Buba Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 weź kamusia niech nagra filmik. ja chce to zobaczyć :kox: :kox: jeszcze jak nie masz wydechu to puść na boki wydech niech sra ogniem :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 do tego wydech na prawą stronę i niech daje po nogach dla przechodniów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Uważaj by kogoś dolot nie wciągnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 No moze cos nagramy ale jak buba pamietasz kamus nie ma softa :gwizdanie: Musimy cos wrzucic a brakuje nam czasu [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 10:30_________________________________________________Aaa myslalem ze jego auto nagrywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdul81 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 no w końcu się wziołeś do pracy widze :oklaski: weź nagraj jakiś filmik jak to lata.. moje od razu nagrałeś a swojego nie no co ty takie chwile się uwiecznia to jak narodziny dziecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Jakby jechala ok to bym nagral Ale rwie przy obciazeniu Musze to opanowac a mam inne zajecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdul81 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 no to swapuj to drugie i szykuj fmic dla mnie [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 11:13_________________________________________________bo w nocy przy 10st jeszcze jakoś idzie ale w dzien to muli ją bardzo ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Aaa myslalem ze jego auto nagrywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 abdul ma racje swapuj wkacu to nastepne cudo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Fajny ten emot. zawsze pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 [br]Dopisany: 21 Maj 2011, 12:03_________________________________________________Nosb wjechałęm na kanał, koleś pooglądał i się poddał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Szukaj dalej Tylko kogos ogarnietego. Tego co mi opisales to bym nie ryzykowal. Kasku cudo ? Boze widzisz i nie grzmisz Obiecuje przy calym forum ze we wtorek wyjmuje silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Tommy Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 wracając do tematu koloru. jak tak dalej Nosb bedziesz niezdecydowany to proponuje takie rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielo Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Widziany na żywo taki kolor w Poznaniu miażdży Jak mnie minął, to zastanawiałem się czy jest bardziej pomarańczowy czy bardziej miedziany. Im dłużej patrzyłem tym więcej wątpliowści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 znowu z tym kolorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 I znowu te emotki a kolory jak ciekawe niech podrzucają ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 No Nosb ten kolorek podkresla poszerzone nadkola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 nie ważne jak zaczynasz ważne jak konczysz.wyjmuje? swap to chyba znaczy wymiana na inny a nie wyjecie :gwizdanie:ruszaj sie bo zima mnie zastanie ty juz kolor wybierasz a ja ciagle w polu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Nosb w piatek widziałem RS4 w avancie w takim brązowym kolorze jakaś perła chyba bo mienił się w taki jakby zielony kolor nie wiem sam ale możesz o takim pomyśleć bo wyglądała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi