Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oj tam nie jest źle ;) Następnym razem zrobimy w dzień i wszystko będzie git ;) Ale potwierdzenie że byliśmy jest :rolleyes:

Opublikowano

hi hi ale moją widać :kox: :kox: :kox::hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Ja się tam nie wybieram, nie mam czasu. Ale za to obczaiłem oryginalne chromowane obwódki na szyby do mojej :a4fan: za 200zł :P Chyba dobra cena to jest?

Dobra cena ale znajdź kogoś kto wytnie małe szybki to sam się pisze bo na drzwiach założyłem a reszty nie bo nie ma mi kto tego zrobić a sam nie chce uszczelki zepsuć :/ No chyba że sam potrafisz :good:

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy będę sam próbował, jakieś zdolności manualne posiadam. A cena jest superanca, inni chcą conajmniej 450zł i w górę.

Edit

Zresztą nie wiem kto w Koszalinie by to mi wyciął, jak by to kosztowało rozsądne pieniądze to bym się sam nie bawił i też dał komuś.

Teraz tak sobie przypomniałem, że do montażu potrzebna jest nitownica, której nie mam :confused4:

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy będę sam próbował, jakieś zdolności manualne posiadam. A cena jest superanca, inni chcą conajmniej 450zł i w górę.

Edit

Zresztą nie wiem kto w Koszalinie by to mi wyciął, jak by to kosztowało rozsądne pieniądze to bym się sam nie bawił i też dał komuś.

Teraz tak sobie przypomniałem, że do montażu potrzebna jest nitownica, której nie mam :confused4:

Akurat z nitownica to żaden problem dużo nie kosztuje choć ja już miałem :tongue4: jakbyś ogarnął szybki to daj znać :good:

Opublikowano

Cicho bo wszyscy śpią :polew: A co do szybek to i tak te chromy będę zakładać dopiero na wiosnę, więc wtedy dopiero ogarne temat.

Do wiosny to możesz już auto zmienić :decayed:

Opublikowano

Hej a co tu taka cisza??

Panowie ja wiem ze wybory, kampanie wyborcze, cisza wyborcza itp ale żeby odrazu i na forum tu taka cisza :mysli: :mysli:

Kiedy jakiegoś spota organizujemy??

Opublikowano

Może sobota czy niedziela pod amfiteatrem? Mi w sobotę pasuje prawie cały dzień tylko od 17 do 18 będę zajęty, a niedziela wolna :decayed: Więc ja się dopasuje :naughty:

Opublikowano

No co ty, nie ma takiej opcji. Tym autkiem kilka latek pośmigam.

A masz te chromy już ? z drzwiami mogę ci pomóc :wink4: godzina roboty :good: Jutro możemy nawet spota zrobić :wink4:

Opublikowano

Napaliłem się, ustawiłem z gościem, a wyskoczyła mi inna sprawa i $$$ poszło, więc na razie nie mam. A, że uczeń nie pracuje to floty brak, więc trzeba będzie poczekać ;)

Jakby kto chciał i jutro to mogę wpaść.

Opublikowano

to jutro 17 ? ;>

Opublikowano

Tylko zdjęcia pstryknijcię trochę szybciej coby więcej było widać... :wink4: