Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 ASJ] Konwersja na RS4 Swieze foty 157 & 173 & 192 :)

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

weź kamusia niech nagra filmik. ja chce to zobaczyć :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

jeszcze jak nie masz wydechu to puść na boki wydech niech sra ogniem :decayed: :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 3.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

:) No moze cos nagramy ale jak buba pamietasz kamus nie ma softa :chytry: :gwizdanie: Musimy cos wrzucic a brakuje nam czasu :) [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 10:30_________________________________________________Aaa myslalem ze jego auto nagrywac :decayed:

Jakby jechala ok to bym nagral ;) Ale rwie przy obciazeniu :) Musze to opanowac a mam inne zajecia :thumbdown:

Gość Damian A4
:facepalm::kox:[br]Dopisany: 21 Maj 2011, 12:03_________________________________________________Nosb wjechałęm na kanał, koleś pooglądał i się poddał :decayed::polew:

Szukaj dalej :) Tylko kogos ogarnietego. Tego co mi opisales to bym nie ryzykowal. :wink4:

Kasku cudo ? :shocked: Boze widzisz i nie grzmisz :)

Obiecuje przy calym forum ze we wtorek wyjmuje silnik :):hi:

wracając do tematu koloru. jak tak dalej Nosb bedziesz niezdecydowany to proponuje takie rozwiązanie

020_001.jpg

I znowu te emotki :facepalm:

a kolory jak ciekawe niech podrzucają ;p

nie ważne jak zaczynasz ważne jak konczysz.wyjmuje? swap to chyba znaczy wymiana na inny a nie wyjecie :gwizdanie:ruszaj sie bo zima mnie zastanie ty juz kolor wybierasz a ja ciagle w polu :wallbash:

Nosb w piatek widziałem RS4 w avancie w takim brązowym kolorze jakaś perła chyba bo mienił się w taki jakby zielony kolor nie wiem sam ale możesz o takim pomyśleć bo wyglądała :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...