Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 ASJ] Konwersja na RS4 Swieze foty 157 & 173 & 192 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szyby dobrze wklejone ? zeby nie powyrywalo jak dopindolisz koxu hehehe

dadza rade :D

• Odpowiedzi 3.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Auto po testach trzyma sie kupy ale uszy mnie delikatnie bolą :polew:

Dev zółte? W sumie :D Wariat troche ale jakos je tam widze ;)

Deska :

p1020346l.jpg

Aku w bagaju :

p1020348m.jpg

Wzmaki na miejscu ( ale nie wiem czy ich gdzies nie przeniose bo to na szybko zamontowane ) :

p1020349u.jpg

Zarzucone skrzynkami :

p1020351k.jpg

Mix cabrio :

p1020364s.jpg

I o tyle o ile wnetrze :

p1020373z.jpg

Schodzi ze wszystkim w ch%j czasu :wallbash:

Opublikowano

Będziesz coś jeszcze robił z ramką pod radio? bo czegoś mi tam brakuje :gwizdanie: Ale wygląda zacnie panie : :decayed:

Opublikowano

stare RF chyba lepsze od nowych modeli, co do bagaja to ile kajzerek tam wejdzie?

kolor auta :good: kojarzy mi się z moim ex Lexem GS300 ni to białe ni biała perła

zrób ogar ze środkiem w jednym kolorze bo teraz to niezły misz masz

Opublikowano

ładne toto tylko suby na czarno :polew::decayed:

Opublikowano

p1020373z.jpg

Schodzi ze wszystkim w ch%j czasu :wallbash:

F700BT :kox: jak masz rozwiazane zasilanie :>?

Opublikowano

Seba ie bardzo jest co z z nia tam zrobic :( jedynie pzychodzi mi do bani pomalowanie jej w polysk.

vario wejdą dwa chleby i 4 bułki miedzy pas tylni a suby :polew: Co do wnetrza to niestety jakis czas bedzie takie ( $$$ ) . Pozatym musze poczekac az chlopaki sciagna jakas ubitą b6/b7 na czesci zeby wyrwac wszystkie plastiki czarne ori z wnetrza bo takto nic z tego nie bedzie.

Suby pojda w jakies obicie chyba :mysli:

Seba f900bt ;) W sumie f910bt soft :) Zwykly chamski wlacznik.

Licznik innym razem i na pewno nie za 1000 zl :polew:

A dla Ciebie nobel za przerzucenie :polew:

Opublikowano

A co tam masz na desce, przy szybie? Jakas kratka wentylacyjna? Czy nagłośnienie?

Opublikowano

A co tam masz na desce, przy szybie? Jakas kratka wentylacyjna? Czy nagłośnienie?

wstazki :mysli:
Opublikowano

dodatkowy tlen jakby zaparło dech z wrażenia :decayed:

Opublikowano

szerokie pasma na głosnikach wstegowych z trojdroznego zestawu fostex ;)

Opublikowano

na czesci zeby wyrwac wszystkie plastiki czarne ori z wnetrza bo takto nic z tego nie bedzie.

Czyli mam się do Twoich plastików nie dotykac ? :mysli:

p1020351k.jpg

Ja pierd..ale rynny :tongue4:

Po mojemu to po c**ju trochę zrobiłeś tą zabudowę.. ja bym to rozwiązał inaczej bo teraz to wygląda jakbyś szafki kuchenne przewoził.

Opublikowano

Raga niestety nie ma jak tego inaczej zrobic :) Moge jedynie glosniki odwrocic a i tak nie wiem czy by sei zmiescily na wysokosc.

Po prostu skrzynia ma po ponad 100 litrow chyba z wierzchu. Glosniki 38 cm srednicy. Jak bys to widzial inaczej ? Takto chociaz cale cisnienie wali do srodka :polew:

A plastikow sie jeszcze nie dotknales? Gore robimy wdg ustalen. Mowilem o dolnych czarnych :) Ze musze wyrwac wszystko naraz.

I mam na oku bordowa skore sline z boczkami ... ale boczki juz pewnie zrobiles tak ? :polew:

Opublikowano

A weź i takie suby wsadź normalnie, jak to ma wielkość mojego monitora :D

Opublikowano

Jeden przez bagaj , drugi trzeba juz od srodka :) Plus taki ze nie zapier$%olą tak łatwo tfu tfu :polew:

Opublikowano

Seba ie bardzo jest co z z nia tam zrobic :( jedynie pzychodzi mi do bani pomalowanie jej w polysk.

Chyba że w kolor dekorów, ale to zależy w jaki kolor pójdą dekory.

A co do audio ile tam masz watt? nie rozsadziło Ci głowy? mnie czasami głowa boli na blaupunkcie, a co dopiero na takich pudłach :polew:

Opublikowano

A plastikow sie jeszcze nie dotknales? Gore robimy wdg ustalen. Mowilem o dolnych czarnych :) Ze musze wyrwac wszystko naraz.

I mam na oku bordowa skore sline z boczkami ... ale boczki juz pewnie zrobiles tak ? :polew:

Nie dotknąłem niczego co mi przywiozłeś bo nie miałem totalnie czasu. Dziś zabieram się zaczynając od najprostszych kwestii i na końcu długie słupki jak już tynk, pył i kurz opuści pracownie :evil:

Opublikowano

Nosb koncowki wydechow sa proste czy lekko podgiete bo nie widac dobrze...?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...