sbenios Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Tu są zdjęcia: Tylko nie gadać, że nic nie widać, ostrzegałem. Tylko mojej OOOO nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario0760 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Oj tam nie jest źle Następnym razem zrobimy w dzień i wszystko będzie git Ale potwierdzenie że byliśmy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 hi hi ale moją widać :kox: :hi: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ktoś się wybiera ? http://www.strefaimprez.pl/koszalin/rally-eliminator-65647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ja się tam nie wybieram, nie mam czasu. Ale za to obczaiłem oryginalne chromowane obwódki na szyby do mojej za 200zł Chyba dobra cena to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ja się tam nie wybieram, nie mam czasu. Ale za to obczaiłem oryginalne chromowane obwódki na szyby do mojej za 200zł Chyba dobra cena to jest? Dobra cena ale znajdź kogoś kto wytnie małe szybki to sam się pisze bo na drzwiach założyłem a reszty nie bo nie ma mi kto tego zrobić a sam nie chce uszczelki zepsuć :/ No chyba że sam potrafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Szczerze powiedziawszy będę sam próbował, jakieś zdolności manualne posiadam. A cena jest superanca, inni chcą conajmniej 450zł i w górę. Edit Zresztą nie wiem kto w Koszalinie by to mi wyciął, jak by to kosztowało rozsądne pieniądze to bym się sam nie bawił i też dał komuś. Teraz tak sobie przypomniałem, że do montażu potrzebna jest nitownica, której nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Hej a co tu taka cisza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Szczerze powiedziawszy będę sam próbował, jakieś zdolności manualne posiadam. A cena jest superanca, inni chcą conajmniej 450zł i w górę. Edit Zresztą nie wiem kto w Koszalinie by to mi wyciął, jak by to kosztowało rozsądne pieniądze to bym się sam nie bawił i też dał komuś. Teraz tak sobie przypomniałem, że do montażu potrzebna jest nitownica, której nie mam Akurat z nitownica to żaden problem dużo nie kosztuje choć ja już miałem jakbyś ogarnął szybki to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Cicho bo wszyscy śpią A co do szybek to i tak te chromy będę zakładać dopiero na wiosnę, więc wtedy dopiero ogarne temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Cicho bo wszyscy śpią A co do szybek to i tak te chromy będę zakładać dopiero na wiosnę, więc wtedy dopiero ogarne temat. Do wiosny to możesz już auto zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 No co ty, nie ma takiej opcji. Tym autkiem kilka latek pośmigam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmary Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Hej a co tu taka cisza?? Panowie ja wiem ze wybory, kampanie wyborcze, cisza wyborcza itp ale żeby odrazu i na forum tu taka cisza :mysli: Kiedy jakiegoś spota organizujemy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Może sobota czy niedziela pod amfiteatrem? Mi w sobotę pasuje prawie cały dzień tylko od 17 do 18 będę zajęty, a niedziela wolna Więc ja się dopasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 No co ty, nie ma takiej opcji. Tym autkiem kilka latek pośmigam. A masz te chromy już ? z drzwiami mogę ci pomóc godzina roboty Jutro możemy nawet spota zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Napaliłem się, ustawiłem z gościem, a wyskoczyła mi inna sprawa i $$$ poszło, więc na razie nie mam. A, że uczeń nie pracuje to floty brak, więc trzeba będzie poczekać Jakby kto chciał i jutro to mogę wpaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmary Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Ja tez jutro mogę wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 to jutro 17 ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Dla mnie ok. Będę. Edit Kilka stron wcześniej jakiś kolega deklarował się, że zrobi naklejki regionalne. Co z tym pomysłem? Mi by podobało się coś takiego: http://picturepush.com/public/5986690 tylko, że zamiast białego to przeźroczyste tło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Tylko zdjęcia pstryknijcię trochę szybciej coby więcej było widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi