Tzieland Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 bongod z czego się śmiejesz? YOGI ma rację w zupełności Ja zaczynam kurację już dzisiaj. Tylko gdzie ja kupię HMB?
bongod Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Podobno tanio można połapać w zoologicznym
Piotrek98igo Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 jak macie mozliwosc recepty i chcecie cos dobrego na stawy to structum polecam.
bongod Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mieliscie kiedyś przypadłość dretwiejących palców ( małego i tego obok ) w obu rękach zazwyczaj w nocy przy zgiętych łokciach ?? Mam tak już z rok i się przyzwyczaiłem ale może bym się tego pozbył jeśli to jakaś prosta sprawa . Napewno to nie zapalenie i nie kręgosłóp .
Tzieland Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mi to dretwieje cala reka. Bo jak spie to lapa wlasnie jest pod glowa i zaburza sie przeplyw krwi i takie sa skutki. Mysle ze u ciebie moze byc podobnie. Profilaktycznie magnez
bongod Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ehhh ale to są dwa palce hehe coś czytałem o nerwie w łokciu odpowiedzialnym za te palce . Ale w obu rękach?? . A magnez biore bo jestem pijakiem hahahaha
Reggi Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 jak macie mozliwosc recepty i chcecie cos dobrego na stawy to structum polecam. Moja EX pracuje w aptece. Popytam
bongod Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Superowo dziex czekam na info . Od razu odpowiadam na pytanie : ,, tak hmb juz wcierałem w łokieć ''
Piotrek98igo Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 zobacz to Zespół cieśni nadgarstka - Grupa LUX MED
Piotrek98igo Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 pany wstrzymuje mocz od godz 21 od wczoraj ,co zaobserwowalem to mega pompe i uczucie nabicia miesni,zyly wypchnelo.
Reggi Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 I pewnie boisz się usłyszeć dźwięku lecącej wody żeby Ci uja nie rozerwało z kawałkiem podbrzusza
wojtas9292 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 na stawy to kuracja cissusem od FA
Reggi Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Na stawy to ja brałem CollagenRenover tysz dobry
Tzieland Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Myślę, że jednak najlepsze będzie to co podrzucił Piotr. Jak coś jest na receptę to zawsze jest lepsze
bongod Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 ok to lece jutro do jakiegoś specjalisty mam signaliduny karte zobaczymy co jest warta
Rekomendowane odpowiedzi