Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt nie ma concerta, żeby odpowiedzieć czy pójdą nie ori płyty :decayed:?

Sprecyzuj pytanie :cool1:

Jeśli chodzi Ci o to, czy odtwarza płyty, które sam sobie wypalisz, to oczywiście...

...niby czemy miałby ich nie odtwarzać?

Jeśli chodzi Ci o to, czy czyta MP3, to niestety NIE.

Już wszystko wiem, dziękuje koledzy, chodziło mi o nagrywane prze zemnie płytki :).

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

aba9f199d517a1a0.jpg

6e6da06b3b5584da.jpg

aeff3919b55165d1.jpg

to chyba odpowiedni wątek :kox:

Mi sie podoba ...nwet ten przedni zderzak :kox:

Opublikowano

ciekawe jaki tam motor siedzi bo intercooler dosc wielgasny i dlatego taki zderzak :rolleyes:

Mysle ,ze to MS DESIGN przerobiony :tongue4: produkt :audi:

to jest chyba Ms DESIGN / VOTEX tylko ktos domalowal czerno wokol tabliy :cool1:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 16:52_________________________________________________ Jakies 2 lata temu

Mialem Ms Design / VOTEXa :kox:

:cool1:

sh101255.th.jpgsh101260.th.jpg

[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 17:14_________________________________________________

Avant - pelny Votex :wink4:

cimg1250.jpg

cimg1271edited.jpg

cimg14471.jpg

[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:37_________________________________________________tak uwielbiana dokladka S :tongue4: dla naszych B6tek

ktos potrzebuje ?

aukcja - http://cgi.ebay.co.uk/AUDI-A4-S-LINE-REAR-VALANCE-TWIN-EXHAUST-TURBO-QUATTRO-/160527388891?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item25602d90db

Opublikowano

Mam do sprzedania dokładkę od Cupry -dociętą do B6

poka

ma u siebie w wątku...

a9cd97303130a97e.jpg

ta dokladka jest :kox: :kox: :kox: tylko do niej trzeba miec zderzak s-line bo przy zwyklym to troche kapa a szkoda :wallbash:

Opublikowano

ciekawe jaki tam motor siedzi bo intercooler dosc wielgasny i dlatego taki zderzak :rolleyes:

Mysle ,ze to MS DESIGN przerobiony :tongue4: produkt :audi:

mógłbyś zerknąć?? :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178531.0

Sedan ma oznaczenia zderzaka 8E5 na poczatku :wink4:

Opublikowano

brać i to szybko[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 07:57_________________________________________________ja swój za 150 oddałem rok temu. 99to fajna cena-a i tak malować musisz

Opublikowano

no własnie cena bajka... jak sie nikt nie połasi do piatku to wezme :decayed:

Opublikowano

CHYBA lykne ta dokladke...kurcze tak powaznie to sie zgrzalem ale nie bede robil Magikowi numerow :wink4: a jeszcze powazniej to nie wiem ile przerobienie tłumika mnie wyjdzie wiec narazie dokladke sobie odpuszcze...a Ty juz masz przerobiony??

No i pozamiatane...ktos juz lyknal :confused4:

PS. Bartek dzieki za poprawke :tongue4:

Opublikowano

ja mam przelot.... zrobienie daleszego customu na 2 wydechy to jedno popołudnie :decayed:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 17:04_________________________________________________juz ktos kupil... co za Ku.. .z forum? :kox:

Opublikowano

MAGIC87, szukasz zderzaka na 2 kominy?

Opublikowano

moze byc sama dokladka... a co masz do spylenia? jak co to priv

Opublikowano

[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 17:04_________________________________________________juz ktos kupil... co za Ku.. .z forum? :kox:

a bo czaisz się jak baba to handlarz jakiś łyknął :bicz: :bicz: :bicz: :bicz:
Opublikowano

Chopy co to moze byc u mnie ze jak po nocy odpale auto to przy opalniu fis mi sie drze "brake" i zapala sie na ok 2 s esp i abs domyslam sie ze cos z hamulcami ale co dokladnie nie mam dostepu do Vaga bo w Danii jestem

Opublikowano

Chopy co to moze byc u mnie ze jak po nocy odpale auto to przy opalniu fis mi sie drze "brake" i zapala sie na ok 2 s esp i abs domyslam sie ze cos z hamulcami ale co dokladnie nie mam dostepu do Vaga bo w Danii jestem

Czujnik stopu?

PS. Bartek dzieki za poprawke :tongue4:

Hahahaha - tak się zastanawiałem czy poprawić txt czy z kropka Ci przyjebać za takiego byka :wink4:

Opublikowano

aku się kończy