Orzeł Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 zrobia S4 TDI Ja już mam wyprzedziłem fabryke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Te opony kumcho to nie były fabryczne? PS. Cudo na kolach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 16 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Te opony kumcho to nie były fabryczne? Nie wiem... takie były na felgach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 a Miało Cie nie byc na ostrowach pomiar porazka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 jakoś się udało dojechać . Pomiar porażka, co nie zmienia faktu, że jestem zadowolony ze swojego auta . pierwszy pomiar 13.35, drugi 13.42 czy jakoś tak dla porównania Lexus ISF pierwszy przejazd ze mną przegrał a drugi miał 13.22 . Co lepsze - przegrało ze mną nawet 630 konne RS6 dokładnie to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 bo to RS6 nie ma 630PS, jedzie dosc slabo jak na ilosc gotowki, ktore w nie poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Rzeczywiscie cos slabawo to RS6 jechalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 RS6 ogolnie czasami na miescie jest.. troche posapie ale nie widac szału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 niech ma co chce, dla mnie mój klekot daje rade , a to najbardziej mnie cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Wlasnie SID wzial zwrotnice do przymiarki zaciskow Orzelka Jutro cos pojezdzimy jego potworem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Wlasnie SID wzial zwrotnice do przymiarki zaciskow Orzelka Jutro cos pojezdzimy jego potworem :gwizdanie: Musisz wszystko gadać , no tylko się dobrze zapnij bo gatki z d*py pewnie zrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Bedzie ogien .......... w bagazniku juz u niego siedziala jakas turbawka od nowego RS6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 o kurka, obserwuję ten temat od dłuuuugiego czasu, podziwiam furę i modyfikacje,a pojechałem na Ostrowy i zobaczyłem pobliskie tablice rejestracyjne, nachyliłem się, i gdy ukazało się moim oczom logo MG Motorsport na wydechu byłem już pewien śliczne auto na żywo. ps. widziałeś czarnego SL55 AMG na końcu kwalifikacji? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 o kurka, obserwuję ten temat od dłuuuugiego czasu, podziwiam furę i modyfikacje,a pojechałem na Ostrowy i zobaczyłem pobliskie tablice rejestracyjne, nachyliłem się, i gdy ukazało się moim oczom logo MG Motorsport na wydechu byłem już pewien śliczne auto na żywo. ps. widziałeś czarnego SL55 AMG na końcu kwalifikacji? ;> Świat mały . Widziałem . Było kilka ładnych aut godnych uwagi [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 06:19_________________________________________________no i udało się finalnie wystroić dieselka Różnica między tym co było a tym co jest jest kosmetyczna za to przebiegi krzywych zdecydowanie ładniejsze i auto nie łapie zadyszki po 4000 rpm . Podziękowania dla Wojtka (Aligatora) za wkład pracy i poświęcony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Czyli zmniejszyło się od ostatniego strojenia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 a przedtem lapalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 po przekroczeniu 4000 rpm wyskakiwał błąd i trzeba było zdjąć paliwa co było odczuwalne, tutaj jak widać kręcimy się do 4500 rpm i nadal jest 320 ps a wcześniej było przy 4200 i mocno leciało w dół. Ostatni pomiar pokazał 340.7 ps ale wykresu nie dostałem . Zresztą dla 3 ps przy tej mocy nie będę się dwoił i troił . Generalnie klekot jedzie i to bardzo miło... a różnica w mocy może wynikać nawet z innej jakości paliwa co wiadomo w naszym kraju nie jest rzeczą dziwną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Co fakt to fakt a kreski i ich przebieg piękne/ny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Ciekawe, ile samym programem będzie można wyciągnąć w nowym 3.0 BiTDi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi