Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Będę tatą :-))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To i ja sie pochwale :naughty: , za 7 miesiecy tez zostane TATĄ - ale czadersko, pierwszy dzieciak a moze blizniaki kto wie !!!!!!

Opublikowano

Gratulacje dla tych co zostaną i dla tych, którzy już są tatusiami :wink4: ja już jestem od 7 miesięcy, no i jak tylko przyjadę z pracy, to ciągle słyszę "tata, tata", fakt faktem, że jeszcze nie tak super wyraźnie, ale duma była za pierwszym razem :> tymbardziej, że to synek :) bałem się trochę, ale nie jest tak źle, pieluchy nie takie straszne :kox: a wracając do pytania któregoś z kolegów z pierwszych stron tego wątku... W avancie się mieścimy ;)

Opublikowano

Gratulacje dla tych co zostaną i dla tych, którzy już są tatusiami :wink4: ja już jestem od 7 miesięcy, no i jak tylko przyjadę z pracy, to ciągle słyszę "tata, tata", fakt faktem, że jeszcze nie tak super wyraźnie, ale duma była za pierwszym razem :> tymbardziej, że to synek :) bałem się trochę, ale nie jest tak źle, pieluchy nie takie straszne :kox: a wracając do pytania któregoś z kolegów z pierwszych stron tego wątku... W avancie się mieścimy ;)

no to gratulacje :good:

Opublikowano

gratulacje :)

Opublikowano

córka by elmo814, 31.01.2011 godzina 00:15

Opublikowano

GRATULACJE :notworthy::good:

Opublikowano

Sto lat sto lat niech..... :good: :good: :good:
Opublikowano

Gratulacje :> :>
Opublikowano

jako nowy członek forum, też się pochwalę, bo na koniec kwietnia lub na początku maja tego roku zostanę tatą :) syn w drodze :>

Opublikowano

widzę że coraz więcej tatusiów :good:

moja żona właśnie przyszła od lekarza bo szła z wynikami badań i z płodem wszystko ok. 12 tydz. 10cm i termin na 18 sierpień :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: jestem przeszczśliwy

Opublikowano

A mój syn niedługo będzie miał roczek :cool1:

Gość radekk2000
Opublikowano

Będę tatą :-))

Gratulacje!!! :hi:A żonie już powiedziałeś? :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

gratulcaje , szczesliwego rozwiazania

Opublikowano

DZiecioroby :polew: :polew: :good:

Opublikowano

06.02. mój synek będzie miał roczek :) Od tygodnia chodzi! Micha mu się cieszy jak nigdy :decayed:

Opublikowano

06.02. mój synek będzie miał roczek :) Od tygodnia chodzi! Micha mu się cieszy jak nigdy :decayed:

:good: :good: :good: :good: :good: :good:

Zacznie mu się cieszyć jeszcze bardziej, jak odkryje, że postawa "pionowa" daje mu nowe możliwości w domu :D

Jak moja zaczęła chodzić - kuuurde, oczy trzeba było mieć dookoła głowy :rolleyes:

Opublikowano

Właśnie tego się boimy... Pewnie nie pamiętamy, ale każdy z nas w młodości miał setki sińców ;)