Dawid125 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Też śmigam w SP-8 i bardzo sobie chwałę. Teraz już będzie 3 sezon i nic się z nimi nie dzieje. o dobrze wiedzieć na czym latasz? A kolego Yamaha FZ1 Fazer + dość dużo dodatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Od czterech lat jeżdżę w terenie aktualnie husaberg 570:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Pany mam na sprzedaż kask damski ideał dwa razy był na głowie - dosłownie No i moją Kawę jak co to PW Przedmioty użytkownika - motoAllegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Czemu się rozstajesz z maszynką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fucken Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Czemu kolego zetke chcesz pogonić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Miszka, Ja Ci mówię...NIE RÓB TEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fucken Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zimy już nie będzie zaraz sezon się zacznie:grin: nie sprzedawaj:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 no szczerze to dzieciaka będę miał już niedługo i szkoda mi żeby taki sprzęt stał w garażu i będzie użyty kilka razy w sezonie, w poprzednim jeździłem praktycznie codziennie, spoty Audi nie spoty, po bułki do sklepu no kierwa wszędzie mega frajda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fucken Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 no szczerze to dzieciaka będę miał już niedługo i szkoda mi żeby taki sprzęt stał w garażu i będzie użyty kilka razy w sezonie, w poprzednim jeździłem praktycznie codziennie, spoty Audi nie spoty, po bułki do sklepu no kierwa wszędzie mega frajda. znam to mój syn ma 3lata rano do obiadu ide znim na dwór itd a po obiedzie ninja i ogień w szopie:grin:wracam na kąpiel:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Siemka chłopaki:hi: Jaki polecacie spray na łańcuch? Kupiłem w tamten sezon jakieś g0wno za 50zl i jak stane na parkingu to czarne kropki na asfalcie:facepalm: i wachacz uj$bany ze masakra:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja od dziecka ;P Aktualnie Gixx 1000 k8 w planach na wiosnę Był trampek 675 A kolego na łańcuch polecę Belray Super Clean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja do łańcucha używam motula i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 do lancucha castrol i jestem zadowolony Ps:rodzinka mi sie powiekszyla brat kupil suzuki gs500:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 do lancucha castrol i jestem zadowolony Ps:rodzinka mi sie powiekszyla brat kupil suzuki gs500:banan: To gratki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarr2 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 koledzy do sprzedania FAZER z 2005 roku wersja GT jak ktoś zainteresowany to priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ja od dziecka ;P Aktualnie Gixx 1000 k8 w planach na wiosnę Był trampek 675A kolego na łańcuch polecę Belray Super Clean Testowałem już trochę tych sprejów i najlepiej sprawował mi się właśnie Bel ray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza1991 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 W tym sezonie było już kilka, XT 660, potem zestaw YZF 250 + GSR 600 jednak z GSR musiałem się rozstać Co do spray to polecam ten - MOTUL Smar CHAIN LUBE FL FACTORY LINE 400ml (2895391008) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo ten MOTUL Smar do łańcucha OFF-ROAD 400ml - MXshop (2895391019) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Zostawiają białawy nalot na łańcuchu ale świetnie się utrzymują i super spełniają swoją funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Chłopaki a teraz może coś o oponach? Nosze się z zakupem na new sezon Michelin Pilot Road3... Jakie polecacie na moto turystyczno sportowy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 ja jeździłem na Bridgestone Battlax chyba 016, a obecnie mam Pirelli Diablo i jedne i drugie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi