siemian Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Witam. A teraz troche o moim drugim autku Opis samochodu:Kolor: biały,przebieg: ok. 210 000kmMoc: 112 KMSpalanie: miasto 10l/100km trasa 7l/100kmRok produkcji: 1986.Wyposażenie dodatkowe:-centralny zamek sterowany pilotem,-2 komplety kół:15' felgi aluminiowe OZ F1 Racing z oponami letnimi 195/50,14’ felgi stalowe z oponami zimowymi 185/60-tapicerka skórzano-materiałowa w jasno-ciemnej kolorystyce-system audio,-chromowana końcówka wydechu,-składana tylna kanapa,-dodatkowe przednie reflektory dalekosiężne w atrapie-srebrne tarcze zegarów podświetlane od spodu folią technologii Indiglo, - już wywalone-zegarek cyfrowy,-obrotomierz,-kierownica i lewarek zmiany biegów włoskiej firmy MOMO, - już wywalone-chiński napis VOLKSWAGEN na klapie. -już wywalone-zabezpieczenie antykradzieżowe felg aluminiowych,-boczne szyby przyciemniane lekko na zielono.Pare fotek:Pzdr Edytowane 7 Lutego 2016 przez siemian
Flyer Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zes w pore zalozyl temat. Szkoda, ze nie w BN. Teraz Ci powiedza, ze to dramat... bo nie da sie tym jezdzic w zime
letallec Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ale zadbana 1 Jeździ to wogole, czy tylko stoi i wygląda
alvaro Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ładna sztuka ale koła ładniejsze są te z ostatnich zdjęć jak te OZy które wyglądają ni przypiął ni przyłatał do tego klasyka
jedrekx Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 fajne autko sam od wakacji poluję na jakieś fajne MK I (cabrio albo zwykłe) w dobrych pieniądzach, ale ciężko coś znaleźć...
Wihajster Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jeździ to wogole nawet ładnie gume pali
dziadek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 siemian to na bukowine tym przyjeżdzasz ? fajny, też o takim myślę ale gorzej z tym gdzie go trzymać i kiedy jeździć
GILI Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 synuś... ze 2 lata temu chciałeś go sprzedać...dzwoniłem i mówiłeś,że sprzedany :gwizdanie: :gwizdanie: Piękny klasyk,ale niestety nie da się wsadzić w niego,bez znacznych przeróbek, porządnego diesla. Kółka tylko BBS,najlepiej 15''
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Widziałem auto kiedyś na alle.. ten materiał przez środek foteli to masakra jakaś
aju Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 1. auto jest świetną bazą do zrobienia auta przyciągającego uwagę 2. na glebę z nim 3. te fele to do corsy a nie do klasyka
siemian Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Widziałem auto kiedyś na alle.. ten materiał przez środek foteli to masakra jakaś czemu masakra? 3. te fele to do corsy a nie do klasyka z tym się zgodze. Niestety kiedyś mi odjebało i kupiłem te OZ. Tamtych felg już niestety nie mam, ale może jak będize jakaś gotówka wolna to takowe kupie. synuś... ze 2 lata temu chciałeś go sprzedać...dzwoniłem i mówiłeś,że sprzedany :gwizdanie: :gwizdanie: Piękny klasyk,ale niestety nie da się wsadzić w niego,bez znacznych przeróbek, porządnego diesla. Kółka tylko BBS,najlepiej 15'' eeee, nie możliwe że tak mówiłem... ...chyba że dzwoniłeś jak już się rozmyśliłem i doszedłem do wniosku że go nie sprzedaje. Głupio było mówić że się rozmyśliłem i nie sprzedaje
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Widziałem auto kiedyś na alle.. ten materiał przez środek foteli to masakra jakaś czemu masakra? A no drogi kolego te fotele wyglądają jak jakieś pokrowce z Tesco Nie obraź się w żadnym wypadku, ale one mi nie grają z tym autem w żadnej kwestii. Tak samo jak kierownica " Momo" ..ja bym tu dał jakieś fajne drewno to samo w przypadku felg
siemian Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 kiera nie pasuje. Ale jak kupilem auto to już ori kiery nie bylo i była jeszcze gorsza. A fotele to kwesita gustu. Nie uważam żeby nie pasowały do tego auta.
Chuck Norris Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Mi się tam autko podoba, przynajmniej nie taki ulep jak srebrny :decayed: .
Dev Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ładniusi, miałem takiego samego tylko ze czarnego 15 lat załuje ze sie go pozbyłem ;( ;( ;( ;( ;(
Rekomendowane odpowiedzi