś takiego stało na felgach. No a cena w sumie ta sama:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 No jasne. Ale przynajmniej mam kolor i strukturę jak na Ori felgach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Wladi o to Ci chodziło...teraz kumam...ogarnie się a co do malowania felg to jakiś mit z tym malowaniem proszkowym...ja nawet zaciski z tyłu mam malowane w tradycyjny sposób i jest gicior... ...dokładnie jest tak jak PUMA pisze ///ptrzygotowanie i jeszcze raz przygotowanie... byli tacy co twierdzili ze z zacisków farba poliyretanowa dwuskładnikowa musi zejść a ja pomalowałem i jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 przeglądając allegro znalazłem takie ogłoszenie , zna ktoś to auto ? Oferta - Audi A4 - WITAM ZAINTERESOWANYCH JEST TO AUDI W WERSJI S-4 I TAK MA W BRIFIE, AUTKO PRZYJECHAŁO Z NIEMIEC I JEST PO DUŻYM SERWISIE MIANOWICIE N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 przeglądając allegro znalazłem takie ogłoszenie , zna ktoś to auto ?Oferta - Audi A4 - WITAM ZAINTERESOWANYCH JEST TO AUDI W WERSJI S-4 I TAK MA W BRIFIE, AUTKO PRZYJECHAŁO Z NIEMIEC I JEST PO DUŻYM SERWISIE MIANOWICIE N :polew::polew::polew::polew: Te ceny są coraz lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 co masz na myśli Patryk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Wejdz sobie na Mobile DE i poszukaj auta o takim przebiegu. Żaden niemiec nie sprzeda dobrego auta w takiej cenie no proszę cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 dobra może być silnik padnięty, kupić inny i wstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 No jak koszta nie są dla ciebie ważne to kupuj:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Puma a co z popielniczka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Puma nie ma bata b6 też muszą tanieć w,końcu to już leciwe auta. Tu body jest ale silnik ...jowy. Cena normalna. Ja swojego avf za 24500 dwa lata sprzedałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 przeglądając allegro znalazłem takie ogłoszenie , zna ktoś to auto ?Oferta - Audi A4 - WITAM ZAINTERESOWANYCH JEST TO AUDI W WERSJI S-4 I TAK MA W BRIFIE, AUTKO PRZYJECHAŁO Z NIEMIEC I JEST PO DUŻYM SERWISIE MIANOWICIE N :polew::polew::polew::polew: Te ceny są coraz lepsze 12 letnie auto i co ma kosztować ponad 20.000 co Wy macie z tymi cenami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Tyle rezania i pucowania i Ty chcesz mi wmowic ze za 10k ma puscic :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 ja tam swojego i za 50 nie oddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nie zapomniane przeżycie przewozić podsufitkę w aucie osobowym ; ))) W sedanie tez to przezywalem Tyle czasu i jeszcze nie zamontowana:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Puma nie ma bata b6 też muszą tanieć w,końcu to już leciwe auta. Tu body jest ale silnik ...jowy. Cena normalna. Ja swojego avf za 24500 dwa lata sprzedałem. Rozumiem że ma tanieć ale nie przesadzajmy żeby dobre B6 kosztowało 18 tysięcy ---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ---------- przeglądając allegro znalazłem takie ogłoszenie , zna ktoś to auto ?Oferta - Audi A4 - WITAM ZAINTERESOWANYCH JEST TO AUDI W WERSJI S-4 I TAK MA W BRIFIE, AUTKO PRZYJECHAŁO Z NIEMIEC I JEST PO DUŻYM SERWISIE MIANOWICIE N :polew::polew::polew::polew: Te ceny są coraz lepsze 12 letnie auto i co ma kosztować ponad 20.000 co Wy macie z tymi cenami Jak by patrzeć na Mobile De i samochody tam to kosztują dużo powżej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Moja oddam za 40 ;p Dla klubu 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 ja tam swojego i za 50 nie oddam A to swoją drogą:grin: ---------- Post dopisany at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ---------- Puma a co z popielniczka ? Nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi