Radek91 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Pisz do użytkownika bolek czy jakoś tak. Wypowiadał się wcześniej w postach.
kuba8484 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Koledzy, macie jakieś dobre źródło projektorów? zamierzam zamienić ori na coś sprawniejszego.
dani270 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Witam doradzi ktoś jak z głową ustawić soczewkę tak aby była w poziomie? W moim przypadku temat tyczy się a6 c5 allroad z soczewkami Q7
fafnasty Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wykorzystaj jako wzór ustawienie soczewki oryginalnej ale po 2 wkładanie do tych lamp tych soczewek valeo to słaby pomysł
kaFFFar Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Panowie czym czyścić ten chrom w środku, czym nie bym Noe czyscil to odchodzi, ściera się...
fafnasty Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Tylko na such mikrofibra. Żadnych płynów to bardzo delikatne jest
KoJ@K Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Na sucho to też według mnie średni pomysł, bo lampy nowe nie są i zawsze znajdzie się w nich troche kurzu, jakiegoś pyłku itd no i przetarcie mikrofibrą po tym rysuje chromy. Ja zawsze plukam to pod wodą, jak są brudne to myje gąbką dla dzieci, spłukuje i dopiero osuszam mikrofibrą.
Nowak50 Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Kontaktowalem sie z kolega z forum i nie zawsze chrom zejdzie, niby sa 2 wersje tego plastiku i z tej poprawionej nie schodzi chrom. Koszt wymiany tych plaskikow z chromem tez nie jest z kosmosu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kaFFFar Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 To musiałem mikrofibra za mocna trzec. A kojak pod wodę trochę strach, bo zacieki, kropki będą i będzie trzeba mocniej trzec. Czy się mylę 1
KoJ@K Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 Żaden strach, to jest dosyć śliska powierzchnia przez co woda zlatuje po tym jak po dobrze nawoskowanym aucie, więc po umyciu i opłukaniu zostanie tylko kilka kropelek wody, które bez problemu "zdejmiesz" przykładając ikrofibre, nawet bez wycierania.
bidzio1 Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 Chce ktoś hella intemo mam na zbyciu kilka kompletów. Jak coś to PW [emoji6]Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka
kaFFFar Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 7 minut temu, KoJ@K napisał: Żaden strach, to jest dosyć śliska powierzchnia przez co woda zlatuje po tym jak po dobrze nawoskowanym aucie, więc po umyciu i opłukaniu zostanie tylko kilka kropelek wody, które bez problemu "zdejmiesz" przykładając ikrofibre, nawet bez wycierania. Dzieki ,to bedziemy probowac ;D
fafnasty Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 Trzeba zacząć od tego o jakich lampach mowa. Jaki model a4. W b5 te chromy czasami nawet po dotknięcie palcem lub wilgotna szmatką już się uszkadzaja Wb6 jest już to bardziej wytrzymałe i można to umyć
kaFFFar Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 Fafnasty mowa o b5, wlasnie czego nie dotkne to odchodzi
fafnasty Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 W b5 nie ma opcji żeby to myc woda i gąbką.
kaFFFar Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 tez mi sie wydaje, ze tyylko bardzo delikatnie mikrofibra. Strasznie to delikutasne ps. Fafnasty nie lezy tobie prawy odblusnik goly bez soczeewki w dobrym stanie ?
fafnasty Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 Na pewno gdzieś leży luźne. Przypomnij jutro wieczorem
dliwski Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Koledzy, gdzie znajdę + od alternatora (kontrolka ładowania), żeby DRL zapalały się razem z silnikiem, a nie z zapłonem? Macie jakieś foto?
bidzio1 Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Koledzy, gdzie znajdę + od alternatora (kontrolka ładowania), żeby DRL zapalały się razem z silnikiem, a nie z zapłonem? Macie jakieś foto? Przy alternatorze. Przy ecu przy liczniku Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi