Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 ASJ] Konwersja na RS4 Swieze foty 157 & 173 & 192 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

plast nie rozpedzaj sie bo zalecialo gejnią :polew:

• Odpowiedzi 3.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Geje to są w stanach u nas to są ped... :)

Opublikowano

http://allegro.pl/audi-a4-b7-rs4-quattro-2005-08-zwrotnica-wahacz-i1803378853.html

jeszcze zdaje się normalna cena za te zwrotnice :gwizdanie: o ile to takie, a w ASO pewnie 1 szt kilka tys, bo zwykła do B7 2,0 TDI ok 1200 PLN :wallbash:

dzwon skubancu szkoda czasu, odkop dolce spod gruszy :polew:

:wtf:

Opublikowano

kurfa zdjęcia filmy a telewizja nie przyjechała ? :polew:

Opublikowano

Nosb - nie mogles wybrac lepszego koloru lakieru :) dla mnie wielka rewelacja :thumbup:

Opublikowano

Telewizji nie bylo tedzik byl zajety :polew: Jedynie stona z iphonem sie znalazla :wink4:

Spokojnie widzialem je i inne. Na razie nie dzwonie nawet bo nie mam na nie proste.

Opublikowano
Dobrze, że nie mam daleko do Daniela:)

my pakujemy sie w 5 taliba i jedziemy z pielgrzymka zobaczyc cudo :kox:

Opublikowano
:polew: Przywiescie jakies niewierne :kox:
Opublikowano

Nie no jasne. Rozumiem, ile ten projekt kasy pochłania. Nosb, jakby czasem brakowało Ci samozaparcia czy czegoś w dalszych etapach prac to wyobraź sobie , jak jest ostatni dzień projektu, piękna biała perła mieniąca się w słońcu, piękne fele, wnętrze z fotelami recaro itd :kox: :kox: :naughty: :naughty: :decayed: :decayed: I nie mów, że tak nie będzie, jak będzie. Tylko potrzeba czasu :cool1:

Opublikowano

pieknie wyszlo glosowalem na daytone ale widze ze ten kolor tez piekny

Opublikowano
Dobrze, że nie mam daleko do Daniela:)

my pakujemy sie w 5 taliba i jedziemy z pielgrzymka zobaczyc cudo :kox:

nie zapomnieć o mnie :chytry:

Opublikowano

Musi nosb wszystkie te PARCHY z placu wypchnąć żebyśmy się pomieścili :evil::slina:

Opublikowano

Kurfa na podworku sie nie pomiescicie :polew:

Realnie mysle 3-4 tyg i auto bedzi na gotowo z wierzchu i w miare wnetrze poki co . moze mniej czas pokaze.

Opublikowano

Jak się tyle ludu zjedzie każdy cos przykręci to pod koniec tygodnia będzie na gotowo :P

Pomożecie????

:decayed:

Opublikowano

Nic**ja skladam sam :jerk: :jerk: Musze zwiesc deche od ragi ( a chyba nie zaczal nawet :tongue4: :tongue4: ) , zalatwic zwrotnice , zrobic geometrie , zlozyc wnetrze, audio itp... nie da rady stanac 2 dni i zrobic. Rozwlecze sie w czasie i tak strasznie.

Opublikowano

mam kolegę, który ma kolegę, który ma kolegę, który zna gościa, który powiedział, że nie da się złożyć środka w 2 dni..ten koleś powiedział że z tydzień to minimum na spokojne i dokładne poskręcanie z wyczyszczeniem żeby było ok :)[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 00:15_________________________________________________Nosb auto będzie KOSA :)[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 00:15_________________________________________________a i jeszcze jedno..moje foteliki by wyglądały bosko w Twojej furze :evil:

silver.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...