czester Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 zrób normalnego pełnego s-line bo to jest najlepszy chyba pakiet Sugerujesz żebym zmienił tylny zderzak na s-line ? no jak pełny to pełny Ciezko będzie, listwy są z S4, grille z S4, tył S4, także brakuję tylko przodu, a przód S4 jakoś mi nie leży także zostaje s-line chyba że się hofele trafi :gwizdanie: Dekory na razie super wyglądają, przekonałem się do nich, teraz tylko inne dodatki trzeba białe zrobić. Co do podświetlenia popielniczki i okolic to super to w nocy wygląda.
cool506 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Podoba mi sie;)) dzisiaj przyszedł moj zderzaczek S4 na tył takze też bede miał misz masz bo przod s4 mi nie leży, szukam tylko listew s4 w dobrej kasie. powodzenia !!
czester Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 To pięknie, maluj i zakładaj Listwy z S4 były ostatnio za 100zł szt. nówki sztuką A do mnie dotarły dzisiaj soczewki z B8 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
MARCIN607 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Listwy z S4 były ostatnio za 100zł szt. nówki sztuką fajna cena :kox:
Młody Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Listwy z S4 były ostatnio za 100zł szt. nówki sztuką fajna cena :kox: Nie aż dziwne aby nie kupić jak się wie ile to kosztuje
czester Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja nie kupiłem ale wiem kto kupił za taką cenę
domin79 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 To pięknie, maluj i zakładaj Listwy z S4 były ostatnio za 100zł szt. nówki sztuką A do mnie dotarły dzisiaj soczewki z B8 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us zakładaj i ciesz sie światłością
czester Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właśnie mam lampę na biurku i próbuję wsadzić tam soczewkę, ale chyba nie obejdzie się bez zakupu bix Na razie nawet nie potrafię wsadzić tam soczewki a co dopiero robić jakieś przymiarki i docinki.
domin79 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 musisz zakupić bixa , w normalnego zenona nie masz szans
czester Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właśnie zastanawiam się czy gdyby rozkleić lampy to coś pomorze bo chyba soczewka sama w sobie jakoś by się zmieściła.
czester Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Uważasz, że się nie zmieści na długość, czy w jakiej płaszczyźnie ?
cool506 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 To pięknie, maluj i zakładaj Listwy z S4 były ostatnio za 100zł szt. nówki sztuką A do mnie dotarły dzisiaj soczewki z B8 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nowy mod jakbys słyszał o takich listwach to wiesz nie
Pawlo 2004 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Czester mam pytanko odnośnie malowania dekorów bo tak mi się to u ciebie spodobało, że u mnie będzie tak samo Orientujesz sie może czy lakiernik nie narzekał na malowanie popielniczki i ramki wokół drążka zmiany biegów?? bo ogólnie dekory są plastikowe i z pomalowaniem ich nie ma problemu ale popielniczka i ramka jest pokryta tak jakby gumą i zastanawia mnie jak sobie lakiernik z tym poradził?
czester Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 Czester mam pytanko odnośnie malowania dekorów bo tak mi się to u ciebie spodobało, że u mnie będzie tak samo Orientujesz sie może czy lakiernik nie narzekał na malowanie popielniczki i ramki wokół drążka zmiany biegów?? bo ogólnie dekory są plastikowe i z pomalowaniem ich nie ma problemu ale popielniczka i ramka jest pokryta tak jakby gumą i zastanawia mnie jak sobie lakiernik z tym poradził? Hmn czy narzekał raczej rzucał kur...mi, że straszne gówno to jest ale ponoć zeszlifował papierem tą gumę, nawalił podkładu i pomalował. Stwierdził tylko, że gdyby wiedział ile jest z tym roboty to by się za to nie brał, tak poza tym jest ok.
Stolkien Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ja też odnawiałem popielniczkę i ramkę drążka, I ja Ku...ami nie rzucałem. gumę zdarłem taką siatką do docierania ścian potem poprawiłem papierem ściernym, 4 warstwy podkładu, 4 warstwy lakieru . i Tylko Cieszy OKO, http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=139645.210
czester Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 Może mój lakiernik miał mniej cierpliwości oczywiście wszystko jest do zrobienia.
Pawlo 2004 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 To już chyba sam przygotuje lakiernikowi pod podkład tą ramkę i popielniczkę Jeszcze mam pytanko odnośnie znaczka quattro, on jest przyklejony?? łatwo się go zrywa?? tą chromowaną rameczkę wokół drążka zmiany biegów malowałeś na czarno czy może są gdzieś dostępne czarne od ręki??
czester Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 Znaczek Q jest w dwóch miejscach zgrzewany. Raczej bez większych problemów można go zdemontować. Co do ramki to ją oklejałem folijką
Stolkien Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 ramka chromowana demontuje się banalnie wystarczy poodginać blaszki.
Rekomendowane odpowiedzi