Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Abdulot - projekt skończiny fura sprzedana :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wydech sie udał bo jak sie butuje to sie drze a na trasie możesz leciec 180 i jest cisza ( moja z tego powodu bardzo zadowolona :decayed: )

z pszyszłym sezonem sie zobaczy jeśli sie szybko silnik nie sprzeda to zostaje i będzie dłubanina :decayed:

a jeśli sie sprzeda to będzie coś w czym nie trzeba będzie juz dłubać :kox:

Opublikowano

no ja jak wybebesze całe wnętrze to spalać raczej mało nie będzie bo wtedy kilogramów ubędzie więc trzeba będzie sprawdzać osiągi przy lżejszym autku jeszcze tylko jakieś cieńkie i niskie 16" i będzie latać hehe [br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 15:36_________________________________________________wszystko się zapowiada że chyba autko zostanie u mnie no chyba że dość szybko znajdzie się chętny na swapa ale widzę że coś ciężko będzie :mysli: tak więc kilka części się sprzeda kilka nowych kupi i już jest nowy pomysł na nowy sezon tak czy owak RS :naughty:

może kowi od ciebie łyknie :decayed:
Opublikowano

jeszcze za wcześno na apdejty :polew:

Opublikowano

Abdul sie nie pierd$%i :) Poszedl w wieksza pojemnosc :polew:

Opublikowano

Abdul sie nie pierd$%i :) Poszedl w wieksza pojemnosc :polew:

2,8 :mysli:

:dziura:

Opublikowano
:cicho::polew:
Opublikowano

skok wrecz epokowy

Opublikowano

Kryzys panie :) Jedni tna konie mechaniczne drudzy próbują jezdzic na opale :polew::polew::wink4:

Opublikowano

he he no no fakt idziemy w większą pojemność :kox: szkoda tylko że z mniejszą mocą :wallbash: :wallbash: no cóż tak dla jasności to autko idzie do gazu jako dupowóz po miescie więc dlatego padło na silnik 2.8 30V LPG a na weekendowe szaleństwa to to co było zrobiło się za mało i będzie coś więcej na nowy sezon :kox: :kox: :dance2:

zimę jakoś się przemeczy majac tylko 200koni pod nogą... po sniegu jakoś bedzie jexdzić i nawet powinno zerwać choć na chwile przyczepność :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

drudzy próbują jezdzic na opale :polew::polew::wink4:

jak juz to na napędzie :decayed:

Opublikowano

a czemu nie chcesz 2,7 zagazowac :mysli:

Opublikowano

ja ?? za duży koszt montażu przy moich przebiegach rzędu 40km/tydzień

to chyba nie do Ciebie pytanie :wink4:

Opublikowano

ja ?? za duży koszt montażu przy moich przebiegach rzędu 40km/tydzień

not you, autor wątku :decayed:
Opublikowano

bo po pierwsze powiedzieli mi 7 tyś za gaz a poza tym dla mnie nie na miejscu gazowanie jest takich samochodów jak S czy RS albo masz i stać cie na tankowanie albo sprzedaj i kup se diesela - z takiego założenia wychodze a po drugie cały miał iść na części i miało go już nie być a ja zostałem z samochodem bez silnika i bez body s4 i z cała reszta w garazu więc zamiast kupować coś co mało bedzie palic po mieście do codziennej jazdy a to trzymać przez cholera wie ile w garażu rozebrane postanowiłem kupić jakiś w miarę mocny silnik i zagazować a poza tym tu jest na zimę Quattro[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 17:37_________________________________________________kupiłem autko do jazdy po mieście i po pierwszym deszczu jak na 1 i 2 nie było trakcji to mnie przerosło i nie chce już ośki bo od 5 lat tylko Quattro jeżdżę :oklaski: :quattro:

Opublikowano

7tys za gaz?? :blink: gdzie tak cenią?

Opublikowano

7tys za gaz?? :blink: gdzie tak cenią?

Pytając o instalkę do 2.7BiT kumpel zaśpiewał mi 5500 zł na gratach BRC, obstawiam że przy składaku w 5000 zł spokojnie się zmieścisz

Opublikowano

bo po pierwsze powiedzieli mi 7 tyś za gaz a poza tym dla mnie nie na miejscu gazowanie jest takich samochodów jak S czy RS albo masz i stać cie na tankowanie albo sprzedaj i kup se diesela - z takiego założenia wychodze a po drugie cały miał iść na części i miało go już nie być a ja zostałem z samochodem bez silnika i bez body s4 i z cała reszta w garazu więc zamiast kupować coś co mało bedzie palic po mieście do codziennej jazdy a to trzymać przez cholera wie ile w garażu rozebrane postanowiłem kupić jakiś w miarę mocny silnik i zagazować a poza tym tu jest na zimę quattro[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 17:37_________________________________________________kupiłem autko do jazdy po mieście i po pierwszym deszczu jak na 1 i 2 nie było trakcji to mnie przerosło i nie chce już ośki bo od 5 lat tylko quattro jeżdżę :oklaski: :quattro:

buba ma ese zagazowaną i podobno jest ok

:quattro:

Opublikowano

bo po pierwsze powiedzieli mi 7 tyś za gaz a poza tym dla mnie nie na miejscu gazowanie jest takich samochodów jak S czy RS albo masz i stać cie na tankowanie albo sprzedaj i kup se diesela - z takiego założenia wychodze a po drugie cały miał iść na części i miało go już nie być a ja zostałem z samochodem bez silnika i bez body s4 i z cała reszta w garazu więc zamiast kupować coś co mało bedzie palic po mieście do codziennej jazdy a to trzymać przez cholera wie ile w garażu rozebrane postanowiłem kupić jakiś w miarę mocny silnik i zagazować a poza tym tu jest na zimę quattro[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 17:37_________________________________________________kupiłem autko do jazdy po mieście i po pierwszym deszczu jak na 1 i 2 nie było trakcji to mnie przerosło i nie chce już ośki bo od 5 lat tylko quattro jeżdżę :oklaski: :quattro:

ale bzdury gadasz 7tys za gaz.robiles swapa u nosba i pewnie nie wiedziales ze tez gazuje?za 3.5 max 4k by ci zagazowal na b.dobrych gratach.piszesz ze s/rs sie nie gazuje?wytlumacz wszystkim dla czego bo ja jakos nie rozumiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...