Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego Sorry ale Nie Pidol.... z kolegami czekaliśmy do godziny 18:15 i żadne autko co miało być się nie stawiło ..jedynie kolega e2rdd23,jarmary i ja byliśmy o 17:30 i czekaliśmy do wspomnianej 18:15 , jak byś chciał to byś się stawił ... a tak jak zwykle znajdzie się ktoś komu nic nie pasuje...jezu koszalin to nie Warszawa .[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 18:56_________________________________________________@ jarmary ładnego tego Avanta masz....

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 149,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzieki, ustawiacie sie na 18, a teraz widze,ze godzine przed zmieniacie godzine, gratuluje spota na koncu koszalina.

Kolego czekalismy do 18:15 i niekt sie nie pojawil, wiec nie wiem gdzie jest problem.

Gdybys przyjechal na 18 i nikogo nie zastal ok, przyznal bym Ci racje ale tak.... :?: :?:

Kolego Sorry ale Nie Pidol.... z kolegami czekaliśmy do godziny 18:15 i żadne autko co miało być się nie stawiło ..jedynie kolega e2rdd23,jarmary i ja byliśmy o 17:30 i czekaliśmy do wspomnianej 18:15 , jak byś chciał to byś się stawił ... a tak jak zwykle znajdzie się ktoś komu nic nie pasuje...jezu koszalin to nie Warszawa .[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 18:56_________________________________________________@ jarmary ładnego tego Avanta masz....

dzieki :decayed: ale Ci powiem ze teraz zaczne sie bac o progi, w kazdym badz razie jak mi zgina na miescie to bede uderzal do Ciebie :decayed:

Ja Ci powiem ze Ty w swoim masz za***isty srodek, jasny robi dobra robote, zazdroszcze....no i tego pelnego fisa.... :good: :good:

Opublikowano

dobra dajcie spokoj, kolejnym razem ustalmy stala godzine, miejsce gdzies w centrum i najlepiej w tygodniu, wtedy ktos przyjdzie wiecej. sa ciekawsze miejsca w koszalinie niz parking w makro na koncu koszalina.

Opublikowano

sa ciekawsze miejsca w koszalinie niz parking w makro na koncu koszalina.

Mówisz tak jakbyś miał tam przyjść na piechotę. Koszalin to taka dziura, że wszędzie jest blisko. :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

a forum to co blisko też na końcu Koszalina to co za róznica czy makro czy forum czy giełda wszystko na obrzeżach :rolleyes:

Opublikowano

e2rdd23 , koledze może wachy szkoda??albo boi się nas :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:26_________________________________________________i zmień na 180 koni.... profil..bo te 150 biednie wygląda teraz :naughty: :naughty:

Opublikowano

mnie sie podoba np lokalizacja placu kolo amfiteatru, duzy ladny :)

co do wachy, to faktycznie 10l/100km troche studenta boli:/

Panowie, to moze dogadamy,ze np kazdy ostatni piatek miesiaca, miejsce gdzies tam gdzie ustalismy i godzine? da sie jakos tak ustawic w temacie,zeby pierwszy post z tego tematu zawsze byl wyswietlany u góry? tam bysmy wpisali daty i miejsce i bedzie ok: )

ja rowniez jestem za spotami wciagu tygodnia, w soboty i niedziele czesto szkole mam np, a niektorzy koledzy jezdza do domu.

