Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie ktos bral z was xplode. Tez wam sie tak pienil podczas rozrabiania? Takie babelki na gorze? Pytam dlatego ze odkupilem od ziomka tego xploda a uzywal do 4dni i sprzedal. Walek nie polecial bo znam go dobrze ale warto wiedziec.

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeśli mówisz o no-xplode to tak miałem że niedość że się pienił to strasznie ciśnienie w szejkerze podczas mieszania, ze dwa razy trzeba upuścić powietrze podczas mieszania, co do działania - na mnie słabo działał (myślałem że za mało tego biorę ale raz spróbowałem 5 miarek i też za dużego powera nie czułem), ale może na Ciebie dobrze podziała, jak do tej pory najbardziej jestem zadowolony z napalm'a

Opublikowano

ja rozrabiam go w szklance. Producent pisal zeby w szejkerze do nie rozrawiac bo traci jakies tam wlasciwosci. Dzisiaj wzialem 1 raz i dobrze sie cwiczylo. Do tego cellmass potreningowy i bialka z gainerem powinno cos mi pomoc(mam nadzieje:D)

Opublikowano

Olej gainera, chyba że masz naprawdę deficyt w masie.

Opublikowano

Rano z tym jest dobrze poćwiczyć bo jest wyższy testosteron. Nie czytałeś ksiązki "szwajcengera" :D

Ale najlepiej to tak koło 11tej. Wtedy mi sie najlepiej ćwiczy. Z tym że jak sie pracuje to sie nie da.

Po robocie też człowiek czasami zmęczony. Dlatego myślałem z rańca całkiem ale to trzeba wcześnie wstawać.

Opublikowano

Nie czytałem tej książki, ale dla mnie to i tak nierealne. Jeszcze do szkoły chodzę, co prawda ostatnie tygodnie, ale potem od razu robota + zaoczne, także ni ptaszka nie wyrobiłbym się rano z treningiem a potem zawalać na budowie i się uczyć. :wallbash:

Opublikowano

I znów aura nie sprzyja wieczornym przebieżkom. :wallbash: Od poniedziałku chyba trzeba się wybrać na bieżnię. :P:naughty:

Opublikowano

xplode mnie dawał dobrego kopa ale ja brałem 7-8 miarek i ciśnienie mi mocno skakało aż sie chciało ćwiczyć i siła tez poszła, a pienił sie strasznie.

Opublikowano

xplode mnie dawał dobrego kopa ale ja brałem 7-8 miarek

:shocked:

ja nie wzialem nigdy wiecej jak 2 :gwizdanie:

Opublikowano

xplode mnie dawał dobrego kopa ale ja brałem 7-8 miarek

:shocked:

ja nie wzialem nigdy wiecej jak 2 :gwizdanie:

chlopaki polecam cos co ma geranium:) nie kazdy produkt posiada a klepie to konkretnie... jack3d albo mesomorph... namnie wlasnie czeka pucha jacka :decayed: :decayed: niedlugo trzeba zaczac dobry cykl

Opublikowano

powiedzcie mi po cy bierzecie te napalmy, no-expolde i inne takie rzeczy? tylko dla pobudzenia czy na jakiej zasadzie to działa? bo nie wiem o co chodzi :mysli:

Opublikowano

pobudza daje sile i buduje miesnie w polaczeniu z jakas odzywka potreningowa np cellmass.

Opublikowano

Etam..Pudzian nic nie bierze i rośnie :laghing2:

Opublikowano

Etam..Pudzian nic nie bierze i rośnie :laghing2:

:polew: :polew: :polew: :polew: pudzian je genetycznie zmodyfikowane jedzenie tylko:) :kox:[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 11:27_________________________________________________

pobudza daje sile i buduje miesnie w polaczeniu z jakas odzywka potreningowa np cellmass.

szybsza regeneracja wiecej energi zwiekszona koncentracja... duzo plusow jest:)) niekktore mocniejsze maja jedna wade zjazd z nich jest jak po koksie :decayed:
Opublikowano

zjazd z nich jest jak po koksie :decayed

a skąd wiesz, jak po koksie? :gwizdanie:

Opublikowano

aaa wiesz troche w zyciu glupot sie robilo:) torche rzeczy sie zezarlo... bo ja jestem zdania ze trzeba poprobowac wszystkiego na co ma sie ochote;)

Opublikowano

aaa wiesz troche w zyciu glupot sie robilo:) torche rzeczy sie zezarlo... bo ja jestem zdania ze trzeba poprobowac wszystkiego na co ma sie ochote;)

hehe życie... :naughty:

Opublikowano

zielu bo dobry trening tkwi w glowie,w twoim nastawieniu,motywacji,checi, a to wlasnie daja te specyfiki.

Opublikowano

kurde nie macie obrzydzenia od jedzenia białka węgli, i tego wszystkiego?

Bo mi się już nie chce na to patrzeć... :no:

Mam kilka smaków i jeden ptaszek.... :no: