Gość zdeniu Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 ok ponieważ nadal nie ma jeszcze kompletu w tą środę tj 16 stycznia kończę zbiórkę i osoby które nie wpłaciły skreślam z listy. prawidłowoadamooo , chłopie, co z Tobą ?? drobnych nie masz żeby wpłacić
Lukas Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 adamooo , chłopie, co z Tobą ?? Przepraszam najbardziej przeoczyłem Adasia ale przelew juz wykonany niech chłopina jedzie z nami ( za kogo jeszcze zapłacić )
kramer Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 adamooo , chłopie, co z Tobą ?? Przepraszam najbardziej przeoczyłem Adasia ale przelew juz wy konany niech chłopina jedzie z nami ( za kogo jeszcze zapłacić ) za mnie bo ja nie zdążę ... nie mam konta w PL i nie dam rady wam do środy wpłaćić ... może mi ktoś zaufa ... może ... wkońcu już 2 tyg. temu sie deklarowałem ale dopiero w najbliższą sobotę bede w PL i wtedy mogę się z KIMKOLWIEK z WAS rozliczyć ... zresztą ... zależy mi na tej WIŚLE ale nic na siłe .... wiem wiem ... na zaufanie trza se zapracować ... nie mam już 15 lat wiem to ...
Flyer Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Podejrzewam, ze nawet jak przyjedziesz bez wczesniejszej zaplaty to miejsca sie znajda...
kramer Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Podejrzewam, ze nawet jak przyjedziesz bez wczesniejszej zaplaty to miejsca sie znajda... taki tłok ???
wit.s Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 adamooo , chłopie, co z Tobą ?? Przepraszam najbardziej przeoczyłem Adasia ale przelew juz wy konany niech chłopina jedzie z nami ( za kogo jeszcze zapłacić ) za mnie bo ja nie zdążę ... nie mam konta w PL i nie dam rady wam do środy wpłaćić ... może mi ktoś zaufa ... może ... wkońcu już 2 tyg. temu sie deklarowałem ale dopiero w najbliższą sobotę bede w PL i wtedy mogę się z KIMKOLWIEK z WAS rozliczyć ... zresztą ... zależy mi na tej WIŚLE ale nic na siłe .... wiem wiem ... na zaufanie trza se zapracować ... nie mam już 15 lat wiem to ... Wisisz mi 50 zeta. Schiller - dopisz kramer'a do listy-przelew z zliczką poszedł przed chwilą.
TTom3k Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Mam szkole jednak jeszcze poprawki napewno wiec z bolem mowie ;(...skresl mnie z listy
kramer Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 adamooo , chłopie, co z Tobą ?? Przepraszam najbardziej przeoczyłem Adasia ale przelew juz wy konany niech chłopina jedzie z nami ( za kogo jeszcze zapłacić ) za mnie bo ja nie zdążę ... nie mam konta w PL i nie dam rady wam do środy wpłaćić ... może mi ktoś zaufa ... może ... wkońcu już 2 tyg. temu sie deklarowałem ale dopiero w najbliższą sobotę bede w PL i wtedy mogę się z KIMKOLWIEK z WAS rozliczyć ... zresztą ... zależy mi na tej WIŚLE ale nic na siłe .... wiem wiem ... na zaufanie trza se zapracować ... nie mam już 15 lat wiem to ... Wisisz mi 50 zeta. Schiller - dopisz kramer'a do listy-przelew z zliczką poszedł przed chwilą. OK. WIELKIE DZIĘKI WIT ))))) wisze Ci 50 PLN. Masz je. A zmieszcze sie jeszcze w Wieśle ?
schiller Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2008 ok juz zaktualizowalem. kramer bedziesz sam?
kramer Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 ok juz zaktualizowalem. kramer bedziesz sam? tak będę sam
Hugo Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Mła, łan plis Przykro mi Norbuś , ale już za późno.Zapisy były do 21.42
Lukas Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Norbi obiecuje ze w nagrode bede dbał zebys mial zawsze polane
Hugo Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Norbi obiecuje ze w nagrode bede dbał zebys mial zawsze polane Z tym nie będzie problemu.W koło hotelu same polany
poziek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Norbi mogę powiedzieć, że rodzinka będzie w komplecie :evil: :dance: :drunk: :kox: :notworthy:
Norbi Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Nie mógł bym tylu ogrów puścić samych w góry, to niebezpieczne... dla gór [br]Dopisany: 15 Styczeń 2008, 22:23 _________________________________________________ Mła, łan plis Przykro mi Norbuś , ale już za późno.Zapisy były do 21.42 [br]Dopisany: 15 Styczeń 2008, 22:24 _________________________________________________ Norbi obiecuje ze w nagrode bede dbał zebys mial zawsze polane Luki wcale za słowo Cię nie trzymie
lukaszr Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Norbi, nareszcie męska decyzja :th:
hornet Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 hmmm Mój wyjazd stanął dzisiaj pod znakiem zapytanie
schiller Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2008 hmmm Mój wyjazd stanął dzisiaj pod znakiem zapytanie dlaczego? musisz mi potwierdzić dzisiaj czy tak czy nie...
hornet Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 hmmm Mój wyjazd stanął dzisiaj pod znakiem zapytanie dlaczego? musisz mi potwierdzić dzisiaj czy tak czy nie... Na razie jedziemy we 2-kę i oczywiście kasa leci. Najwyżej będziecie mili dwa miejsca opłacone i wolne. Na dzisiaj jedziemy z moją.
Rekomendowane odpowiedzi