Opublikowano

dokładnie można by podpiąć temat, więcej osób może zajrzy

Opublikowano
  • Autor

Wiecie co ciekawostka bo w moim typie silnika nie ma 180 PS może jest jakiś chip :evil:

Opublikowano

wg autocentrum byl taki silnik: http://www.autocentrum.pl/audi/a4/b5/sedan/silnik-benzynowy-1.8-turbo-180km#eng

skad wiesz,ze ma wiecej? hamowales fure? w ogole Panowie cos wiecie na temat tej firmy tuningujacej fury tutaj w koszalinie? tej na lechickiej? Prawdopodobnie na wiosne/lato bede chcial zorganizowac hamowanie grupowe jesli uda sie fajna cene wynegocjowac u nich, ktos bylby chetny sprawdzic ile ma kucy pod maska? :kox:

Opublikowano
  • Autor

Kumpel próbował tam swoje auto i zajeb... oszukuje ta ich hamownia a co do ceny to za dużo nie chcą zjechać z ceny za grupowe hamowanko temat juz przerabiany.

A to ze jest taki silnik to wiem bo ja taki mam kumpel mi vagiem sprawdził doładowanie turbiny i jeszcze jakieś żeczy bo ja nawet nie wiedziałem ze mam 180 PS

Opublikowano

no szkoda,ze tak chlopaki sie zachowuja, 5-8 aut po nizszej cenie samo hamowanie to chyba lepiej jak w ogole... :wallbash:

a ktos jeszcze mial jakies doczynienia z ich hamownia, oprocz Kolegi wyzej ?

no wlasnie chcialem to powiedziec,zebys vagiem sprawdzil, tam wyjdzie,czy ktos grzebal czy nie.

Opublikowano

Panowie, ale ja nie chce od nich chipa, chipa to ja sobie sam ogarne w domu :evil: , gotowce sa niczego nie warte. ja potrzebuje hamowni, aby zobaczyc ile wyjdzie mi po tych moich modach oraz jak wyglada sama krzywa momentu.

edit: o sieeeet, wlasnie przeczytalem ten watek, co wyniki wychodza! hah, to ja podziekuje za te ich hamownie. takie hamowanie to ja moge Kpower sobie zrobic pod domem :) masssakrrraaa!! DLA POTOMNYCH, NIE CHIPUJCIE FURY W KOSZALINIE!

Opublikowano

Ja też przeczytałem, masakra :kox:

Opublikowano

TUNE-UP ... albo Compsport , Rogal , Ali,Mg Mr Motors ,... to są Tjunerzy a nie Koszalin...żal...hehe :polew: :polew:

Opublikowano

no dobra ,dobra , wiemy,ze sa dobrzy, ja tylko chcialem zapytac o hamownie:p myslalem,ze cos lepszego bedzie,ze da rade normalnie shamowac fury, tak to bym zoorganizowal grupe hamowanko w kosszalinie,ale po tym co zobaczylem,to ja dziekuje im tej hamowni. wyglada jakby te wykresy w paincie namalowali ;p

Opublikowano

najblizej macie do rob555 w gdansku chyba cos najbardziej polecanego.......co do spotow to w koszalinie normalka brak checi jeszcze 2 lata temu udalo nam sie sciagnac na spota 4 auta....2 kolegow ze slupska,ja i ice man jak jeszcze fury mu nie spalili...niebylo poprostu chetnych...ogolnie zachodniopomorskie cale jakos slabo sie zbiera

Opublikowano

w innych miastach mają ściśle określony dzień, godzinę i miejsce, kto chce przyjeżdża

a u nas tylko i wyłącznie propozycje

wiec jak już wcześniej proponowałem, zróbmy sondę kto komu, gdzie i októej pasuje

mi w tygodniu, od pn do pt, od 16 :gwizdanie:

odnośnie koszalińskiego tunera to sie nie wypowiadam, od czasu jak na moje pytanie udzielił mi odpowiedź:

" ile mocy wyciagnie się z golfa 4 tdika? odpowiedział 150ps" nie zapytał czy to ori 90, 100, 110,itd :confused4:

a jakbym przyjechał ARLem to też 150PS?? :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

no niestety koszalin nie powala pod tym wzgledem,a macie moze jakiegos naprawde dobrego lakiernika-blacharza co bym do szczecina nie musial jechac....bo najprawdopodobniej bede rezal body RS4 i potrzebuje kogos takiego