Tzieland Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Bcaa oczywiscie jest przed treningiem i czasami po, ale zazwyczaj po to juz obiad jem porzadny. A w diecie nie musze nic zmieniac. Gdyby kazdy trzymal taka miche to wiekszosc spoleczenstwa miala by duuuuuzo lepszy wyglad Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 No to za mało snu Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodzak0 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 ja dzis podjechalem do sklepu po nitrobolon 2 ale niestety niebylo juz go ;/ to wziolem za free probke octagon z fitmaxa oraz redweiler z olimpa zobaczymy jak klepie hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Ze snem masz racje bo nie moge cos sie wyspac ostatnio. Wstaje rano o 5 wyspany ale popoludniu juz troche sennosc jednak lapie. A zasnac nie potrafie szybciej niz 23 :/ Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Na sen ZMA czyli zincas forte + Filomag b6. Trochę podobno pomaga aby sen był głębszy. A może zmień system treningowy na 3/4 razy w tygodniu a nie 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Witaminy wszystkie biore takze zma niepotrzebne. Ja musze cwiczyc codziennie, bo zle sie czuje jak nie cwicze. Tak juz sie przyzwyczailem i nie potrafie inaczej Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Miałem shocka 2 miesiące temu, jak dla mnie lippa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Więcej dymanka i sen szybciej przyjdzie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Panowie, szybkie pytanie. Crossfit czy silownia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Dla mnie siłownia, crossfit przed latem moze spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Na silowni jest okej, teraz w sobote jest wolny trening na crossfit i zobacze jak tam jest Bo bardziej mi zalezy na zmniejszeniu wagi, pocwiczyc wytrzymalosc itd. a tam to oferuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel35 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) ja rzuciłem papierosy na lato zaczynam pakować Edytowane 9 Listopada 2015 przez daniel35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Wczoraj zarzucilem SAW i d*py nie urywa niestety ale bylo lepszego od Nitrox Therapy @kooga: moze zamiast crossfit sprobuj zrobic HIIT na ciezarach, wazne zebys mial duza intensywnosc treningu, polecam serie laczone, wielkie serie, superserie, lacz partie antagonistyczne ze soba, przerwy 30-60 s max pomiedzy i zaden crossfit niepotrzebny Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Masz na mysli cos jak trening interwalowy? Bo nigdzie nie moge znalezc cwiczen HIIT z ciezarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Sam trening HIIT to sa te wszystkie burpees, siady z wyskokiem itp (wiekszosc z ciezarem wlasnego ciala). Mi chodzi o glowna zasade wykonywania cwiczen, zeby byla duza intesywnosc treningu, podniesione spalanie kcal nie tylko na treningu ale i po nim poprzez krotkie przerwy inrerwalowe Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodzak0 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 wlasnie wczoraj rozmawialem z ziomkiem ze sklepu i tez mi mowil ze saw to loteria. na jednego dziala na innego juz nie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Ja mialem z pojedynczej saszetki rozpuszczone. Wiec moze tu jest problem Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Miałem białko w saszetkach i było w smaku lepsze niż w worku dużym (ten sam smak i firma) Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Wszyscy teraz na masie? Zastanawiam sie ile jest zdrowo przybierac na wadze? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka W sensie jak duzo kg w jakiej jednostce czasu? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodzak0 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 ja cale zycie na masie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi