Wojtek_A4 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Widzialem. I avusy mi pasuja jak najbardziej. Tylko musialbym je malowac a wiosna juz za rogiem:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 e tam od biedy można zakładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 niby tak ale akurat w tej chwili wole doplacic ale od razu zakladac. moja b6 bidnie na stalakach wyglada:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 nie no ładne kołpaczki masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 wlasnie wczoraj je zrzucilem heheh. Tak przyjechala z DE. Na dystansach:polew: Wole widok na stalakach juz:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 ehh jak ma sie pecha to i palca w D..ie sie zlamie... ledwo co załozyłem letnie koło, a juz wbił mi sie gwoźdź (taki około 8 cm)... dobrze ze na wsi wulkanizacja od 7-20:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 zna ktoś numer tego cuda ? i podchodzi p&p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 3 pytania: Jest duża różnica w przejściu z 312 na 320mm?? Czy trzeba wtedy wymieniać coś oprócz tarczy klocków i zacisków?? Podobno osłony mogą zostać... Jaki minimalny rozmiar felgi pod zacisk 345?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 pod 345 minimum 17 z et 43 i mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 czyli pod biedrony nie podejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 http://img829.imageshack.us/img829/6233/img4956wj.jpgzna ktoś numer tego cuda ? i podchodzi p&p ? Była taka lampka w sedanie z diodami? Bo ja mam chyba bez a z przodu są diody:mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 ta fota pochodzi z avanta nie wiem jak w sedanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Mogę ci wysłać na maila poradnik jak to dorezać w pdf'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Mogę ci wysłać na maila poradnik jak to dorezać w pdf'ie Poproszę na [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Cokolwiek już wiadomo micak? A zapomniałem, daj adres tego sklepu ze Szczecina co na spocie mi o nim mówiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Mogę ci wysłać na maila poradnik jak to dorezać w pdf'ie Lampkę z diodami?Nie wystarczy wymienić na taką? Ja mam w sedanie pakiet światło i wygląda tak samo jak ta co jozek pokazał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 W związku z zainteresowaniem informuję że plik dostępny jest na chomiku o nazwie micak1, ma poniżej 1MB, więc można zassać za free... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 W związku z zainteresowaniem informuję że plik dostępny jest na chomiku o nazwie micak1, ma poniżej 1MB, więc można zassać za free... Zassane a kiedy te lampki występowały ori, w pakiecie światło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 czyli to fabryczne rozwiązanie, trzeba szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 3 pytania:Jest duża różnica w przejściu z 312 na 320mm?? Ano jest, bo zmienia się zacisk. Czy trzeba wtedy wymieniać coś oprócz tarczy klocków i zacisków?? Podobno osłony mogą zostać... tarcze klocki zaciski jarzma, resszta zostaje. Jaki minimalny rozmiar felgi pod zacisk 345?? 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi