wrclaguna Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 szyby dobrze wklejone ? zeby nie powyrywalo jak dopindolisz koxu hehehe dadza rade
Nosb Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 Auto po testach trzyma sie kupy ale uszy mnie delikatnie bolą Dev zółte? W sumie Wariat troche ale jakos je tam widze Deska : Aku w bagaju : Wzmaki na miejscu ( ale nie wiem czy ich gdzies nie przeniose bo to na szybko zamontowane ) : Zarzucone skrzynkami : Mix cabrio : I o tyle o ile wnetrze : Schodzi ze wszystkim w ch%j czasu
SebaMC Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Będziesz coś jeszcze robił z ramką pod radio? bo czegoś mi tam brakuje :gwizdanie: Ale wygląda zacnie panie :
variocustoms Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 stare RF chyba lepsze od nowych modeli, co do bagaja to ile kajzerek tam wejdzie? kolor auta kojarzy mi się z moim ex Lexem GS300 ni to białe ni biała perła zrób ogar ze środkiem w jednym kolorze bo teraz to niezły misz masz
mrogal Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Schodzi ze wszystkim w ch%j czasu F700BT jak masz rozwiazane zasilanie :>?
I r o Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 wnętrze aż się prosi o http://moto.allegro.pl/zegary-licznik-audi-a4-s4-rs4-8e0920931g-i1819168118.html
junior_tdi Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 właśnie skończyłem przewracać 170 stron tego wątku... Ja pierd0Le, nie ogarniam tego projektu a tak na poważnie to Nobel dla Ciebie za prace, chęci i cierpliwość
Nosb Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 Seba ie bardzo jest co z z nia tam zrobic jedynie pzychodzi mi do bani pomalowanie jej w polysk. vario wejdą dwa chleby i 4 bułki miedzy pas tylni a suby Co do wnetrza to niestety jakis czas bedzie takie ( $$$ ) . Pozatym musze poczekac az chlopaki sciagna jakas ubitą b6/b7 na czesci zeby wyrwac wszystkie plastiki czarne ori z wnetrza bo takto nic z tego nie bedzie. Suby pojda w jakies obicie chyba Seba f900bt W sumie f910bt soft Zwykly chamski wlacznik. Licznik innym razem i na pewno nie za 1000 zl A dla Ciebie nobel za przerzucenie
letallec Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 A co tam masz na desce, przy szybie? Jakas kratka wentylacyjna? Czy nagłośnienie?
mrogal Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 A co tam masz na desce, przy szybie? Jakas kratka wentylacyjna? Czy nagłośnienie? wstazki
Tomasz Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 dodatkowy tlen jakby zaparło dech z wrażenia
Nosb Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 szerokie pasma na głosnikach wstegowych z trojdroznego zestawu fostex
Reggi Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 na czesci zeby wyrwac wszystkie plastiki czarne ori z wnetrza bo takto nic z tego nie bedzie. Czyli mam się do Twoich plastików nie dotykac ? Ja pierd..ale rynny Po mojemu to po c**ju trochę zrobiłeś tą zabudowę.. ja bym to rozwiązał inaczej bo teraz to wygląda jakbyś szafki kuchenne przewoził.
Nosb Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 Raga niestety nie ma jak tego inaczej zrobic Moge jedynie glosniki odwrocic a i tak nie wiem czy by sei zmiescily na wysokosc. Po prostu skrzynia ma po ponad 100 litrow chyba z wierzchu. Glosniki 38 cm srednicy. Jak bys to widzial inaczej ? Takto chociaz cale cisnienie wali do srodka A plastikow sie jeszcze nie dotknales? Gore robimy wdg ustalen. Mowilem o dolnych czarnych Ze musze wyrwac wszystko naraz. I mam na oku bordowa skore sline z boczkami ... ale boczki juz pewnie zrobiles tak ?
lucabianco Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 A weź i takie suby wsadź normalnie, jak to ma wielkość mojego monitora
Nosb Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 Jeden przez bagaj , drugi trzeba juz od srodka Plus taki ze nie zapier$%olą tak łatwo tfu tfu
SebaMC Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Seba ie bardzo jest co z z nia tam zrobic jedynie pzychodzi mi do bani pomalowanie jej w polysk. Chyba że w kolor dekorów, ale to zależy w jaki kolor pójdą dekory. A co do audio ile tam masz watt? nie rozsadziło Ci głowy? mnie czasami głowa boli na blaupunkcie, a co dopiero na takich pudłach
Reggi Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 A plastikow sie jeszcze nie dotknales? Gore robimy wdg ustalen. Mowilem o dolnych czarnych Ze musze wyrwac wszystko naraz. I mam na oku bordowa skore sline z boczkami ... ale boczki juz pewnie zrobiles tak ? Nie dotknąłem niczego co mi przywiozłeś bo nie miałem totalnie czasu. Dziś zabieram się zaczynając od najprostszych kwestii i na końcu długie słupki jak już tynk, pył i kurz opuści pracownie
Wojtek_A4 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Nosb koncowki wydechow sa proste czy lekko podgiete bo nie widac dobrze...?
Rekomendowane odpowiedzi