lordmrT Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to jak z dzisiejszym mini spotem?? ;> mimo mrozu ktos bedzie??;>
Alzak Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam poszukuje miejsca w ZG gdzie moge przerobic ang wersje samochodu A4B5 po ostanim lifcie na wersje europejska jakies namiary albo moze ktos z forumowiczy chetny i obeznany w temacie
lordmrT Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam poszukuje miejsca w ZG gdzie moge przerobic ang wersje samochodu A4B5 po ostanim lifcie na wersje europejska jakies namiary albo moze ktos z forumowiczy chetny i obeznany w temacie szczerze powiem ,ze nie za bardzo bedzie to oplacalne jak sie uprzesz to podesle ze dwa adresy gdzie warto spytac;>
Nosfer Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Głosujemy http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_najlepszy_klub_samochodowy_roku-t114134.0.html;msg1346762#msg1346762
Alzak Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam poszukuje miejsca w ZG gdzie mogę przerobić ang wersje samochodu A4B5 po ostatnim lifcie na wersje europejska jakieś namiary albo może ktoś z forumowiczy chętny i obeznany w temacie szczerze powiem ,ze nie za bardzo będzie to opłacalne jak sie uprzesz to podeśle ze dwa adresy gdzie warto spytać;> spokojnie spokojnie będzie opłacalne nawet bardzo bym powiedział samochód w UK był w "rodzinie" przez 5 lat wiec jest w dobrym stanie teraz zakupił go mojej dziewczyny brat i szukuje sie na przekładkę znalazł jakiś warsztat w krosnie jakimś tam nie jestem pewien ale za 6500 kola nie robią lamp trzeba samemu kupić a jakie ty masz warsztaciki duzo kasują??
puniek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Troche się orientowałem w rzetelnosci wykonywanych usług warsztatów przerabiających przysłowiowe "angliki" i o ile dobrze pamiętam to niezbyt pozytywne opinie słyszałem na temat tego w Krosnie... Nie sprawdzałem na własnej skórze bo sam przerabiałem sobie najpierw Mondeo MK3 a potem A4 B6 ale czytałem opinie na forach nt. anglików o tym warsztacie. Jeżeli miałbym coś polecić to najbardziej obstawiał bym za Andrzejem Mazurkiem w Górce w dolnoślaskim. Z tym ze ok 6msc temu czekało się u niego dłuuugo w kolejce, nie wiem jak jest teraz. Jak będziesz zainteresowany to napisz na priv. to Ci prześle numer do niego bo w sieci już ciezko znaleść.
bluesmen Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Tak zapytam - głosujecie? Bo mnie męczy tam parę fanklubów przed nami.
lordmrT Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Proponuje na nasze spotkania lubuskie - zielona góra , wyznaczyc jeden dzien miesiaca ,a nie co tydzien a i tak sie nikt nie pojawia. Np pierwsza niedziela miesiaca.
Nowak_zg Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 wy***rdalac z takim spamem
Nowak_zg Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2010 wy***rdalac z takim spamem w tej wypowiedzi chodzilo o post wyzej ktory juz jest wykasowany... bo ktos cos reklamowal a nie o post kolegi lordmrT
adik1983 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 mam pytanko czy na spocie można kupić może ramki klubowe pod rejstracje czy tylko przez forum
lordmrT Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ja od razu wiedzialem ze to nie o mnie chodzi bo ze mnie zaden spamer;> jedyne co moge zareklamowac to swoja kochanke audi ;>
Nowak_zg Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 czytac glowny post ! KIEDY WAM PASUJE ! pisac !!! RAAAUSSS !!!
Nowak_zg Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 nudy brak spotow a u mnie brak auta przez to ze rezam ;0 pogoniles a4 ? ja sie pytalem ale nikt nie chcial
Rekomendowane odpowiedzi