MercDG Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Takie jupitery po II lifcie to by mu się bardziej na przodzie przydały
Kawul Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Czekam na dobry przypływ gotowki to i takowe z przodu wpadna, od qwert'ego czarne na bixach :kox:
ŁYSY44 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 naprawdę wyjątkowe auto kolor to już kwestia gustu ,według mnie nie pasuje do B5 ale środek zaje... fajny
Kawul Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 No ja sie do koloru juz przyzwyczailem.. Chociaz na poczatku tez inaczej do niego podchodzilem, ale polerka z szybami i jakims oczojebnym kolem (czerwonym? ) powinna pomoc [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 11:46_________________________________________________Banan doczekał sie nowego obuwia i gwintu FK AK Street całość komponuje sie dosyc dobrze, i na ten sezon musi tak zostac, chyba ze znajda sie fundusze na jakies grube koło Teraz niebawem zakupie bixy no i na tym sie zatrzymam, przyciemnianie szyb narazie sobie odpuscilem i mysle nad malowaniem felg, namawiaja mnie na czerwony ?
pablo_9 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 pięknie się prezentuje, kolor jest felga czarna albo grafit
KL4K50N Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Fela robi swoje. Nie maluj felg na czerwono :gwizdanie:. Czarne lub chrom
Kawul Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 Czarne odpadaja NAPEWNO, czerwone to tak 50/50 ale raczej zostane przy ori kolorze tyle ze cale zostana odnowione no i prysniete zeby wygladaly jak nowe ;D no i musze opony zmienic bo jest 225/40 a chyba wolalbym 35;D bo tutaj taki balon :| no i mysle teraz jak z lampami? Znajomi mowia jedni ze SREBRNE zostawic, a inni ze czarne, oczywiscie mowa tu o bixach od qwerty'ego tylko ORI czy CZARNY MAT? [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 22:57_________________________________________________Zrodził sie temat, zeby namalować cos aerografem, i teraz pytanie CO? Mam kolezanke ktora mi cos tam moze zrobic, moze to nie bedzie profi, ale cos prostego moze mi namalowac, co proponujecie? Oczywisice mowa tu tylko i wylacznie o klapce wlewu paliwa [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 23:36_________________________________________________Dodam ze cos smiechowego moze byc itd
RS Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Dopiero dojrzalem twojego banana... Ja pitole- to mi wyglada na jakas wersje "Alfons-line" normalnie patrze i nie wierze, ale jak by na to nie patrzyc- masz wyjatkowe autko- jak bedziesz go delikatnie modzil to zachowa wyjatkowosc, inaczej zrobi sie folklor Na deklu mozesz sobie wrzucic "DOPE" A co do koloru felg to zalezy od wzoru, ale jak bedziesz i tak robil z przodu lampy w czerni, to ciemne fele jak najbardziej by sie klanialy- z tym ze nie lakierowane tylko proszkowane, ev. folia... Osobiscie to pozostalbym tylko przy lifcie zewn. + delikatna gleba i jakies felgi ori audi w max. 18''
Armi Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 W tym przypadku czerwony nie pasuje do żółtego :gwizdanie: Oba kolory są żywe, felgi maluje się na kolor inny niż srebrny po to by ożywiały samochód a nie, rozbiły z niego klauna Albo srebrny albo czarny.
Polko_V Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 W tym przypadku czerwony nie pasuje do żółtego :gwizdanie: Oba kolory są żywe, felgi maluje się na kolor inny niż srebrny po to by ożywiały samochód a nie, rozbiły z niego klauna Albo srebrny albo czarny. :polew: :polew: :polew: dobre porownanie lepszego bym nie znalazl
Kawul Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 armistead fakt poruwnanie to Ci sie udało nie wiem myslalem nad czarnymi ale z domieszka np perly zeby sie minily w jakis fajny odcien ;> mat napewno odpada ;/ jak juz czarne to z perla jakas fajna ;P co do lamp to cos pokombinuje, jak pojde w ciemne felgi to napenwo lamy czarne, jesli lampy jasne to felgi zostana tak jak sa, ale wolalbym cos tam pozmieniac i wiecej nic w aucie raczej robil nie bede, grill mam (plaster miodu) musze tylko prysnac i w sumie nie wiem co tu jeszcze mozna wymodzic ;> Jeszcze raz pytanie, co namalowac na klapce wlewu paliwa? cos smiechowego co proponujecie? A na dekiel mozliwe ze zamowie DOPE
KL4K50N Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 http://images40.fotosik.pl/421/aa0b5b44b9f36a1bmed.jpg
Kawul Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 Nie nie myslalem nad napisaem PUSSY WAGON na to mnie kolega namawia, albo czyms innym, pussy wagon jakos nie bardzo mnie interesuje chyba.. zobaczymy
gucia Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Kolor z zewnątrz świetny (tez mam taki), wewnątrz rzadko spotykany. Na tym polega jego oryginalność.
andrewsc Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 ej co jest "D same żółtki zaczynam spotykać. Kolor piękny, sam mam taki ps widziałem to autko niedawno na allegro
Kawul Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 No stało stało, ja jakos w lutym ja kupilem i naprawde jestem mega zadowolony z zakupu [br]Dopisany: 15 Maj 2011, 20:33_________________________________________________Tutaj mała przymiarka kolegi felg
Polko_V Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 bylaby miazga zolta audiczka na tych felach brat ma takie w golfie III, z tylu 3.5" a z przodku 2.5" cala rant.Srodek na bialo pomalowany, w dodatku kolor auta ma ciemny braz na perle ,w srodku biala skora a pod maska to co najpiekniejsze... 2.8 VR6
Kawul Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 No wyglada ladnie, tylko to 17 i slyszalem ze moze byc problem zglebowac porzadnie woz z przodu na 17 i na niskim profilu ze podobno wahacz o kielich bedzie pukal ;> ktos cos o tym wie ;>
Rekomendowane odpowiedzi