rex Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 ...ja juz będę grzeczny Dobrze....ale za kare musisz w piątek i sobote pić do upadłego BTW: No to piękną kare wymyśliłem spoko ale rodzaj trunku sam sobie wybieram hyhyhy Do kieliszka zaglądać nie będę
Gość kulig Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 warunki super my dotrzemy na miejsce pozno w piatek
poziek Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 A ja wczoraj zakatowalem swoje zimówki na slizgawce...
Gość kulig Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Przeciez podawali ze ok 5 marca ma padac snieg dlatego nadal mam zimowki po co ryzykowac...
rex Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 A ja wczoraj zakatowalem swoje zimówki na slizgawce... Boś jest warjot i tyle P.S. Zapodaj filmik, prooooszę
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 slizgu slizgu bedzie, chyba ze to fotomontaz Ciekawe jak nowy zawiasik sie sprawdzi w takich warunkach
Wihajster Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 slizgu slizgu bedzie, chyba ze to fotomontaz Ciekawe jak nowy zawiasik sie sprawdzi w takich warunkach a jakie to niby warunki sa...kapke sniega i tyle dasz rade
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 slizgu slizgu bedzie, chyba ze to fotomontaz Ciekawe jak nowy zawiasik sie sprawdzi w takich warunkach a jakie to niby warunki sa...kapke sniega i tyle dasz rade o to sie nie boje, tylko juz sie ciesze na mysl o ostrzejszych reakcjach autka na twardzszym zawiasiku bedzie FUN
poziek Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 A ja wczoraj zakatowalem swoje zimówki na slizgawce... wczoraj od 24 do 1 w nocy...nie było nikogo ze mną...tylko ja i mój siwek i jazda na lodzie...
miron78 Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Bez strachu ludzie - to była fotka z równicy - w Wiśle jest zielono i czarno
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 tylko ja i mój siwek i jazda boli ręka? :decayed:
Wihajster Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Bez strachu ludzie - to była fotka z równicy - w Wiśle jest zielono i czarno i po co to piszesz cała frajde im zepsółes
adikrakow Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 tylko ja i mój siwek i jazda boli ręka? :decayed: :polew:
poziek Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 tylko ja i mój siwek i jazda boli ręka? :decayed: :polew: fakt niezły tekst...
Gość cloo Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Z Wami to jest niezla zabawa obojetnie jaki temat sie zacznie, zawsze sprowadza sie do jednego ach te dwuznacznosci a reka oczywiscie boli od przekladania biegów-prawda Poziu ________________________________________________________ Dorota
adikrakow Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Z Wami to jest niezla zabawa obojetnie jaki temat sie zacznie, zawsze sprowadza sie do jednego ach te dwuznacznosci a reka oczywiscie boli od przekladania biegów-prawda Poziu ________________________________________________________ Dorota ja bym raczej powiedział że od jazdy na ręcznym
poziek Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 od biegów ręcznego juz nie używam wystarczy dąc lekko w piz*kę i zarzuca dupcią
adikrakow Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 od biegów ręcznego juz nie używam wystarczy dąc lekko w piz*kę i zarzuca dupcią hehehe :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi