Reggi Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 a klamki tez beda w skorze ? TO miało być śmieszne nie ? Poczekaj heheheh już
Flyer Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 staralem sie dostosowac poziomem zartu do poziomu zartow w tym watku przepraszam... ;(
MAGIC87 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Spoczko koncz toto i wpadam bo lachony sie dziwnie patrzą jak podjezdzam z takim porozbieranym srodkiem smiley to przestan jezdzic pod remize, przezuc sie na jakis przystanek PKS
Dev Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 albo pod ogólniak :polew: :polew: :polew:
alvaro Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Zapakowany kondon dla Nosbiatego
pawelwarsze Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 smieciara pojedzie pewnie sadzac po tym na czym ten kondom lezy
Stolkien Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Alvaro zapakowałeś się i jedziesz do nosba Kurierem?
mystic.pl Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 smieciara pojedzie pewnie sadzac po tym na czym ten kondom lezy podobno taniej wożą niż kolporter
alvaro Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Kolporter jest tani ale przesyłki często mają "kuku" Nosb dawaj adres bo rano chcę to nadać...
Nosb Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 Ło kurfa alv Ale koksiarska paka :kox: PW poszlo
Sysiek Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Kolporter jest tani ale przesyłki często mają "kuku" Nosb dawaj adres bo rano chcę to nadać... To juz problem glownej sortowni w Warszawie Tani sa ale czyims kosztem
MAGIC87 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 No wlasnie kto jak Kto ale ty Sysiek wiesz duzo o kurierce... Pamietasz jak zrzucałes z paki 19'?? :decayed
mrogal Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Tani sa ale czyims kosztem tanie mięso psy jedzą
RafuZG Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 ja byłem kurierem w kolporterze nie podaje się paczek tylko rzuca lub kopie na magazynie nie wyślę niczego kolporterem za dużo się napatrzyłem
mrogal Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 ja byłem kurierem w kolporterze nie podaje się paczek tylko rzuca lub kopie na magazynie nie wyślę niczego kolporterem za dużo się napatrzyłem to zalezy od kultury pracy nie od firmy
MARCIN607 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 ja byłem kurierem w kolporterze nie podaje się paczek tylko rzuca lub kopie na magazynie nie wyślę niczego kolporterem za dużo się napatrzyłem to zalezy od kultury pracy nie od firmy chyba nie- miałem lodówkę prze kolporter wysłaną i oczywiście była obita- kurier centralnie mi powiedział że rekalamacje na trasport to u nich norma a w firmie która mi wysyłała sprzęt powiedzieli że to nie pierwsza taka akcja
RafuZG Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 dokładnie po prostu kolporter ma sajgon w zarządzie jak i w spedytorach dlatego każdy robi co chce
Sysiek Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 No wlasnie kto jak Kto ale ty Sysiek wiesz duzo o kurierce... Pamietasz jak zrzucałes z paki 19'?? :decayed Ja ich nie zrzucalem, otworzylem tylko pake i ogien, same zjechaly :polew: A tak na powaznie to 99% paczek jest uszkadzanych na glownej sortowni w warszawie. Nie wiem jak w innych miastach, w czestochowie jak tylko spedytorka zobaczy ze ktos rzuca paczkami odrazu leca kary Ktos cos pisal ze kupowal jakas lodowke i przyszla kolporterem, jezeli kupowales z electro jakos mnie nie dziwi ze byla uszkoda, ich sposob pakowania tez pozostawia wiele do zyczenia
MARCIN607 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Ktos cos pisal ze kupowal jakas lodowke i przyszla kolporterem, jezeli kupowales z electro jakos mnie nie dziwi ze byla uszkoda, ich sposob pakowania tez pozostawia wiele do zyczenia widziałem jak ją zdejmowali z auta i jak wnosili- koleś nawet świstka że odebrałem paczkę nie miał- generalnie nie mam najlepszego zdania o tej firmie .end OT.
Sysiek Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Deliverke powinien miec ze soba. A co do wnoszenia lodowki, nie jest to obowiazkiem kuriera, kazda paczka ktora wazy wiecej jak 30 kg klient wnosi sam No chyba ze zaplaciles za to kurierowi Jedyne co moze usprawiedliwiac ta firme to to ze sa dopiero 3 lata na rynku a nie tak jak DHL UPS itp kilka nascie
Rekomendowane odpowiedzi