wujek 2pac Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Nie ma nic. Jest stozek i tyle. Generalnie w AGB nie sapal a tutaj slychac ladnie No wlasnie, to mnie zmylilo ale ja bym BO zamontowal
Nosb Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2011 A ja nie bo to gowno daje poza dzwiekiem i same szkody robi w tych silnikach...
wujek 2pac Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 same szkody robi w tych silnikach... Co masz na mysli??
Flyer Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 same szkody robi w tych silnikach... Co masz na mysli?? jesli mowa o jakichs blowoffach, to killery dla turbin.
Nosb Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2011 To raz , dwa zalewanie silnika po zmianie biegu --> chwilowa zamula... I po co to ? Dla dzwieku ? Proponuje V10 racer czy jak to sie tam zwalo z allegro
wujek 2pac Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 A to jest jakas roznica pomiedzy BOV a DV??
Dev Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 w BOV-ie cisnienie uchodzi do atmosfery i słychac charakterystyczne "pppsssiiikkk" w DV-ce wraca do turbo, psik tez slychac ale o wiele ciszej[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 00:43_________________________________________________NOsb, gdzie podziałeś koncówki tłumików ????? :mysli: :mysli:
moskal Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 w DV-ce wraca do turbo, psik tez slychac ale o wiele ciszej ciszej to słychac jak masz ori puszke filtra jak jest stożek to ma ładne jebnięcie bo nic jej nie tłumi
Reggi Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zabierac... OKAZJA!! Jadaczka : Chłopcze to są wydechy z RM Motors ? ile płaciłeś za sztukę ?
abdul81 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 jak słucham dzwieku tego silnika na takim wydechu to chyba kupie dziecku nauszniki do samochodu i przerabiam wszystko
Buba Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 jak słucham dzwieku tego silnika na takim wydechu to chyba kupie dziecku nauszniki do samochodu i przerabiam wszystko ja zawsze jak wjeżdżam w tunel to szyby w dół i ogień ciekawe co lepsze, jedna rura czy dwie niezależne do jednej puchy
Reggi Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 on nie brał od nich obecnych może nie ciekawe co lepsze, jedna rura czy dwie niezależne do jednej puchy W Twoim przypadku to misja spalona bo dwóch fajek nie wyrezasz
abdul81 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 no właśnie u mnie nie ma ryczenia i buczenia tylko odgłos jak w f16 jak startuje jak by chciało rury porozrywać... również bardzo efektowny i charakterystyczny a przy tym jak nie butujesz ponad 4tys to bardzo cichy...
PABLO Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Chce ktos hamulce 312 mm ? Tarcze i klocki grube , malo aczkolwiek intensywnie uzywane Powinieneś nowe audice testować
wujek 2pac Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 abdul81 a masz gdzies jakis opis tego wyziewu?? Bo wlasnie szukam czegos takiego, ze podczas spokojnej jazdy cichutko, a dopiero pozniej wichura
abdul81 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 abdul81 a masz gdzies jakis opis tego wyziewu?? Bo wlasnie szukam czegos takiego, ze podczas spokojnej jazdy cichutko, a dopiero pozniej wichura poszło na pw
Rekomendowane odpowiedzi