Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHU] Bananowy Sedan :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie jupitery po II lifcie to by mu się bardziej na przodzie przydały :decayed:

Opublikowano

naprawdę wyjątkowe auto

kolor to już kwestia gustu ,według mnie nie pasuje do B5

ale środek zaje... fajny

Opublikowano

No ja sie do koloru juz przyzwyczailem.. ;) Chociaz na poczatku tez inaczej do niego podchodzilem, ale polerka z szybami i jakims oczojebnym kolem (czerwonym? :D) powinna pomoc ;)[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 11:46_________________________________________________Banan doczekał sie nowego obuwia i gwintu FK AK Street :D całość komponuje sie dosyc dobrze, i na ten sezon musi tak zostac, chyba ze znajda sie fundusze na jakies grube koło :D

Teraz niebawem zakupie bixy no i na tym sie zatrzymam, przyciemnianie szyb narazie sobie odpuscilem :) i mysle nad malowaniem felg, namawiaja mnie na czerwony ? :disgust::blink:

dsc01472l.th.jpg

dsc01471d.th.jpg

Opublikowano

pięknie się prezentuje, kolor jest :kox:

felga czarna albo grafit :mysli:

Opublikowano

ooo...ładnie sie teraz prezentuje :naughty:

Opublikowano

Czarne odpadaja NAPEWNO, czerwone to tak 50/50 ale raczej zostane przy ori kolorze tyle ze cale zostana odnowione no i prysniete zeby wygladaly jak nowe ;D no i musze opony zmienic bo jest 225/40 a chyba wolalbym 35;D bo tutaj taki balon :| no i mysle teraz jak z lampami? Znajomi mowia jedni ze SREBRNE zostawic, a inni ze czarne, oczywiscie mowa tu o bixach od qwerty'ego ;) tylko ORI czy CZARNY MAT? [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 22:57_________________________________________________Zrodził sie temat, zeby namalować cos aerografem, i teraz pytanie CO? Mam kolezanke ktora mi cos tam moze zrobic, moze to nie bedzie profi, ale cos prostego moze mi namalowac, co proponujecie? Oczywisice mowa tu tylko i wylacznie o klapce wlewu paliwa ;) [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 23:36_________________________________________________Dodam ze cos smiechowego moze byc :) itd :D

Opublikowano

Dopiero dojrzalem twojego banana... :decayed:

Ja pitole- to mi wyglada na jakas wersje "Alfons-line" :decayed: normalnie patrze i nie wierze, ale jak by na to nie patrzyc- masz wyjatkowe autko- jak bedziesz go delikatnie modzil to zachowa wyjatkowosc, inaczej zrobi sie folklor :)

Na deklu mozesz sobie wrzucic "DOPE" :kox:

A co do koloru felg to zalezy od wzoru, ale jak bedziesz i tak robil z przodu lampy w czerni, to ciemne fele jak najbardziej by sie klanialy- z tym ze nie lakierowane tylko proszkowane, ev. folia...

Osobiscie to pozostalbym tylko przy lifcie zewn. + delikatna gleba i jakies felgi ori audi w max. 18''

Opublikowano

W tym przypadku czerwony nie pasuje do żółtego :gwizdanie:

Oba kolory są żywe, felgi maluje się na kolor inny niż srebrny po to by ożywiały samochód a nie, rozbiły z niego klauna :wink4:

images?q=tbn:ANd9GcQEaPSuaVQqVEkHdEQbXVJ_5qn6yt9fE0uhSYVtTODcCXViDjdrqA

:wink4:

Albo srebrny albo czarny.

Opublikowano

W tym przypadku czerwony nie pasuje do żółtego :gwizdanie:

Oba kolory są żywe, felgi maluje się na kolor inny niż srebrny po to by ożywiały samochód a nie, rozbiły z niego klauna :wink4:

images?q=tbn:ANd9GcQEaPSuaVQqVEkHdEQbXVJ_5qn6yt9fE0uhSYVtTODcCXViDjdrqA

:wink4:

Albo srebrny albo czarny.

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: dobre porownanie lepszego bym nie znalazl :decayed:

Opublikowano

armistead fakt poruwnanie to Ci sie udało :D nie wiem myslalem nad czarnymi ale z domieszka np perly zeby sie minily w jakis fajny odcien ;> mat napewno odpada ;/ jak juz czarne to z perla jakas fajna ;P co do lamp to cos pokombinuje, jak pojde w ciemne felgi to napenwo lamy czarne, jesli lampy jasne to felgi zostana tak jak sa, ale wolalbym cos tam pozmieniac :D i wiecej nic w aucie raczej robil nie bede, grill mam (plaster miodu) musze tylko prysnac :D i w sumie nie wiem co tu jeszcze mozna wymodzic ;>

Jeszcze raz pytanie, co namalowac na klapce wlewu paliwa? cos smiechowego co proponujecie?

A na dekiel mozliwe ze zamowie DOPE :D

Opublikowano

Nie nie :P myslalem nad napisaem PUSSY WAGON na to mnie kolega namawia, albo czyms innym, pussy wagon jakos nie bardzo mnie interesuje chyba.. zobaczymy ;)

Opublikowano

Kolor z zewnątrz świetny (tez mam taki), wewnątrz rzadko spotykany. Na tym polega jego oryginalność.

Opublikowano

No stało stało, ja jakos w lutym ja kupilem :) i naprawde jestem mega zadowolony z zakupu :D:) [br]Dopisany: 15 Maj 2011, 20:33_________________________________________________Tutaj mała przymiarka kolegi felg :D

DSC01493.jpg

Opublikowano

:slina: bylaby miazga zolta audiczka na tych felach :shocked:

brat ma takie w golfie III, z tylu 3.5" a z przodku 2.5" cala rant.Srodek na bialo pomalowany, w dodatku kolor auta ma ciemny braz na perle :kox: ,w srodku biala skora a pod maska to co najpiekniejsze... 2.8 VR6 :decayed:

Opublikowano

No wyglada ladnie, tylko to 17 i slyszalem ze moze byc problem zglebowac porzadnie woz z przodu na 17 i na niskim profilu ze podobno wahacz o kielich bedzie pukal ;> ktos cos o tym wie ;> :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...