Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BDH] ..::SEDAN::.. 2.5 V6 TDI BDH QUATTRO 2004R ...::FELGI 19 , :::...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ach te czarnule .Prawie tak piękna jak moja żona .Z tą różnica ,że moja jeździ na jednej rurce :> :polew:

Mulatka? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

za***iste to zdjęcie w pierwszym poście :polew: pochwal sie czy to pan prezydent prowadził że go nie widać :polew:

Opublikowano

skad sie nagle wzial Kapitan Bomba :polew:

Opublikowano

skad sie nagle wzial Kapitan Bomba :polew:

długa historia :gwizdanie:

Opublikowano

Ważne, że nick wypalił :naughty:

Opublikowano

za***iste to zdjęcie w pierwszym poście :polew: pochwal sie czy to pan prezydent prowadził że go nie widać :polew:

cegła na pedale gazu i skręcona kiera :kox::decayed:

Opublikowano

Trzeniu i jak tam te lampy ? Ja własnie takich szukam wiec jak bys miał je na zbyciu to ja chetnie bym łyknął :))

Opublikowano

Trzeniu i jak tam te lampy ? Ja własnie takich szukam wiec jak bys miał je na zbyciu to ja chetnie bym łyknął :))

daj mi jeszcze chwilkę , jak nie uda mi się ich jakoś ładnie przyciemnić to będą do sprzedania :wink4:

oczywiście w stanie idealnym :rolleyes:

Opublikowano

daj mi jeszcze chwilkę , jak nie uda mi się ich jakoś ładnie przyciemnić to będą do sprzedania :wink4:

oczywiście w stanie idealnym :rolleyes:

spoko nie spieszy mi sie

Opublikowano

już wiem czemu napisałeś ze jeśli wsiądziesz do innego auta niż swoje to tylko do Wąskiego otóż stwierdzam fakt, że twój sedanik i mody w nim to EKSTRAKLASA, będę wiedział do kogo pisać w razie braku zdecydowania o opinie. :hi::cool1:

pozdrawiam

Opublikowano

Trzeniu a co z tylnymi lampami :gwizdanie:

Opublikowano

Trzeniu a co z tylnymi lampami :gwizdanie:

LEDy wrócą jak przyciemnie chrom :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 22:25_________________________________________________

ktore z tej strony braleś ????

http://www.ulter.com.pl/index.php?show=konc&typ=1

ta na samym dole w lewym rogu

Wymiar: Ø90×120

Nr. kat.: N1-90RS

Opublikowano

wyswietlilo całą strone tych koncowek , a dokladniej , bo dales ten sam link co ja w pytaniu do Ciebie?

[br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 22:29_________________________________________________bądż napisz która od prawejh i który rząd , bo te twoje pasują idealnie

Opublikowano

dzieki wielkie panie piotrze, cieżko coś wybrać , ale już jest :good:[br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 22:33_________________________________________________pytalem juz wąskiego , ale ty montowałeś dokładke z 1.8 T a czy do sedana pasuje dokładka z avanta?????

Opublikowano

a proszę Cię bardzo :naughty:[br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 22:36_________________________________________________czy z avanta czy z sedana to wszystko jest to samo

Opublikowano

dzieki wielkie panie piotrze, cieżko coś wybrać , ale już jest :good:[br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 22:33_________________________________________________pytalem juz wąskiego , ale ty montowałeś dokładke z 1.8 T a czy do sedana pasuje dokładka z avanta?????

sprawdzaj sprawdzaj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...