OnasiS Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 U mnie lata rs4 biała perła na grafitowych kołach. Z daleka szału nie robi ale z bliska to megaaaaaaaaaaaaa kox. Dlatego głosowałem za Daytona Grey bo ten biały mi sie opatrzył
Nosb Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Tamta rs4 z linku to nie biala a suzuka grey to po pierwsze. i wyglada gowniano bo jak brudny bialy. Po drugie RS4 szly w bialym zwyklym BEZ perly ( ibis white) wiec biala perla na rs4 to na pewno cos nietuzinkowego. Bialy nie robi roboty ? Co rozumiecie poprzez robi robote? Wdg mnie sa dwie opcje : albo wyglada ladnie auto w nim albo ma sie rzucac w oczy wtedy robi robote tak ? Wiec jesli ma wygladac ladnie to w czarnym auto bedzie wygladalo lepiej nic w bialym i wiem to ale bedzie ginelo na ulicy , kształtow nie widac i pozatym co drugie rs4 popieprza czarne. Szary wam sie nie opatrzyl czy czarny ? Widzicie same biale na ulicy bo szare zlewaja sie z asfaltem pewnie Reszta kolorow to juz wogole wymyslanie Czarny --> megaagresywny kocur , bialy fajne rzucajace sie w oczy autko. Od bialych kol sie odstrzelic bo ani nie sa przyspawane do niego , farba tez nie jest niezrywalna a pozatym biale na bialym i tyle. Wdg mnie wyglada ok. Panie szarosc Braz nie bo kupa , pomarancz nie bo oczojebny , czarny nie bo ginie , bialy nie bo kazdy robi biale i ich pelno ... Jaki nie wybiore to i tak beda zwolennicy i przeciwnicy Czarne detale ( lusterka , grill , ramki szyb , szyby , listwa tylniego zderzake ) beda czy na bialym czy na innym jak zmienie zdanie w co waptie. szyby sa sciemniane wlasnie , gwint lezy i czeka. Takze w sumie poki co chce ten :
Gracjan Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Biała perła + czarne dodatki + czarna felga
slepy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Daniel jakby to miało być auto dla Twojej, to bym się pchał w ten kolor Zielony, mieniący sie na złoto, widziałem ostatnio na żywca z bliska i jest ogień z doopy, no ale do auta dla faceta średnio pasi, ten biały bedzie kozak z czarnymi dodatkami
Reggi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Biała perła + czarne dodatki + czarna felga co wy z tą czarną felgą..chyba ostatni kolor na jaki pomalowałbym toczydła
SebaMC Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Biała perła + czarne dodatki + czarna felga co wy z tą czarną felgą..chyba ostatni kolor na jaki pomalowałbym toczydła Taka moda... Ps. co do koloru to wybrałeś za***isty, zawsze znajdzie się ktoś komu się spodoba, albo ktoś dla kogo ten kolor to kupa
CoLo Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Biała perła + czarne dodatki + czarna felga co wy z tą czarną felgą..chyba ostatni kolor na jaki pomalowałbym toczydła +1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 01:25_________________________________________________ Czarne detale ( lusterka , grill , ramki szyb , szyby , listwa tylniego zderzake ) + dach jak Ci sie uda
Kimi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Biała perła + czarne dodatki + czarna felga co wy z tą czarną felgą..chyba ostatni kolor na jaki pomalowałbym toczydła E tam, na czarnych felgach jasne auto, a już białe w szczególności, wygląda zajebiaszczo :kox: :kox:
MARCIN607 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Biała perła + czarne dodatki + czarna felga co wy z tą czarną felgą..chyba ostatni kolor na jaki pomalowałbym toczydła E tam, na czarnych felgach jasne auto, a już białe w szczególności, wygląda zajebiaszczo :kox: :kox: nie to koło
Nosb Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Bylem macac u lakiernika Poki co tfu tfu za***iście mi sie podoba co i jak robią odbior okolo srody wstepnie. Kolo poki co zostaje biale i bedzie wygladac jak bedzie. Chyba nawet zaciski sobie walne na bialo
Dev Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Chyba nawet zaciski sobie walne na bialo Głupi pomysł :wallbash: :wallbash: pierwsze hamowanie i bedzie gnój
Nosb Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Jak cale auto bedzie bialo czarne a zacisk ma byc widac i hamulce to na jaki ? Wiem ze bedzie sie pylic to normalne Trzeba bedzie czesto plukac
Dev Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 to nic nie da, pył włazi w farbe jaki masz na to zaciski ?
Dev Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 najlepiej jak pojdzie w srebro :good: :good:
Nosb Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 W sumie do bieli z czarnym to jaki nie dowale bedzie w miare pasowal Zolty , czerwony , niebieski itp Srebrny hmmm w sumie moglby byc ale moze cos bardziej oczojebnego ? Dev mam ori komplet spowalniaczy z rs4 b7
Rekomendowane odpowiedzi