paput Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 (edytowane) moja poprzednia A4 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=129051.msg1543866#msg154386697 rok grudzień po minilifcie 2.4 V6 w WYPOSAŻENIE-quattro -V6 -klima-kubełki-BOSE-zmieniarka-telefon NOKIA-navi-FIS-grzane stołeczki-kiera S4-4xel. szybki-jakieś tam alumy-siuśki-tempomat-przyciemnione szybyROK 2011/20121. felgi BBS RC 303 18/8,5J/ET322. nowe opony Ovation 225/40/183. nowy gwint Ta-Technikx4. ramka konsoli - czarna perła z palety audi LZ9W5. dymione boczne kierunkowskazy 6. ramka grilla oklejona folią 3M7. lampy polift przódplany na ROK 2013/20141. rozpórka górna kielichów 2. ringi licznika na czarno3. lotka na klapę ala RS44. dolna rozpórka 5. dekory i popiołka w folii 3M, połysk6. lampy potraktować folią "ala USA"7. lampy tył - wyrezać coś ciekawego8. grill s49. końcówka tłumika Sebring10. wtryskiwacze LPG-Barracuda x 611. wyrezać dekielki BBS12. cold air intake => K&N/Simota/Pipercross:this:/ITG/RaidHP/TwinAir/Apexi/Fujita/Aoma/Green a. dolot ze zderzakab. filtr piepercrossc. osłona z kwasówki - self maded. SAI - filtr13. sylicony SAMCO od podicśnień 14. halogeny (custom)15. gajgerek vacum bar 16. dywaniki gumowe PETEX ze stoperamiPLANY - dalekosiężne -zderzak S4-radio 2 dinpóki co tyle EKSPLOATACJA -wymiana rozrządu [pasek wieloklinowy Continental, pasek wielorowkowy Conti, rolka prowadząca, rolka napinająca, ramię napinacza, napinacz, pompa wody all Rouville]-wymiana łożysk kół tył CX-wymiana łożysk kół przód KYK-nowy olej + filtr Filtron-nowy filtr powietrza Filtron-nowy płyn chłodzący Petrygo-nowa chłodnica cieczy Thermotec-4x wahacze górne HART-nowe tarcze przód Mikoda + nowe klocki + nowe klocki tył-2x nowe osłony przegubów zewn. przód-2x nowe drążki kierownicze Delphi-czyszczenie układu paliwowego STP-świece zapłonowe NGK R-Line Made in Japan-nowa inst. gazowa [parownik Zavoli Zeta S, wtryski OMVL niebieskie, komputer Lecho-Sec, butla w kole 60L]-zmiana wtrysków na Barracuda-nowe łożyska SKF tył-nowy łącznik stablizatora tył FOTKI WYKONANE MODY 1.Ramka konsoli - czarna perła z palety audi LZ9W2.Folia na dekory 3M 1080 Scotchprint Gloss Black3.Popiołka wersja black oklejona folią 3M z pakietu schwarz inside 4.Grill ori S4 5.Ramka grilla oklejona folią 3M6.Dwururka z tłumika Sebringa (zdjąłem chrom i wypolerowałem) 7.Nowy gwint Ta-Technikx8.Zespolone lampy ori Valeo9.BBS RC 303 18" 8,5J ET32, przemalowana na kolor biały 10.Nowe oponki Ovation 225/40/1811.Kierunkowskazy boczne w dymie12.Przyciemnione folią tylne lampy - "wsteczny"13. Lampy ala USA 14. Nowe silicony od podciśnień15. 6x wtryskiwacz Barracuda - (Nagroda INPRO, targów GasShow)16. Customowe dekielki BBS17. Pomalowanie osłon black/red18. Cold air intake - in progressA. Zimny dolot ze zderzaka B. Filtr Pipercross C. Osłona termiczna - wyrób własny D. SAI - filtr SIMOTA19. Rozpórka górna kielichów - wyrób własny 19. Nowe dywaniki gumowe ze stoperami firmy PETEX 20. Yellow Fog Lights (mezalians kratki z a4 i kratki z Felicji FL + halo) 21. Gagerek FK Automotive - Vacum Bar Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez paput
Rafal_ Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 szukał szukał i znalazł jak przesiadka z TDI na V6 PB?
paput Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 szukał szukał i znalazł jak przesiadka z TDI na V6 PB? bez porównania, nie wróciłbym do diesla chyba że jakiegoś cichego :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 11:48_________________________________________________nawet osłona silnika jest
Rafal_ Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 szukał szukał i znalazł jak przesiadka z TDI na V6 PB? bez porównania, nie wróciłbym do diesla chyba że jakiegoś cichego :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 11:48_________________________________________________nawet osłona silnika jest kto nie jeździł ten nie zrozumie będziesz traktował motorownie podtlenkiem LPG?
A-rek Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 gratulacje nowego nabytku ale kolor bardziej podoba mi się na poprzedniej
paput Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 szukał szukał i znalazł jak przesiadka z TDI na V6 PB? bez porównania, nie wróciłbym do diesla chyba że jakiegoś cichego :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 11:48_________________________________________________nawet osłona silnika jest kto nie jeździł ten nie zrozumie będziesz traktował motorownie podtlenkiem LPG? niestety tak, chociaż wczoraj przy butowaniu z biłgoraja pokazało mi średnie 11,1 literka to nie dużo zwłaszcza że było często 1,2,3 mega but
MARCIN607 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 paputowóz :polew: brawo za Q i całą resztę. niech lata
Rafal_ Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 szukał szukał i znalazł jak przesiadka z TDI na V6 PB? bez porównania, nie wróciłbym do diesla chyba że jakiegoś cichego :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 11:48_________________________________________________nawet osłona silnika jest kto nie jeździł ten nie zrozumie będziesz traktował motorownie podtlenkiem LPG? niestety tak, chociaż wczoraj przy butowaniu z biłgoraja pokazało mi średnie 11,1 literka to nie dużo zwłaszcza że było często 1,2,3 mega but pali może nie tak tragicznie dużo tylko cena PB zabija
pastaldo Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Wreszcie upragnione Q ustrzeliłeś Furka całkiem fajna (całkiem bo avant ) szukał szukał i znalazł jak przesiadka z TDI na V6 PB? bez porównania, nie wróciłbym do diesla chyba że jakiegoś cichego :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 11:48_________________________________________________nawet osłona silnika jest kto nie jeździł ten nie zrozumie będziesz traktował motorownie podtlenkiem LPG? niestety tak, chociaż wczoraj przy butowaniu z biłgoraja pokazało mi średnie 11,1 literka to nie dużo zwłaszcza że było często 1,2,3 mega but To przy takiej jeździe podtlenku będzie szłooooo
Kowi87 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 No niezły wypas jest przynajmniej mniej hajsu na mody pójdzie Zmieniasz lampki dajesz HID i zakładasz springi -35 dobrze ze tych felg nie sprzedałeś bo akurat wiosna idzie a na 15kach toczyć sie to pomyłka
paput Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 Wszystko pieknie ładnie, tylko czemu 2.4 :wallbash: Mogleś wziasc 1.8 TQ Ale poza silnikiem wypasik niezly. Lampy masz czy znow bedziesz kupowac poliftowe ? :decayed: wszystkie 1.8T jakie oglądałem to była padaczka i stan mocno beznadziejny a tutaj jest fajnie
paput Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 zreszta masz q to mozesz jebnac swapa na 2.7 bit. i dwie turbawki nie dadzą mi żyć
majuDJ Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Jeszcze z wypasu masz chyba tempomat z tego co widzę
majuDJ Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Posprząta jak będzie cieplej zarzuci jakieś gumowe dywaniki i będzie na zimowe dni.
bebeto Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 fajna furka słuszny napęd i sinik tylko szkoda że nie 2.8
binio-stg Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 No widzę że jednak zdecydowałeś się na V6 szukał szukał i znalazł jak przesiadka z TDI na V6 PB? bez porównania, nie wróciłbym do diesla chyba że jakiegoś cichego :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 11:48_________________________________________________nawet osłona silnika jest Hehe, coś o tym wiem
paput Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 No widzę że jednak zdecydowałeś się na V6 szukał szukał i znalazł jak przesiadka z TDI na V6 PB? bez porównania, nie wróciłbym do diesla chyba że jakiegoś cichego :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 11:48_________________________________________________nawet osłona silnika jest Hehe, coś o tym wiem ale że osłona czy diesel? [br]Dopisany: 01 Luty 2011, 15:41_________________________________________________a i jeszcze z wypasu dwa kluczki scyzoryki
mrogal Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 No widzę że jednak zdecydowałeś się na V6 szukał szukał i znalazł jak przesiadka z TDI na V6 PB? bez porównania, nie wróciłbym do diesla chyba że jakiegoś cichego :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 11:48_________________________________________________nawet osłona silnika jest Hehe, coś o tym wiem ale że osłona czy diesel? [br]Dopisany: 01 Luty 2011, 15:41_________________________________________________a i jeszcze z wypasu dwa kluczki scyzoryki I NAVIGANCJA FJU FJU
MATIUS Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 ładna jaki przebieg można wiedzieć ile dałeś oczywiście jeśli to nie tajemnica badam rynek bo może też bym się przesiadł na coś mocniejszego niech dobrze słuzy i nie skończy tak jak srebna
Rekomendowane odpowiedzi