Awra Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ładujecie Panowie te białka widzę ostro... ja ostatnio cisnąłem dietę i tak nisko leciałem z węglami, że po 4-5 dniach nie umiałem przez skrzyżowanie przejechać - KETOZA, nie polecam tego stanu ale fat ucieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ladujemy? Ja np zuzywam jedno opakowanie 900g przez miesiac, bo wole zjesc porządny posilek Odzywki uzywam do deserow, batonow proteinowych, polew, omletow Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebul Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) A jak wam szlo jak mieliscie przerwe 3 tyodniowa ? bo u mnie masakra Bylem na wakacjach, 2 tygodnie bez silki, uszkodzilem sobie stope wiec kolejny tydzine z glowy...teraz poszedlem i ...zalamka w poniedzialek bylo najgorzje, wczoraj robilem plecy i tricka i zmiejsca zdjalem po 2.5 kg przy kazdym cwiczeniu i poszlo ok i moze za tydzien lub dwa chyba dokoncze sobie kreatyne i bcaa ktore jeszcze mi zostalo Edytowane 17 Września 2015 przez sebul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Jutro mr Olimpia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Chyba jutro, tzn jakos w nocy. Wiadomo, ze po przerwie, nawet malej miesien sie odzwyczaja Zaraz wszystko wroci na wlasciwe tory Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Hej, mam pytanie. Chodzę na siłownię dwa razy w tygodniu, dopiero zaczynam. W pierwszy dzień robię klatkę biceps i triceps, w drugi nogi plecy i barki. Dziś jak robiłem martwy trochę bolał mnie dół pleców i zastanawiałem się czy nie rozdzielić treningu nóg i pleców. Co o tym myślicie. Dodam, że dodatkowy dzień treningowy nie wchodzi w grę. Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Jak dopiero zaczynasz to rób wszystko na lajcie na każdym treningu. Potem jeśli nadal będziesz miał 2 dni tylko to dalej to samo . Martwy ciąg nie jest dla początkujących. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Września 2015 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebul Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Chyba jutro, tzn jakos w nocy. Wiadomo, ze po przerwie, nawet malej miesien sie odzwyczaja Zaraz wszystko wroci na wlasciwe tory Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Mam nadzieje, zwlaszcza ze z jedzeniem tez troche sie opuscilem Ale juz wracam do swoich kalorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awra Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Jest coś takiego jak pamięć mięśniowa, wraca szybko zwłaszcza po dwoch tygodniach. Odnośnie martwego ciągu, weź sobie jakiegoś trenera na tej siłowni i niech Cię przypilnuje czy masz dobrą technikę, to nie są żarty bo łatwo coś napsuć. Ja akurat pracuję na siłowni i jak widzę jak niektórzy robią martwy to aż mnie plecy bolą... osobiście wolę zrobić więcej powtórzeń na 60% maksymalnego ciężaru niż mniej powtórzeń na 80% maksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zymek1989 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ja jestem dwa tygodnie bez siłki i już spadłem z 86/87 na 84,4. Brzuch co prawda płaski ale barki spadły, łapa nigdy nie była wielka a teraz to już całkiem jak u osoby nie ćwiczącej... wszystko bez odżywek było robione na marnej diecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 @Pandzior: Tak jak juz napisali rob wszystkie partie na raz ale na lajcie. I martwy na bank robisz zle albo za ciezko, stad bol plecow. Poza tym miesnie glebokie/stabilizujace na pewno nie sa przyzwyczajone Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ok dzięki za rady, tak zrobię. Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodzak0 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 pany tak sie teraz szejki robi xD https://video-waw1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xlp1/v/t42.1790-2/11966383_520160471473645_1171032500_n.mp4?efg=eyJybHIiOjM1NiwicmxhIjo1MTJ9&rl=356&vabr=198&oh=6a5d568f5825a3be9b1ba0222ce78e1d&oe=55F73B9C Coś nie działa Rash good, zdjęcia takie, może będę musiał zrobić nowe teraz powinno byc git https://www.facebook.com/MotywacjaDeterminacja/videos/1692134947672918/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 To Ty? Hie hie hie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodzak0 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 nieprzypomina mnie zamale plery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Hahaha Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodzak0 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 ale sposob ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Gugu33 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 to masz szczescie ja jesc jej nie moge ale i tak mam tanie bialka ostatnio kupilem bialeczko za 90zl bulka za 90zl i gainera za 40zl a gdzie takie promocja mozna dorwać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodzak0 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 nie wiem na fejsie znalazlem ale tez bym sie pisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebul Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 to laska owcy z wk , warszawski koks na fb ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi