OnasiS Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 U mnie lata rs4 biała perła na grafitowych kołach. Z daleka szału nie robi ale z bliska to megaaaaaaaaaaaaa kox. Dlatego głosowałem za Daytona Grey bo ten biały mi sie opatrzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 biały + fele w rósh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Tamta rs4 z linku to nie biala a suzuka grey to po pierwsze. i wyglada gowniano bo jak brudny bialy. Po drugie RS4 szly w bialym zwyklym BEZ perly ( ibis white) wiec biala perla na rs4 to na pewno cos nietuzinkowego. Bialy nie robi roboty ? Co rozumiecie poprzez robi robote? Wdg mnie sa dwie opcje : albo wyglada ladnie auto w nim albo ma sie rzucac w oczy wtedy robi robote tak ? Wiec jesli ma wygladac ladnie to w czarnym auto bedzie wygladalo lepiej nic w bialym i wiem to ale bedzie ginelo na ulicy , kształtow nie widac i pozatym co drugie rs4 popieprza czarne. Szary wam sie nie opatrzyl czy czarny ? Widzicie same biale na ulicy bo szare zlewaja sie z asfaltem pewnie Reszta kolorow to juz wogole wymyslanie Czarny --> megaagresywny kocur , bialy fajne rzucajace sie w oczy autko. Od bialych kol sie odstrzelic bo ani nie sa przyspawane do niego , farba tez nie jest niezrywalna a pozatym biale na bialym i tyle. Wdg mnie wyglada ok. Panie szarosc Braz nie bo kupa , pomarancz nie bo oczojebny , czarny nie bo ginie , bialy nie bo kazdy robi biale i ich pelno ... Jaki nie wybiore to i tak beda zwolennicy i przeciwnicy Czarne detale ( lusterka , grill , ramki szyb , szyby , listwa tylniego zderzake ) beda czy na bialym czy na innym jak zmienie zdanie w co waptie. szyby sa sciemniane wlasnie , gwint lezy i czeka. Takze w sumie poki co chce ten : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Biała perła + czarne dodatki + czarna felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Daniel jakby to miało być auto dla Twojej, to bym się pchał w ten kolor Zielony, mieniący sie na złoto, widziałem ostatnio na żywca z bliska i jest ogień z doopy, no ale do auta dla faceta średnio pasi, ten biały bedzie kozak z czarnymi dodatkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ten biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Biała perła + czarne dodatki + czarna felga co wy z tą czarną felgą..chyba ostatni kolor na jaki pomalowałbym toczydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Biała perła + czarne dodatki + czarna felga co wy z tą czarną felgą..chyba ostatni kolor na jaki pomalowałbym toczydła Taka moda... Ps. co do koloru to wybrałeś za***isty, zawsze znajdzie się ktoś komu się spodoba, albo ktoś dla kogo ten kolor to kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoLo Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Biała perła + czarne dodatki + czarna felga co wy z tą czarną felgą..chyba ostatni kolor na jaki pomalowałbym toczydła +1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 01:25_________________________________________________ Czarne detale ( lusterka , grill , ramki szyb , szyby , listwa tylniego zderzake ) + dach jak Ci sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Biały + czarne dodatki = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Biała perła + czarne dodatki + czarna felga co wy z tą czarną felgą..chyba ostatni kolor na jaki pomalowałbym toczydła E tam, na czarnych felgach jasne auto, a już białe w szczególności, wygląda zajebiaszczo :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Biała perła + czarne dodatki + czarna felga co wy z tą czarną felgą..chyba ostatni kolor na jaki pomalowałbym toczydła E tam, na czarnych felgach jasne auto, a już białe w szczególności, wygląda zajebiaszczo :kox: :kox: nie to koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Bylem macac u lakiernika Poki co tfu tfu za***iście mi sie podoba co i jak robią odbior okolo srody wstepnie. Kolo poki co zostaje biale i bedzie wygladac jak bedzie. Chyba nawet zaciski sobie walne na bialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Chyba nawet zaciski sobie walne na bialo Głupi pomysł :wallbash: :wallbash: pierwsze hamowanie i bedzie gnój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Jak cale auto bedzie bialo czarne a zacisk ma byc widac i hamulce to na jaki ? Wiem ze bedzie sie pylic to normalne Trzeba bedzie czesto plukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 to nic nie da, pył włazi w farbe jaki masz na to zaciski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 moze zacisk w czerwien albo zolty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 najlepiej jak pojdzie w srebro :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 W sumie do bieli z czarnym to jaki nie dowale bedzie w miare pasowal Zolty , czerwony , niebieski itp Srebrny hmmm w sumie moglby byc ale moze cos bardziej oczojebnego ? Dev mam ori komplet spowalniaczy z rs4 b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi