Ans Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 I jak spróbujesz tego o czym pisałem czyli: to potem spróbuj tego też było dobre ale jestem za fixem do ryżu :decayed:
bulk_1986 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Możesz piersi z kury zastapić wieprzowiną - schab bez kości kroisz w kotlety tak ok 200g, przyprawa do wieprzowiny, rzucasz na rozgrzany w dużym garku cieńko nalany olej, obsmażasz po 2 minuty z każdej strony na dużym ogniu, potem wrzucasz gotowe mix warzyw marchew, brokuły, kalafior, dolewasz szklankę wody, przykręcasz ogień tak żyby tylko się lekko dusiło i za 50 minut masz za***iste duszone steki wieprzowe w sosie własnym z warzywami... Myjesz tylko ganek a twoja praca to po ok 35 minutch duszenia troche tym zamieszać...
bialy986 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Jest promocja w Carrefour,piersi po 11,99 zl wysłane za pomocą tapki
rrrudy25 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Jest promocja w Carrefour,piersi po 11,99 zl wysłane za pomocą tapki Ooo... takie info cieszy moje oczy:thumbup1: A jest ograniczenie wagowe? Bo wkurza mnie jak muszę pięć razy przez kasę biegać
bialy986 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Jest promocja w Carrefour,piersi po 11,99 zl wysłane za pomocą tapki Ooo... takie info cieszy moje oczy:thumbup1: A jest ograniczenie wagowe? Bo wkurza mnie jak muszę pięć razy przez kasę biegać Tego nie wiem.Jutro lecę na zakupy wysłane za pomocą tapki
Remik-A4 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 ... PIERSIOCH smacznie, zdrowo i na szybko przy okazji zajeb. witaminki ladnie nosi po 2 tabletach... shaker SmartShake 3w1 swietna sprawa na silownie, do pracy itp. Odkopane, zardzewiale lezaly prawie 5 lat obok tarcz i zaciskow hamulcowych wiec pasta Mothers i jak NEW ps. trzeba bedzie jeszcze troche wolnych kg kupic, bo jest malo...
bialy986 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Jest promocja w Carrefour,piersi po 11,99 zl wysłane za pomocą tapki Ooo... takie info cieszy moje oczy:thumbup1: A jest ograniczenie wagowe? Bo wkurza mnie jak muszę pięć razy przez kasę biegać Nie ma ograniczenia wagowego.4 kg zakupione wysłane za pomocą tapki
gies0 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 byłem wczoraj w 2 Carrefourach i puste półki
rrrudy25 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Jest promocja w Carrefour,piersi po 11,99 zl wysłane za pomocą tapki Ooo... takie info cieszy moje oczy:thumbup1: A jest ograniczenie wagowe? Bo wkurza mnie jak muszę pięć razy przez kasę biegać Nie ma ograniczenia wagowego.4 kg zakupione wysłane za pomocą tapki Ooo... ja jeb...e po co ci tyle mięcha! na ile ci to starczy?
bialy986 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Porobilem paczki,wyszło 8 po 0,5kg.Myślę że na 2 tygodnie spokojnie starczy albo i dłużej.Z porcji mam 2 posiłki,przed i po siłowni. wysłane za pomocą tapki
Piotrek98igo Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Jest promocja w Carrefour,piersi po 11,99 zl wysłane za pomocą tapki Ooo... takie info cieszy moje oczy:thumbup1: A jest ograniczenie wagowe? Bo wkurza mnie jak muszę pięć razy przez kasę biegać Nie ma ograniczenia wagowego.4 kg zakupione wysłane za pomocą tapki Ooo... ja jeb...e po co ci tyle mięcha! na ile ci to starczy? dla mnie 4kg=4dni
Remik-A4 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 no wlasnie chcialem to pisac, ze kazdy inne ilosci posilku, napoju spozywa u mnie 4 kg / tydzien bez zadnego cwiczenia i chodzenia na silownie a co dopiero zzzzzz pije 2 L mleka + 1.5 -2 L wody dziennie dla kogos to moze byc a inny ma jeszcze wieksze zapotrzebowanie metabolizm, itd. itp. aktywnie spedzam czas, uprawiam rozne sporty i zawsze duzo jadlem i pilem
Piotrek98igo Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 wychodze z tego zalozenia,ze posilek bez miesa/jajek to jak sex bez kobiety
Tzieland Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 U mnie jak na razie 0,5 kg dziennie Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
rrrudy25 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 wychodze z tego zalozenia,ze posilek bez miesa/jajek to jak sex bez kobiety No właśnie!!! Wedle tego powiedzonka ostatnimi czasy za czołem dawać jajko do twarogu na wieczór:decayed: Żeby nie było:decayed: A jeśli chodzi o ilości, to powiem tak, u mnie w zamrażarce nie ma NIC poza kura:kox:
Piotrek98igo Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 http://www.pakerzy.org/demot/5258108945cd3.gif ciekawe co nim kierowalo
Remik-A4 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 rozjeb... go witaminy no i jaka technika
Tzieland Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Co wy chcecie? Definitywnie robi ćwiczenie zwane "przeskakiwaniem z nogi na nogę z linkami wyciągu górnego" I filmik pokazuje jak robić to ćwiczenie idealnie technicznie. Widać jak temu kolesiowi pracują: -brzuch -tricepsy -łydki -uda Naprawdę nie wiem co wy w tym widzicie śmiesznego? Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
Rekomendowane odpowiedzi