aju Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 nic wcześniej nie stukało zaczęło parę godzin przed efektownym końcem, ale miał już nakatowane sporo godzin
Tas2die4 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Kombi sprzedane, szukam teraz dosc taniej uzywki dwuczesciowej. Mial ktos stycznosc z firma IXS?? Bo sa fajne stroje na Alledrogo do wyrwania
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Kombi sprzedane, szukam teraz dosc taniej uzywki dwuczesciowej. Mial ktos stycznosc z firma IXS?? Bo sa fajne stroje na Alledrogo do wyrwania co oglądasz ? też muszę kupić kurtkę i spodnie , reszta juz jest, btw ale mam zakwasy po tych dwóch dniach walki ale banan z pyska mi nie schodzi...tylko moje auto straciło 90% mocy
Tas2die4 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Ogolnie szukam jakiegos stroju dwuczesciowego. Moj byl Ok,ale po prostu zrobil sie za maly, rekawy jakos mi za krotkie byly itp. Hehe fajnie,ze jestes zadowolony, Zet fajny sprzet jesli zadbany. Ja niestety na razie mam przerwe, nie polatalem za duzo przez ten rozrusznik, moto stoi
Pucek Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Kombi sprzedane, szukam teraz dosc taniej uzywki dwuczesciowej. Mial ktos stycznosc z firma IXS?? Bo sa fajne stroje na Alledrogo do wyrwania co oglądasz ? też muszę kupić kurtkę i spodnie , reszta juz jest, btw ale mam zakwasy po tych dwóch dniach walki ale banan z pyska mi nie schodzi...tylko moje auto straciło 90% mocy To w jakiej kurtce Ty latałeś?
Miszka82 Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Kombi sprzedane, szukam teraz dosc taniej uzywki dwuczesciowej. Mial ktos stycznosc z firma IXS?? Bo sa fajne stroje na Alledrogo do wyrwania co oglądasz ? też muszę kupić kurtkę i spodnie , reszta juz jest, btw ale mam zakwasy po tych dwóch dniach walki ale banan z pyska mi nie schodzi...tylko moje auto straciło 90% mocy To w jakiej kurtce Ty latałeś? a takiej tam stary to było silniejsze ode mnie ---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:03 ---------- skóra i dres
Pucek Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Kombi sprzedane, szukam teraz dosc taniej uzywki dwuczesciowej. Mial ktos stycznosc z firma IXS?? Bo sa fajne stroje na Alledrogo do wyrwania co oglądasz ? też muszę kupić kurtkę i spodnie , reszta juz jest, btw ale mam zakwasy po tych dwóch dniach walki ale banan z pyska mi nie schodzi...tylko moje auto straciło 90% mocy To w jakiej kurtce Ty latałeś? a takiej tam stary to było silniejsze ode mnie ---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:03 ---------- skóra i dres Szajba
Miszka82 Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 no odstawiłem moto na przegląd po zakupie/przed pełnym sezonem kurna jakie to jest piękne uczucie jazda na dwóch kółkach i to ebnięcie np 0-130km/h:kox:
Spartan_Wroc. Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Stare czasy mi się przypomniały Na pierwszej focie w oddali winowajca
Miszka82 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Stare czasy mi się przypomniały Na pierwszej focie w oddali winowajca http://images40.fotosik.pl/1481/0b8a8111ead35e6am.jpg http://images38.fotosik.pl/1480/0ec4eb39c5d69920m.jpg http://images37.fotosik.pl/1452/753f07a4971bf852m.jpg jakie skutki tego wypadku ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Na szczęście wyszedłem z tego tylko trochę poobijany... Byłem w pełnym stroju oczywiście
taktuś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Panowie a co robicie z rozpoczęciem sezonu na Jasnej Górze bo niezłe się zamieszanie zrobiło w tym roku i sam mam dylemat co robić jedni chcą jechać do Częstochowy a jedni do Gietrzwałdu czy jak to się tam zwie bo tam zostało przeniesione całe rozpoczęcie a jakoś nie uśmiecha mi się jechać 460km...a jakie jest wasze zdanie na ten temat ja uważam ,że skoro tyle lat było na Jasnej Górze to po co teraz zaczęli kombinować i mogło zostać tak jak było przecież to tradycja i w ogóle największy zlot w Europie był a teraz takie cyrki:wallbash: Cyrki są, bo prezydent Częstochowy ( z SLD) wymyślił w ten dzień pod Jasną Górą moc atrakcji: stragany, disco polo, i inna komercja. Kłóci się to ze świętem TYCH motocyklistów i dlatego zdecydowali przenieść. Nie dziwię się motocyklistom, bo oni widzą różnicę. Gdyby nie widzieli różnicy to równie dobrze mogliby zrobić rozpoczęcie sezonu w burdelu zamiast na Jasnej Górze. Czerwonemu prezydentowi powiedzieli NIE. Najgorsze jest to, że środowisko motocyklowe podzieliło się. Część będzie w Częstochowie, część w Gietrzwałdzie. Już w niektórych gazetach przeważają komentarze, że ci co będą w Gietrzwałdzie kierują się fobiami, paranojami, nienawiścią... , retoryka iście z Gazety Wyborczej. Żenada. Również schemat działania prezydenta Częstochowy przypomina schemat działania premierka, przykład: - zamykam szpital - lekarze i pracownicy w obawie przed zamknięciem szpitala protestują - na konferencji prasowej obwieszczam, że protestującymi kierują fobie, paranoje, nienawiść. I że sami są winni zamknięcia szpitala - mój przekaz wygrywa - bo idzie w świat. .............................. W niedzielę do Gietrzwałdu przyjadę na swoim jednośladzie, syn też. Z kolei 22 kwietnia jak dobrze pójdzie wybierzemy się na rozpoczęcie ( któreś z kolei ) do Pelplina - świetna impreza.
Miszka82 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 gdyby nie ta pogoda na jutro to bym pocisnął i jeszcze bym spota w Cze-wie zaliczył ale nie po to kupiłem motor żeby się męczyć w deszczu. Co do tych podziałów to bez komentarza
Tas2die4 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A ja dzisiaj gonie R1 i chyba odpuszczam ten sezon,zeby w nastepnym wrocic na ZX-10R- moim wymarzonym koniu Choc pewnie i tak nie wytrzymam i kupie cos,szczegolnie ze jest opcja na fajnego streeta niedaleko
insane_Infinity Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Panowie zaczynam przygodę z Moto Powiedzcie czy Monster 696 kupie w dobrych Dukatach ? to będzie moje pierwsze oficjalne moto , kilka lat temu śmigałem crossem brata .A teraz mam legalne przyzwolenie żony na moto .i akurat takie
Pucek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Panowie zaczynam przygodę z Moto Powiedzcie czy Monster 696 kupie w dobrych Dukatach ? to będzie moje pierwsze oficjalne moto , kilka lat temu śmigałem crossem brata .A teraz mam legalne przyzwolenie żony na moto .i akurat takie Ja bym kupił inne moto, takie do którego jest dużo łatwo dostępnych części
insane_Infinity Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 a do Dukata nie jest??raczej jest i to sporo ,mam znajomego co ma tez monsterka i nie ma problemu z częściami zresztą od niego zachorowałem na Dukata
Dev Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 chodzi to jak stary zetor :decayed: (rozrząd desmo) silny dół, zero szpicy jaki rocznik tego potworka ? aaaaa i zapomniałem dodac, jest troche chu,,,,jnia z regulacją zaworów
insane_Infinity Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 2010 rok ---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:24 ---------- zresztą mi nie potrzeba japońskiej suszarki to jest moje Pierwsze moto
Rekomendowane odpowiedzi