jedrekx Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 mody zrobione ze smakiem, choć mi osobiście kierownica S-line bardziej się podoba i często te najdrobniejsze mody cieszą najbardziej
miron78 Opublikowano 4 Października 2012 Autor Opublikowano 4 Października 2012 już to wcześniej pisałem - kiera s-line jest ciekawsza, bogatsza i lepsza w trzymaniu...............a jak wszystko z S4 to niech jest wszystko z S4 ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ---------- Plusem jest to że to nówka sztuka - no i ta biała nić bardzo mi się podoba
Fr0styyy. Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 S-Line faktycznie ładniejsza przez tą pikowaną skórę
milart Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Wszystko bardzo ładne. Gratulacje:thumbup1:
wrclaguna Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Jak dla mnie to teraz jest kox z Pakietem S4 Pasuje spisać częsci porobic foty i wrzucić w DZIAŁ STYLISTYKA Cuber by to ogarnął
miron78 Opublikowano 6 Października 2012 Autor Opublikowano 6 Października 2012 Cieszę się, że furka się podoba - bo jak by Wam się nie podobała - to i tak bym nic nie zmieniał Muszę przyznać, że jedna rzecz mnie zadziwia (pozytywnie) - B8 tak realnie można już kupić za 65/70 - tyś zł A mimo to jest ich bardzo ale to bardzo mało (przynajmniej w mojej okolicy - Knurów 40 tyś ludzi i 3 sztuki) - pracuję w Gliwicach czyli mieście kilka krotnie większym niż Knurów a mimo to rzadko na ulicy mijam się z B8. W sumie mam już 4 letnie autko, przebieg jak niejedne B6 a mimo to gdzie by furka nie stała to przyciąga wzrok. I to jest taki mały detal, który pozytywnie nakręca i zwracają się wszelkie koszta (finansowe i czasowe) rezania Aż strach pomyśleć jak to jest mieć nowe A6 C7 czy np. RS6 C6
milart Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 RS6:slina: Już samo bulgotanie przyprawia o gęsią skórę. Trochę tego jest w stolicy i jak się trafi to miło popatrzeć i posłuchać...... Jak wygram w lotto to będzie pierwszy zakup:dancing:
dziadek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 RS6 c6 tak ale a6 c7 bym nie kupił bo słabo jakościowo w środku - nie z tej bajki jest dla mnie wykończenie w tych nowych modelach audi
turdzi Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 to prawda ladne B8 w Sline to rzadki widok nawet w duzych miastach.Od czasu do czasu jak jestem w krakowie do wdzie B8 ale zazwyczaj to bradzo ubogie auta.Dla mnie to duzy plus bo na sie w sumie wyjatkowe auto. ---------- Post dopisany at 18:01 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ---------- a6 c7 bym nie kupił bo słabo jakościowo w środku - nie z tej bajki jest dla mnie wykończenie w tych nowych modelach audi wiele rzeczy bym powiedzial o C7 ale na pewn ze nie jest slaba jakosciowo w srodku.Na czym bazujesz ta opinie ?
dziadek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 a6 c7 bym nie kupił bo słabo jakościowo w środku - nie z tej bajki jest dla mnie wykończenie w tych nowych modelach audi wiele rzeczy bym powiedzial o C7 ale na pewn ze nie jest slaba jakosciowo w srodku.Na czym bazujesz ta opinie ? ostatnio wiele czasu spędzam w ASO czekając aż mi naprawią piszczące sprzęgło - raz czekałem 6h, drugi raz 3 i ostatnio 4h - w tym czasie miałem okazję porównać wiele modeli m.in. 1. A6 c7 3.0tdi 2. A7 3.0tdi 3. Nowe A3 1.4TFSI 4. A1 sportback 1.4TFSI i jeszcze parę innych ale głownie skupiałem się na tych powyżej W/g mnie najlepiej wypada A3 - oczywiście nie mówię że jest lepsze jakościowo od a6 bo to nieprawda ale powiem tak: że za jakość jaką reprezentuje A3 byłbym w stanie zapłacić - poprostu jest warte swej ceny, a A6,A7 daje minimalnie lepszą jakość za kosmiczną cenę (A7 wycenione było na prawie 400k zł) - to jakieś nieporozumienie gdy naciskając plastiki słyszymy trzeszczenie i skrzypienie , poza tym na pierwszy rzut oka nie wyglądają na jakieś szlachetne niestety ... ps. razem jest też salon VW i tam też "badałem" nowego CC i ucieszyłem się że go nie kupiłem a zastanawiałem się
milart Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 a6 c7 bym nie kupił bo słabo jakościowo w środku - nie z tej bajki jest dla mnie wykończenie w tych nowych modelach audi wiele rzeczy bym powiedzial o C7 ale na pewn ze nie jest slaba jakosciowo w srodku.Na czym bazujesz ta opinie ? ostatnio wiele czasu spędzam w ASO czekając aż mi naprawią piszczące sprzęgło - raz czekałem 6h, drugi raz 3 i ostatnio 4h - w tym czasie miałem okazję porównać wiele modeli m.in. 1. A6 c7 3.0tdi 2. A7 3.0tdi 3. Nowe A3 1.4TFSI 4. A1 sportback 1.4TFSI i jeszcze parę innych ale głownie skupiałem się na tych powyżej W/g mnie najlepiej wypada A3 - oczywiście nie mówię że jest lepsze jakościowo od a6 bo to nieprawda ale powiem tak: że za jakość jaką reprezentuje A3 byłbym w stanie zapłacić - poprostu jest warte swej ceny, a A6,A7 daje minimalnie lepszą jakość za kosmiczną cenę (A7 wycenione było na prawie 400k zł) - to jakieś nieporozumienie gdy naciskając plastiki słyszymy trzeszczenie i skrzypienie , poza tym na pierwszy rzut oka nie wyglądają na jakieś szlachetne niestety ... ps. razem jest też salon VW i tam też "badałem" nowego CC i ucieszyłem się że go nie kupiłem a zastanawiałem się Też się zastanawiałem nad CC ale natychmiast wyzdrowiałem jak wsiadłem do środka..
