Cineksik Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Ty to niezły szachraj jesteś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Po prostu szanuje pieniadze i jak wydam tyle siana na malowanie chcialbym byc zadowolony z koloru A nie potem sobie pluc w morde ze moglem wziasc inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 dojechałeś bez przygód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 a ostatecznie jak nie biala perła to co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ... na 90% skonczy sie na bialej perle z nissana GTR + czarne dodatki. :gwizdanie: na to głosowałem, także będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Chyba ta biala jednak sie zostanie. Chcialem cos nietuzinkowego ( i bez pierdzielenia ale ladnych bialych perlowych aut malo sie kreci po ulicach ) i przyciagajacego oko. Pozatym autko nie powinno sie zle prezentowac w nim. W szarym/czarnym rs4 jest masa a do tego auto na ulicy zlewa sie z tlumem. Pomarancz/zolty/zielony z lambo to juz przesada jednak by byla. Wiec generalnie w przypadku braku dobrych argumentow przeciwko bialemu raczej ta perla z GTR'a ( chociaz wyjdzie drozej bo baza jest z xiralic'iem czy jak to tam zwal ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Prezes firmy gdzie pracuje smiga mialym rs4.Wyglada kox jak jest czysciutka.Do tego jakby mial czarne srodki lamp to juz w ogole wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 biala perla bedzie kox,glosowalem na ten kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_CCCO Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 jaki kolor by nie był body kit rs4 kozak w bieli i black dodatkami będzie kosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 tez oddałem sie na biel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 a czarne dodatki ( co się do nich ma zaliczac) ??? p.s. jaki kolor felg bedzie? powodzenia z projektem (po malowaniu i złożeniu wrzuc fotke) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201133410968526/sort/priceasc/usedcars/fuel-type/petrol/maximum-age/up_to_5_years_old/engine-size-cars/4l_to_4-9l/model/rs4/make/audi/page/1/keywords/quattro/radius/1501/postcode/bt179nu?logcode=p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Jak dla mnie szału nie ma, koło zniknęło... zwykły bielas. Może gdyby inaczej były zrobione dodatki, lampy, dach? W pokazanym przykładzie szału nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 PS : jak usunac tą ankiete? usunieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoLo Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Jak dla mnie szału nie ma, koło zniknęło... zwykły bielas. Może gdyby inaczej były zrobione dodatki, lampy, dach? W pokazanym przykładzie szału nie robi. Dokladnie. Tu szalu nie robi ale gdyby dac, czarne lusterka, dach, lampy i NIE CZARNE fele to bylo by git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ja tam bylem caly czas za jakas Daytoną Grey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 czarne koła na zdjęciach nigdy nie robią szału - z bliska w realu co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ja tam bylem caly czas za jakas Daytoną Grey :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 niestety biały nie podkreśla kształtów body RS-a , co innego Daytona Grey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Ja tam w dalszym ciągu jestem za daytona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi