Klajtekkk21 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Bardzo ladne audiczka silniczek taki jak moj
paput Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 Bardzo ladne audiczka silniczek taki jak moj no i jest wreszcie Q
Pucek Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Gratulacje, silnik osobiście wybrał bym 2.8 ale nie ma co wymyślać, ważne że jest Q (pamiętaj że mieć Q to nie wszystko, też trzeba uważać) zmieniaj te lampy, mam nadzieje że już nie będzie 100 pytań na ten temat Powodzenia w modach aaa i szkoda że avant
MASATO Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Gratuluje nowej furki V6 i quattro godne pozazdroszczenia
paput Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 Gratuluje nowej furki V6 i quattro godne pozazdroszczenia nom bez porównania z rzędówkami, piękny dźwięk cichy a zarazem potężny żałuje tylko że pewnego moda nie założę: mianowicie wskaźnika toorbo boost[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 17:10_________________________________________________ Gratulacje, silnik osobiście wybrał bym 2.8 ale nie ma co wymyślać, ważne że jest Q (pamiętaj że mieć Q to nie wszystko, też trzeba uważać) zmieniaj te lampy, mam nadzieje że już nie będzie 100 pytań na ten temat Powodzenia w modach aaa i szkoda że avant nie mam kasiorki póki co na lampy, no i nie ma sensownych lamp do b5 w rozsądnej cenie
mrogal Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 no i nie ma sensownych lamp do b5 w rozsądnej cenie jaaaasne
paput Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 no i nie ma sensownych lamp do b5 w rozsądnej cenie jaaaasne zaczyna się :>
michu93 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ładny wózek zadbany, czarny... szkoda, że avant. wywal tą folię z szyb, bo jest wiocha jak nie wiem...
paput Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 ładny wózek zadbany, czarny... szkoda, że avant. wywal tą folię z szyb, bo jest wiocha jak nie wiem... folia z przodu już poleciała
paulpk Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Czarny Avant jedyny rozsądny zestaw B5 Żarcik :gwizdanie: Gratki Q i wi szóstki pod blachą Co sie da przerzucaj ze srebnego dawcy i niech służy PS ceny PB idą do góry ^^
paput Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 Czarny Avant jedyny rozsądny zestaw B5 Żarcik :gwizdanie: Gratki Q i wi szóstki pod blachą Co sie da przerzucaj ze srebnego dawcy i niech służy PS ceny PB idą do góry ^^ nie ma co przeżucać to była uboga wersja
jozek726 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 a co masz w planach ? oprócz lamp oczywiście
paput Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 a co masz w planach ? oprócz lamp oczywiście a bo ja wiem, myslę o glebie ale teraz na wysokiej glebie przejeżadżam przez krawężniki na pewnoo wpadną lampki polift no i jakaś ładna końcówka wydechu
mrogal Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 nie mam lamp.... . a furka ładna zadzialamy cos wuja dzisiaj?
paput Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 nie mam lamp.... . a furka ładna zadzialamy cos wuja dzisiaj? łot dy fak?
cysiek Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 paup to kiedy zobacze na azotach jak twoje czarne qattro bokami zamiata parking??fajny wozek z grania badziesz na bank zadowolony.ja byłem bardziej zadowolony z bose w B5 niz z concert II w B6
Rekomendowane odpowiedzi