Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BKN] My Audi by Ślebiod A4 3.0 Quattro Avvvvant...LED-y 30.05/11.12.2012 DPF OUT!

Na jaki kolor pomalować 16" fele? Zimówki  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaki kolor pomalować 16" fele? Zimówki

• Czarny
      3
    • Czarny Mat
      4
    • Biły
      2
    • Grafit
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No proszę Cię, te kable do klapy mogliście póścić wewnątrz tego gumowgo przegubu wiem, że cieżko tam coś przepchać, ale napewno lepiej by to wyglądało może dacie radę to jeszcze poprawić a tak ogólnie to graty za robotę :good:

Opublikowano

No proszę Cię, te kable do klapy mogliście póścić wewnątrz tego gumowgo przegubu wiem, że cieżko tam coś przepchać, ale napewno lepiej by to wyglądało może dacie radę to jeszcze poprawić a tak ogólnie to graty za robotę :good:

Taki był pomysł ale....ale już się nie chciało :kox: kiedyś się poprawi (sam wiesz ile jest z tym roboty)

Opublikowano

ja się dopiszę do listy zażaleń odnośnie dectane, mam miesiąc takie dectane, mam włączony tryb skandynawski, żeby świeciły w dzień i mógłbym się lansić po wsi :decayed: i niestety nieraz przy odpalaniu gaśnie kilka diod w prawej lampie,pewnie jest to spowodowane spadkiem napięcia czy cuś, trzeba pokrętełkim DRL włączyć i wyłączyć i jest OK, trochę to upierdliwe ale nie na tyle aby je wywalać albo grzebać w środku, na szczęście fis wyrzuca błąd, więc wiadomo kiedy zgasły, trochę choinka przy odpalaniu bo diody w przednich DRL migają, tylnie gasną LOL

Opublikowano

ja się dopiszę do listy zażaleń odnośnie dectane, mam miesiąc takie dectane, mam włączony tryb skandynawski, żeby świeciły w dzień i mógłbym się lansić po wsi :decayed: i niestety nieraz przy odpalaniu gaśnie kilka diod w prawej lampie,pewnie jest to spowodowane spadkiem napięcia czy cuś, trzeba pokrętełkim DRL włączyć i wyłączyć i jest OK, trochę to upierdliwe ale nie na tyle aby je wywalać albo grzebać w środku, na szczęście fis wyrzuca błąd, więc wiadomo kiedy zgasły, trochę choinka przy odpalaniu bo diody w przednich DRL migają, tylnie gasną LOL

Dectane :facepalm: :facepalm: nie warto mówić o nich a Ci co chcą lampki z Dectane to niech się zastanowią bo to syf..

A tak a pro po mam te lampki z Dectane na sprzedaż więc jak by Ci jakaś lampa wysiadła to pisz do mnie to Ci za grosze opchne bo mi nie świeci tylko w klapie od strony pasazera

Opublikowano

nie ma co dyskutować o porównywaniu jakości świecenia ledów z A6 a Dectane

wszyscy widzą jaka jest różnica w świeceniu - ledy z A6 idzie wyrwać za 600 zeta i drugi komplet lamp do A4 aby nie wyciągać swoich na czas rezanka za jakieś 300 zeta i załóżmy za TYSIAKA masz wyjebiste lampy

Opublikowano

Oj dobrze,że ja sobie te Dectane z łuba wybiłem. :polew:

Opublikowano

Oj dobrze,że ja sobie te Dectane z łuba wybiłem. :polew:

lepiej rzezać z A6 ,na allegro są czasem okazje na lampy z A6 ,mają porozbijane to sprzedają za grosze ,a najlepiej pytac tych co sprzedają czy nie mają potrzaskanych ledów z A6 bo jak potrzaskane to oni je wywalają bo na nic się nie przydają więc pytać jak ktoś zainteresowany a trafią się tanie sztuki za śmieszną kase

Opublikowano

no tak tylko nie pasują do sedana, ktoś chyba próbował rezać z A3 i też mu nie wyszło, pewnie można byłoby wymienić diody na mocniejsze w tych dectane ale prawdopodobnie byłoby dużo grzebania z elektroniką, może tak zrobię, odkupię od kolegi audia4a4 te dectane, zaniosę do speca aby ogarnął jak tam wszystko jest rozwiązane

Opublikowano

no tak tylko nie pasują do sedana, ktoś chyba próbował rezać z A3 i też mu nie wyszło, pewnie można byłoby wymienić diody na mocniejsze w tych dectane ale prawdopodobnie byłoby dużo grzebania z elektroniką, może tak zrobię, odkupię od kolegi audia4a4 te dectane, zaniosę do speca aby ogarnął jak tam wszystko jest rozwiązane

rób jak uważasz[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 22:29_________________________________________________Zastanawiam się nad walnięciem gleby na tyle jaki zestaw polecacie [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 18:55_________________________________________________AUDI WIN 24h Le Mans!!!!!!!!!! :kox:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 15:07_________________________________________________Przyszły nowe graty

dsc00860px.jpg

dsc00861m.jpg

Nie wiem czy będę zakładał zderzak zalezy czy jest dużo roboty z PDC (chodziło mi tylko o dokładke zderzaka ale kolo z allegro nie chciał sprzedać samej tylko całośc więc utargowalem za grose z zderzakiem :naughty:)

Pasuje dokładka czy malować pod kolor budy?? Wypowiedzcie się :kox:

Opublikowano

Jednak nie bede zakładal zderzaka pod PDC ,jeśli ktoś chce zderzak to niech się odezwie na PW, oddam za małe pieniadze[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2011, 22:00_________________________________________________

zrób foto, żeby całe auto było widać :wink4:

zrobię zle jutro bo dziś już nie da rady bo za oknem ćma :naughty:

Opublikowano

Dokładeczka ładna, ale mi najbardziej podobają sie ledy :kox:

mi też by sie nie chciało pdc zakładać. :no:

Opublikowano

Dokładeczka ładna, ale mi najbardziej podobają sie ledy :kox:

mi też by sie nie chciało pdc zakładać. :no:

Z dokładki jestem mega zadowolony, odrazu d*pa auta lepiej wygląda.

Teraz trzeba pomyśleć nad lotką i tył będzie :good:

Jak chcesz Ledy to się zgłoś do mnie bo być moze po 18 czerwca będzie gotowy komplet, tylko byś musiał kogoś sobie znaleźć kto Ci to wszystko podłączy.

Opublikowano

Kolego ja też bym się pisał na ledziki,załatw mi też :naughty: placę gotówką :wink4:

Opublikowano

Kolego ja też bym się pisał na ledziki,załatw mi też :naughty: placę gotówką :wink4:

załatwić to się nie da :) to trzeba zrobić a sprawa to nie łatwa, jak będę miał gotowy komplet to dam wam znać[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 22:22_________________________________________________

Chcę kupić oponki letnie nówki co polecacie do wydania mam ok 1.600-2.000 zł ,teraz mam 235/45R17 nie chcę kupić byle czego więc chcę zaczerpnąć waszej porady

Opublikowano

załatwić to się nie da :) to trzeba zrobić a sprawa to nie łatwa, jak będę miał gotowy komplet to dam wam znać[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 22:22_________________________________________________

Chcę kupić oponki letnie nówki co polecacie do wydania mam ok 1.600-2.000 zł ,teraz mam 235/45R17 nie chcę kupić byle czego więc chcę zaczerpnąć waszej porady

ContiSportContact 3

Opublikowano

ContiSportContact 3

Zastanawiałem się nad nimi bo brat ma je u siebie w C5 ale ContiSportContact 2 i oponki niczego sobie.A jak jest w tych oponkach z poziomem hałasu?

Opublikowano

Goodyear EAGLE F1 ASYMMETRIC.

Jeżdżę na nich drugi sezon i po zwykłych F1, muszę przyznać, że jak dla mnie kolejna bardzo udana oponka goodyeara.

Opublikowano

ContiSportContact 3

Zastanawiałem się nad nimi bo brat ma je u siebie w C5 ale ContiSportContact 2 i oponki niczego sobie.A jak jest w tych oponkach z poziomem hałasu?

wcześniej miałem pirelli P7 i były dość głośne ContiSportContact 3 są ok

Opublikowano

Jeżdżę na nich drugi sezon i po zwykłych F1, muszę przyznać, że jak dla mnie kolejna bardzo udana oponka goodyeara.

Miałem F1 asymmetric.

Powiem tak: próbuję teraz Sessanty :gwizdanie:

Opublikowano

Miałem F1 asymmetric.

Powiem tak: próbuję teraz Sessanty :gwizdanie:

Goodyear EAGLE F1 ASYMMETRIC :good: