Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ZLOT ZIMOWY - WISŁA 7-8-9.03.2008r - WPŁATA CAŁEJ SUMY!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok ponieważ nadal nie ma jeszcze kompletu w tą środę tj 16 stycznia kończę zbiórkę i osoby które nie wpłaciły skreślam z listy.

prawidłowo

adamooo , chłopie, co z Tobą ??

drobnych nie masz żeby wpłacić :mysli:

Opublikowano

Przepraszam najbardziej przeoczyłem Adasia ale przelew juz wykonany niech chłopina jedzie z nami :D ( za kogo jeszcze zapłacić :przebiegly: )

Opublikowano

Przepraszam najbardziej przeoczyłem Adasia ale przelew juz wy

konany niech chłopina jedzie z nami :D ( za kogo jeszcze zapłacić :przebiegly: )

za mnie :( bo ja nie zdążę ... nie mam konta w PL i nie dam rady wam do środy wpłaćić ...

może mi ktoś zaufa ... :( może ... wkońcu już 2 tyg. temu sie deklarowałem ale dopiero w najbliższą sobotę bede w PL i wtedy mogę się z KIMKOLWIEK z WAS rozliczyć ...

zresztą ... zależy mi na tej WIŚLE ale nic na siłe .... wiem wiem ... na zaufanie trza se zapracować ... nie mam już 15 lat wiem to :(

... :mysli:

Opublikowano

Podejrzewam, ze nawet jak przyjedziesz bez wczesniejszej zaplaty to miejsca sie znajda...

Opublikowano

Podejrzewam, ze nawet jak przyjedziesz bez wczesniejszej zaplaty to miejsca sie znajda...

taki tłok ???

Opublikowano

konany niech chłopina jedzie z nami :D ( za kogo jeszcze zapłacić :przebiegly: )

za mnie :( bo ja nie zdążę ... nie mam konta w PL i nie dam rady wam do środy wpłaćić ...

może mi ktoś zaufa ... :( może ... wkońcu już 2 tyg. temu sie deklarowałem ale dopiero w najbliższą sobotę bede w PL i wtedy mogę się z KIMKOLWIEK z WAS rozliczyć ...

zresztą ... zależy mi na tej WIŚLE ale nic na siłe .... wiem wiem ... na zaufanie trza se zapracować ... nie mam już 15 lat wiem to :(

Wisisz mi 50 zeta.

Schiller - dopisz kramer'a do listy-przelew z zliczką poszedł przed chwilą.

Opublikowano

Wisisz mi 50 zeta.

Schiller - dopisz kramer'a do listy-przelew z zliczką poszedł przed chwilą.

OK. WIELKIE DZIĘKI WIT :)))))) wisze Ci 50 PLN. Masz je. A zmieszcze sie jeszcze w Wieśle ?

Opublikowano

ok juz zaktualizowalem. kramer bedziesz sam?

tak będę sam :)

Opublikowano

Mła, łan plis :P

Opublikowano

Przykro mi Norbuś , ale już za późno.Zapisy były do 21.42 :polew:

Opublikowano

Norbi :notworthy: obiecuje ze w nagrode bede dbał zebys mial zawsze polane :D

Opublikowano

Z tym nie będzie problemu.W koło hotelu same polany :polew:

Opublikowano

Norbi mogę powiedzieć, że rodzinka będzie w komplecie :evil: :evil: :dance: :dance: :drunk: :drunk: :kox: :kox: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

Nie mógł bym tylu ogrów puścić samych w góry, to niebezpieczne...

dla gór :polew:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2008, 22:23 _________________________________________________

Przykro mi Norbuś , ale już za późno.Zapisy były do 21.42 :polew:

:tongue4:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2008, 22:24 _________________________________________________

Luki wcale za słowo Cię nie trzymie :decayed:
Opublikowano

Norbi, nareszcie męska decyzja :th:

Opublikowano

hmmm

Mój wyjazd stanął dzisiaj pod znakiem zapytanie :kwasny:

Opublikowano

hmmm

Mój wyjazd stanął dzisiaj pod znakiem zapytanie :kwasny:

dlaczego? musisz mi potwierdzić dzisiaj czy tak czy nie...

Na razie jedziemy we 2-kę i oczywiście kasa leci. Najwyżej będziecie mili dwa miejsca opłacone i wolne. Na dzisiaj jedziemy z moją.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...