bonzo86 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Witajcie koledzy. Mam pytanko czy jest taka możliwość przełożenia całego śodka a4 przed lift na polift.pozdrawiam
MATIUS Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 kolego jest kwestia gratów czasu zimnego piva w lodówce i zapału wszystko da się zrobić no i oczywiście kosztów..
Kowi87 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Da rade opis z przekładką środkowej konsoli masz na forum, jak cos to mam taką na handel, jeśli bedziesz kolekcjonował graty :gwizdanie:
Shade Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja przełożyłem całe wnętrze od przedlifta sedana do polifta avanta, jak by co polecam się na PW.
Kowi87 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja przełożyłem całe wnętrze od przedlifta sedana do polifta avanta, jak by co polecam się na PW. hmm nie mów ze zrobiłes krok wstecz
johnnythebest Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Hehe pierwszy raz coś takiego słysze, że by ktoś "cofke" robił ale wielki szacun
KL4K50N Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam. Podaje link z opisem jak zrobić przekładkę konsoli : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=138524.0
Shade Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 hmm nie mów ze zrobiłes krok wstecz Po roku jeżdżenia standardowym słabo wyposażonym AJM'em znudziło mi się na to patrzeć. Konsolę i tunel oczywiście mam poliftowy, ale reszta wsio przed lift, są skórki, jest jeżdżenie, jest alcantara itp wygląda bosko... aż się nie chce wysiadać. Ogólnie zainwestowałem w tego trupa już 11tys i końca nie widać ;-)
Młody Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Ogólnie zainwestowałem w tego trupa już 11tys i końca nie widać ;-) W kogo ?
Kowi87 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 hmm nie mów ze zrobiłes krok wstecz Po roku jeżdżenia standardowym słabo wyposażonym AJM'em znudziło mi się na to patrzeć. Konsolę i tunel oczywiście mam poliftowy, ale reszta wsio przed lift, są skórki, jest jeżdżenie, jest alcantara itp wygląda bosko... aż się nie chce wysiadać. Ogólnie zainwestowałem w tego trupa już 11tys i końca nie widać ;-) już myslałem że wróciłes do starej brzydkiej konsoli a fotele to ok
bonzo86 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 k.....wa chłopaki żle napisałem to ma być na odwrót przed lift na polift
KL4K50N Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Daniel, Ty dobrze napisałeś . Tylko w trakcie rozmowy na ten temat pewien kolega napisał, że robił właśnie na odwrót . Podałem CI linka jak to mozna zrobić, ponieważ jest to jak najbardziej do wykonania.
bonzo86 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 wielkie dzięki kamil :hi:dobrze że sie da ale tylko ja nie mam klimy to można to jakoś przerobić. powiedzcie mi jescze czy siedzenia też da rade zamienić i jakie wogóle polecacie
vauxhall95 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 ciezko znalesc polifta bez klimy :tongue4:
bonzo86 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 ale jakby znalazł to nie ma żadnego problemu co. I jak z tymi siedzeniami problem jest trzeba coś przerabiać
Kowi87 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 ale jakby znalazł to nie ma żadnego problemu co. I jak z tymi siedzeniami problem jest trzeba coś przerabiać bez klimy przekładka bedzie bez problemowa, bo tak to cos tam trzeba grzebać przy klimatroniku, siedzenia pasują
Shade Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 I jak z tymi siedzeniami problem jest trzeba coś przerabiać Siedzenia i boczki pasują plug&play, jednak mocowanie oparć jest inne. W przedlifcie są haczyki, a w polifcie tulejki. Jeżeli kupisz przednie fotele z regulacja el. a miałeś manualne to będziesz musiał powycinać łapy prowadnicy i dospawać nakrętki mocujące. Otwory są pod tapicerką z przygotowanym miejscem na wycięcie. Wtyczki do airbagów były inne w przed lifcie niż po.
bonzo86 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 wielkie dzięki panowie jutro zabieram sie za poszukiwania foteli i reszty
KL4K50N Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Raczej w poliftach klima zawsze występowała. Nie spotkałem się jeszcze z b5 po lifcie bez klimy... Także tutaj jak już zaczniesz się bawić to trzeba pokombinować by włożyć Twój panel z pokrętłami. Jeżeli chodzi o stołki to oczywiście kubełki skórzane
Rekomendowane odpowiedzi