jedrekx Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 a6 c7 bym nie kupił bo słabo jakościowo w środku - nie z tej bajki jest dla mnie wykończenie w tych nowych modelach audi wiele rzeczy bym powiedzial o C7 ale na pewn ze nie jest slaba jakosciowo w srodku.Na czym bazujesz ta opinie ? ostatnio wiele czasu spędzam w ASO czekając aż mi naprawią piszczące sprzęgło - raz czekałem 6h, drugi raz 3 i ostatnio 4h - w tym czasie miałem okazję porównać wiele modeli m.in. 1. A6 c7 3.0tdi 2. A7 3.0tdi 3. Nowe A3 1.4TFSI 4. A1 sportback 1.4TFSI i jeszcze parę innych ale głownie skupiałem się na tych powyżej W/g mnie najlepiej wypada A3 - oczywiście nie mówię że jest lepsze jakościowo od a6 bo to nieprawda ale powiem tak: że za jakość jaką reprezentuje A3 byłbym w stanie zapłacić - poprostu jest warte swej ceny, a A6,A7 daje minimalnie lepszą jakość za kosmiczną cenę (A7 wycenione było na prawie 400k zł) - to jakieś nieporozumienie gdy naciskając plastiki słyszymy trzeszczenie i skrzypienie , poza tym na pierwszy rzut oka nie wyglądają na jakieś szlachetne niestety ... ps. razem jest też salon VW i tam też "badałem" nowego CC i ucieszyłem się że go nie kupiłem a zastanawiałem się Też się zastanawiałem nad CC ale natychmiast wyzdrowiałem jak wsiadłem do środka.. ja najpierw poszedłem do VW, wsiadłem do CC i do Amaroka (bo te 2 modele mnie interesowały) i później do Audi, gdzie wsiadłem w B8... wybór był prosty, którą markę wybrać sorry Mirek za OT
RS Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Dla mnie Amarok jest ciekawym autem- wnętrze jest takie jak powinno być w samochodzie terenowym, ale tez podzielam opinie dziadekk o jakości wnętrza c7- nigdy go nie kupię nawet za 20 lat.
Rosemeyer Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Niestety F10 bije C7 na glowe co widac ma w-wskich ulicach. 5tek jezdzi od groma. Oczywiscie F10 jest dluzej na rynku itp, ale C7 mialo juz sporo czasu zeby to nadrobic... A6 ma jedna, niepodwazalna przewagę nad 5tka-quattro. A w sprawie jakości wykończenia i detali w nowym A3 to zapraszam do Golfa VII ;-)
kuredu Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Niestety F10 bije C7 na glowe co widac ma w-wskich ulicach.5tek jezdzi od groma. Oczywiscie F10 jest dluzej na rynku itp, ale C7 mialo juz sporo czasu zeby to nadrobic... A6 ma jedna, niepodwazalna przewagę nad 5tka-quattro. A w sprawie jakości wykończenia i detali w nowym A3 to zapraszam do Golfa VII ;-) no mi to się akurat podoba że jest mało C7, w Lublinie mijam się najczęściej z własnym bratem i testówkami z Audi Danelczyk, poza tym bardzo rzadko i a jak już to na obcyh blachach. ja co do wnętrza C7 to uważam, że nie ma się do czego czepić.
Rosemeyer Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 A jak już tak sobie radośnie u mirona pierd..imy ;-) to wczoraj widziałem B8 RS4 na PO w niebiesko-granatowym kolorze. Super live wygląda!
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 A jak już tak sobie radośnie u mirona pierd..imy ;-) to wczoraj widziałem B8 RS4 na PO w niebiesko-granatowym kolorze. Super live wygląda! Pewnie mówisz o tej
Rekomendowane odpowiedzi