Trezor Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 A ja Ci dzisiaj przeszkodziłem w robocie. Efekt na żywo jeszcze lepszy niż na zdjęciach.
mgtan Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Patrox, pytanie laika, czemu hamownie jedni chowają w podłodze a inne sa w całości w warsztacie jak u ciebie? po za samym monażem fizycznym jest jeszcze jakaś różnica?
Patrox Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 :good: pięknie. Silnik myles pod cisnieniem czy pod bierzaca wodą? Wszystko było myte karcherem z gorąca woda:)[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 18:58_________________________________________________ Patrox, pytanie laika, czemu hamownie jedni chowają w podłodze a inne sa w całości w warsztacie jak u ciebie? po za samym monażem fizycznym jest jeszcze jakaś różnica? Nie ma znaczenia czy jest najazdowa czy do montazu w ziemi. Najazdowa jest bardziej mobilna i nie wymaga specjalego fundamentu( tyle:) )
Orzeł Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 przesadziłeś z picowaniem Furmanki , mocy przybyło??
mystic.pl Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Tak odpicowanym autem to aż szkoda szybciej pogonić
Gracjan Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Dużo mniejszy opór powietrza Auto robi robotę, niech dobrze służy
mgtan Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Patrox, po za fajną hamownią, dobrze wyglądającym autem zdradź nam jakie masz dalsze plany wobec mocy auta
KOval81 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Patrox, po za fajną hamownią, dobrze wyglądającym autem zdradź nam jakie masz dalsze plany wobec mocy auta Patryk wraca do serii - tak słyszałem na mieście - za dużo modów :polew: Efekt powalający - postawić w salonie pod kominkiem i podziwiać
mgtan Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 W Wawie plotka gminna niesie że wstawia 1.6 z B5
Ponior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Mam nadzieje, że Patryk się nie obrazi jak dam pierwsze spyfoto nowej furki Patroxa, Miało być S4 ale trafił się coś innego w dobrych pieniądzach Niedługo wykres z pierwszych modów pod maską
mgtan Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Mam nadzieje, że Patryk się nie obrazi jak dam pierwsze spyfoto nowej furki Patroxa, Miało być S4 ale trafił się coś innego w dobrych pieniądzach Niedługo wykres z pierwszych modów pod maską :polew: :polew: nie no Patryk to nawet przebija swap 1.6 do twojego A4
Patrox Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 DZiś wjechały na pokład nowe lampy do mojego autka. Zgadnijcie które wybrałem? Silver? Smoke? red? Uploaded with ImageShack.us
Thom4s Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Oczywiście, że czerwone. Widać po tym jak odbija się w nich krajobraz. Srebrne to VT. Słuszny wybór.
Kierownik Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 chyba tomku chodziło ci o smoke ... widać samochód obok jak odbija :kox:
Rekomendowane odpowiedzi