Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa motocyklistów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4265421_DSC_0489Medium.JPG

Fajny ten Twój Zet :D
Przebieg KOSA :)

Czy R1 a Z750 rozstrzał miałeś spory widzę ;)

Tak ale R1 to grzechotka niestety

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 204 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

za***isty uwielbiam nakedy :kox:

Opublikowano

Fajna kawa i to w dodatku na era, niedaleko mnie moze sie kiedyś umówimy na jakieś smiganko.

tąpniete z LG F60

Opublikowano

Ale ten Żuk w tle też kosa już pomału unikat :naughty:

Opublikowano

Zetka ładna. Plakujesz opony? bo świecą się nieużywane kraje jak psu jajca a te power piloty same z siebie są śliskie :D

Opublikowano

Tez kiedys wyplakowalem opony, pierwsze 3 zakrety na spokojnie zeby rozgrzac opony a na czwartym gleba ..... Ucz sie na cudzych bledach i nie rob tego wiecej.

Opublikowano

Wczoraj polatane

68f795a30a75ca08med.jpg

Opublikowano

Fajna kawa i to w dodatku na era, niedaleko mnie moze sie kiedyś umówimy na jakieś smiganko.

tąpniete z LG F60

Nie widzę problemu . A skąd jesteś ?

Żuk kupiony nowy w salonie w którymś tam roku , mogę spojrzeć w dokumenty :) od nowości w naszej rodzinie ;) i dalej chodzi ;d 0 grama rdzy oraz szpachli ;d

Żuk kupiony nowy w salonie w którymś tam roku , mogę spojrzeć w dokumenty :) od nowości w naszej rodzinie ;) i dalej chodzi ;d 0 grama rdzy oraz szpachli ;d

Zetka ładna. Plakujesz opony? bo świecą się nieużywane kraje jak psu jajca a te power piloty same z siebie są śliskie :D

Nie wiem co to jest plak :)

Opublikowano

Kto dziś latał na moto? :naughty:

wp20160202143002pro.jpg

Zapomniałem tylko huggera i osłony na łańcuch założyć i mi trochę zadupek smarem owaliło :kox:

Edytowane przez grzes1150

Opublikowano

Kumpel sprzedaje Zetę gdyby ktoś szukał pewne moto, a sprzedaje bo przesiadł sie na gixa

http://allegro.pl/show_item.php?item=5978463033

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ja się ubrałem od stóp po głowę w 4ride oczywiście będąc w sklepie i bez przymiarki nie wyobrażam sobie kupna kurtki a przede wszystkim kasku,przez internet to możesz sobie gatki na d*pę kupić.

Opublikowano

Oczywiście możesz sobie kupić ciuchy przez internet , ale przed kupnem idziesz do sklepu i robisz przymiarkę takich samych ubrań.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

http://www.sklepikmotocyklowy.pl/

ja tutaj, sklep stacjonarny maja na połczyńskiej w wawie

Edytowane przez sebek

Opublikowano

Gdzie kupujecie ubrania na motocykl, bo pewnie sa tu jacyś kierowcy jednośladów. Ja zastanawiam się nad kupnem kombinezonów motocyklowych w tym miejscu: http://motomoda24.pl/index.php/odziez-motocyklowa/odziez-skorzana/kombinezony-skorzane.htmlnigdynie kupowałem przez internet, a maja tam naprawdę duzo niższe ceny...

Najlepiej przymierzyć w sklepie.

Wtedy wiesz co bierzesz.

Opublikowano

Co producent a nawet model to leży inaczej. Tak samo z kaskami... niektóre L-ki mnie uciskały do bólu a tu nagle M-ka leży idealnie :)

Opublikowano

Siemka! Chłopaki będę chciał kupic ktm 250 sxf 2008-2009. Chce hobbistycznie po lesie szurać:) na droge mam inne moto;) polecacie 4T czy lepiej kupic 150 2T ? Macie jakieś doświadczenie z tymi crossami? :D

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja jak będę kupował coś do zabawy to tylko czterosuw.Kilka osób znam i widziałem częste zacierki 2T,ten silnik wymusza pewną specyfikę jazdy.

jak słonko przyświeci tak jutro jak dziś to otwarcie sezonu i moto wyprowadzone z garażu :D

Edytowane przez danielo

Opublikowano

Tyle ze 125 2T to 30km i szatańska natura, 250 w 4T nie da ci takiej frajdy jak 125.

Opublikowano

siema moto-maniacy...jako że planuje kupić w koncu mysle w nie dalekiej przyszłości jakieś moto to mam do was 2 pytanka.pierwsze to chodzi o moto..śmigał lub śmiga ktoś z was na suzuki sv650s roczniki po 2003r??bardzo podoba mi sie ten motor i myslałem nad nim jako pierwsze wozidło mojego szlachetnego tyłka...druga sprawa dotyczy ubioru..przy zakupie kurtki co mieć pod kurtką?zwykły t-shirt czy jak?co ubieracie pod kurtke jak idziecie śmigać?byłbym wdzieczny za jakiekolwiek odpowiedzi

Opublikowano

Nowsze SV to świetny sprzęt praktycznie bez wad. Czasami trzeba dołożyć przedłużkę przedniego błotnika bo w deszcz zalewa przednią świecę wodą i ginie iskra. Występowały też SV650s z pełnymi owiewkami czyli nie tylko czasza ale i zamiast pługa to zabudowany piec. W starszych SV przednia zawiecha była miękka a lagi potrafiły się pogiąć. Nie bój się tego hamowania silnikiem bo przy umiejętnym operowaniu gazem w winklach to żaden problem. SV650 ma dobry dół ale za to wyżej dla mnie d*py nie urywa. Ja szukałem SV1000 albo VTR1000 ale VTR nie znalazłem nic godnego uwagi a SV1000 po jeździe testowej okazało się za małe dla mnie i kupiłem 929rr ... jeden z ostatnich dużych motocykli a zarazem już lekki jak małe 600 bo 169kg na sucho.