Wojtek_A4 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Ile za Bentleye Oddawaj Bentleye chyba załapałem kontakt na kolejny "zniszczony" kpl więc zobaczymy :gwizdanie: :gwizdanie: Jak cos wal na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Mój ojcien ma relingi w Galaxy, a ja nie chce robić z audi vana Wywalaj, bedzie nisko i gładko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 avant bez relingów jest jak baba bez cycków ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 moim zdaniem jest najładniejsza Moim tez najładniejsza no co wy??? oszaleliście??? Co wy bredzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 no co wy??? oszaleliście??? Co wy bredzicie lewy żarnik powoli odmawia mi posłuszeństwa więc wiesz :gwizdanie: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 nie mam ich jeszcze zamówione jest 6 kpl. z czego przyjechały tylko 2 i się nie załapałem, musimy poczekać ale jest sposób na padający D1S - w dzień używaj DRL a wieczorami nie jeźdźij tylko DOBRANOCKA i spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 ale jest sposób na padający D1S - w dzień używaj DRL a wieczorami nie jeźdźij tylko DOBRANOCKA i spać ciągnij się :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4a4 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 avant bez relingów jest jak baba bez cycków ... :laghing2: :laghing2: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 avant bez relingów jest jak baba bez cycków ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 jak tam temat dystansow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ja już straciłem nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 od 2 tygodni są gotowe :polew:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 11:06_________________________________________________na potwierdzenie macie zdjęcie.. w Windowsie nawet będzie widać datę.. nie odzywałem się bo je testuje.. nie chciałbym aby komuś urwały się przy 200km/h wczoraj grzałem na nich 245 na autostradzie przy moich 19" i wszystko ok, na zakrętach i niezłych dziurach też nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 OOOO to co się kolega nie odzywa Proszę o info na PW ile będzie mnie ten kpl kosztował :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 OOOO to co się kolega nie odzywa Proszę o info na PW ile będzie mnie ten kpl kosztował :gwizdanie: najpierw go przeproś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wyglądają profi pierścienie jak w tych z ECS Mea culpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 OOOO to co się kolega nie odzywa Proszę o info na PW ile będzie mnie ten kpl kosztował :gwizdanie: za rysunek dostaniesz kpl w gratisie tylko na PW podeślij adres dla kuriera.. będę wieczorem to odpiszę najpierw go przeproś :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 11:12_________________________________________________ale mówię, jak po 5tys się rozlecą to przepraszam tam jest może z 1mm ścianki tak prawdę mówiąc, jakiż inżynier musiał się potężnie napocić aby to rozplanować, jeżeli nie wytrzyma trzeba będzie przerzucić się na DA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 To wobec tego zapraszam na browara jak byś był w Sz-nie Adresik puszczę na maila BTW jakli to jest stop alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ja tez czekam na info co do ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A jakie te dystanse szerokie, może tez się załapie na komplet :gwizdanie:, jaka cana za 4szt.??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Może ja też bym wziął 2 sztuki na tył jak szerokość jest większa od tych co mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi