Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Panowie możecie mi pomóc wybrać pierwszy motor do nauki ? Ogólnie od pewnego czasu chodziło mi to po głowie. Myślałem żeby zmieniać auto, ale jakoś nadal lubię swoje a4, także chcialbym troszkę nauczyć się śmigać na moto. Wiadomo że musi to być coś dla kompletnego świeżaka, który do tej pory śmigał tylko skuterem a i na nim potrafił się wyje*ać szukałbym czegoś do 3-4tys. na początek. Możecie coś zaproponować ? GS500 na początek by Ci wystarczył myślę albo er500, ze starszych roczników może coś znajdziesz w tych pieniądzach tylko trzeba szukać spokojnie i cierpliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Właśnie tak się zastanawiam nad gs500, palić się nie pali więc na spokojnie sobie poszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 A może lepiej coś słabszego , max do 250 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Panowie możecie mi pomóc wybrać pierwszy motor do nauki ? Ogólnie od pewnego czasu chodziło mi to po głowie. Myślałem żeby zmieniać auto, ale jakoś nadal lubię swoje a4, także chcialbym troszkę nauczyć się śmigać na moto. Wiadomo że musi to być coś dla kompletnego świeżaka, który do tej pory śmigał tylko skuterem a i na nim potrafił się wyje*ać szukałbym czegoś do 3-4tys. na początek. Możecie coś zaproponować ? rok temu też zaczynałem swoją przygodę z moto i powiem Ci ze swojego doświadczenia, że na pierwsze moto to 250-500cm3. Poniżej zrazisz się nudą, a powyżej możesz się wystraszyc i zrazić do dalszej jazdy. Tak czy siak co kupisz to jeździj z głową, bo zabić idzie się nawet na rowerze:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ja bym Ci proponowal honde cbr 600f3 dobry sprzet nie za slaby nie za.mocny taki w sam raz wybaczy sporo a i na drugi sezon Ci nie braknie jak bedziesz juz wiedzial jak sie nim posluzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 900rr rozyebane, noga pozszywana początek sezonu pechowy dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ja bym Ci proponowal honde cbr 600f3 dobry sprzet nie za slaby nie za.mocny taki w sam raz wybaczy sporo a i na drugi sezon Ci nie braknie jak bedziesz juz wiedzial jak sie nim posluzyc Osobiście nie próbował bym od razu jazdy na plastiku a na czymś co bardzo wybacza błędy, np. gs500/honda cb500, jeżeli ktoś ma mocną psychę i więcej kasy to może pójść w horneta/fazera Nie oszukujmy się, plastik jest typowo do zapierdalania, styl siedzenia namawia do odkręcania Ps. Jeżeli nie ma się w głowie to prędzej czy później ten ktoś zakończy przygodę z moto. Spartan_Wroc. szybkiego powrotu do zdrowia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 900rr rozyebane, noga pozszywana początek sezonu pechowy dla mnie gdzie fiknąłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jak to się stało , co z Tobą i na końcu z moto ? . Szybkiego powrotu do zdrowia życzę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ślizg na parkingu, jakiś pył leżał na kostce brukowej...wbiłem się pod Polo U mnie jakieś obicia i rana kłuta na podudziu coś mi się do kości wbiło grubości palca i szarpnęło jeszcze...no ale pozszywali Dobrze, że kurtka była bo przejechałem się trochę na plecach W moto czacha, zegary, kierownica, set pasażera nie istnieją, baczur też wgnieciony ważne, że dekle, lagi i rama nie ruszone Później wrzucę jakieś foto cebry jak mi kule doniosą żebym mógł zejść do garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 W niedzielę zrobiłem 400km, byłem w Pelplinie na Kociewskiej Wiośnie, impreza jak co roku dobrze zorganizowana, multum motocykli i wynalazków moto podobnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Właśnie tak się zastanawiam nad gs500, palić się nie pali więc na spokojnie sobie poszukam GS500 lub ER5 , na początek wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Spartan dobrze, że cały jesteś ja gdybym kupił gs500 czy coś w tym stylu to bym żałował, dla mnie jazda na 250 z jazd i egzaminów była trudniejsza niż na Z750, odkręcanie i v-max było fajne przez pierwszy tydzień, później nuda i zajawka na zakręty, więc chyba każdy musi indywidualnie do tego podejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dzisiaj już trochę pospacerowałem, szwy trzymają to i foto strzeliłem. Graty już zamówione...Ściągną mi te cholerne nitki to biorę się za lakierowanie i składanie do kupy wszystkiego Teraz tylko trzeba wybrać kolor, bo ten czarny półmat mi nie podpasił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 tak tak pewnie jeszcze napiszesz, że w sumie dobrze, że się glebnąłeś bo przynajmniej kolor zmienisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Aż w takiej desperacji nie jestem Planowałem już jakiś czas zmianę koloru...na coś oczojebnego i może zadupek 954 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wow jest trochę strat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bartek_ Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A co sądzicie o GSR 600 2006r. jako pierwsze moto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A co sądzicie o GSR 600 2006r. jako pierwsze moto? na pierwsze moto bardzo dobra opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bartek_ Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Rozumiem, że nie prowadzi się jak szlifiera i nie trzeba leżeć klatą na baku? Sent from my domofon using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi