Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BKN] quattro by Ponior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to za kolor ? tzn auta calego :naughty:

:facepalm::D

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o zestawienie niebieskiego + czarne detale ( lusterka , grill , lampy ) . Nawet sympatycznie to wyglada :)

spoko, spoko, ale jeszcze fajniej pewnie przy sprint blue... ale z bialymi felami juz nie :decayed:

Opublikowano

Dzisiaj przyłożyłem fele 19" oz superleggera. I teraz bije sie z myślami co robić. Boje sie , że na 19" nie pojeżdżę za szybko :mysli:

SNC00246.jpg

SNC00248.jpg

W czarnym kolorze chyba by lepiej pasowały, ale to nie problem przemalować. :)

Opublikowano

superleggery - mega felgi. jak chcesz malować to w grafit :wink4: oraz zazdroszczę - to te, które na allegro niedawno były?

Opublikowano

superleggery - mega felgi. jak chcesz malować to w grafit :wink4: oraz zazdroszczę - to te, które na allegro niedawno były?

Nie nie, przytargane z ebay z niemiec.

A czego zazdrościsz ,masz takie same :kox::wink4:

Opublikowano

Jak dla mie fele igła pasują pięknie :shocked::slina:

Opublikowano

Nie nie, przytargane z ebay z niemiec.

A czego zazdrościsz ,masz takie same :kox::wink4:

Nie no ja mam ultraleggery i do tego w 18.. :wink4: chciałbym mieć 19, ale lubię szybko pojechać i na 19 mogłoby to się źle skończyć :>

Opublikowano

Różnice w felgach znikome (trochę inny wzór), podobno na 19" wcale nie jest tragicznie, ale muszę sam doświadczyć :mysli:

Opublikowano

A czemu nie szukałeś zderzaka pod PDC z przodu?

Z tyłu mi wystarczy, dla mnie zbędny gadżet. Poza tym przy montażu dużego coolera bedzie więcej miejsca :decayed:

Założona po dwóch godzinach walki dokładka od cupry. Zaraz będzie troche za i troche przeciw głosów :tongue4::decayed:

Dzieki Staszek za dokładke :hi:

SNC00241.jpg

SNC00244.jpg

Zacnie :naughty:

Opublikowano

Witam, muszę powiedzieć, że bardzo ładne to Twoje audi. :good:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, muszę powiedzieć, że bardzo ładne to Twoje audi. :good:

Pozdrawiam.

Jeszcze troche do poprawek jest, ale najważniejsze, rzeczy zrobione.

Dzięki

Dzisiaj po paru godzinach walki, założona nowa osłona silnika z allegro, pasowała idealnie, aż sam sie zdziwiłem :mysli:

Założone tez ori kierownice powietrza, poprzednie miałem powycinane pod ledy z s6 i nie zdawały już egzaminu niestety.

SNC00276.jpgSNC00277.jpg

Przy okazji zapytam, czy lewy cooler ma być troszkę mniejszy od prawego. Czytałem gdzieś na forum, że tak ma być, ale pewności nie mam :mysli:

Opublikowano

Tak, coolery sie roznia.

Opublikowano

U mnie w B6 co zime zmienailem oslony pod silnik :thumbdown: teraz zapodalem ALLEGROWA :wink4: ma byc niezniszczalna i do tego jeszcze trytytki :decayed:

Opublikowano

jeździsz już na tych ozkach? jak tak to dawaj fotki a nie jakieś osłony :bicz::kox:

Opublikowano

ma byc niezniszczalna i do tego jeszcze trytytki

trytytki też dałem, bez nich nie da się rezać :kox:

jeździsz już na tych ozkach? jak tak to dawaj fotki a nie jakieś osłony :bicz::kox:

Jeszcze nie, kasy brak,musze zbierać na wakacje i żenią mnie za rok, ale może jeszcze jakoś się wykręce :decayed:

No i cały czas się zastanawiam, czy 18" czy 19" bo nie chce znowu jechac taczką jak miałem w golfie, juz nie te lata. :thumbdown:

Opublikowano

18" jesli nie chcesz miec taczki.

Opublikowano

W 19'' tez nie ma efektu taczki , w b7 :gwizdanie:

Opublikowano

Musze przejechać sie kolegi b7 na 19" , sam zobaczyć i podjąć decyzje.

Opublikowano

Ponior 19 nie jest taka zła :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...