K2 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 no cóż zobaczymy jak ze ścieralnością to prawdziwa skora nie żadne EKO nie wiadomo co co do nr do firmy niestety koleś zakazał podawać narazie ale jak pojadę po elementy II etapu (konsole tunel , podłokietnik) pogadam z nim na ten temat
krzysiek23 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 no wlasnie o to chodzi ze na fotele i reszte prawdziwa skora kosztuje sam material, a gdzie robota do tego...cenka bardzo fajna ale ciekawe jak bedzie z ta skora na dluzszy czas...a te klameczki czym malowales
K2 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 nie malowałem kupiłem już takie ale chyba przemaluje na białe w macie dość to fajnie wygląda z biała skora w boczkach
Reggi Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Wszystko bardzo fajnie wyszło Tylko dałbyś lepsze foto skór..ale z tego co widzę to czarna jest ta miękka z widocznymi żyłkami no wlasnie o to chodzi ze na fotele i reszte prawdziwa skora kosztuje sam material, a gdzie robota do tego...cenka bardzo fajna ale ciekawe jak bedzie z ta skora na dluzszy czas...a te klameczki czym malowales przy dobrej jakościowo skórze to sam materiał przeskoczy kwotę , która tu padła Oczywiście nie twierdzę, że jest ona gorsza czy coś w tym stylu..ale patrząc na sam fakt zakupu surowca to jest mała cena
K2 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 no koleś wzia tylko za materiał robota free ponieważ chce z mojego auta zrobić swój produkt flagowy ; )
Reggi Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 no koleś wzia tylko za materiał robota free ponieważ chce z mojego auta zrobić swój produkt flagowy ; ) Bardzo dobra robota Sufit też robisz ?
K2 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 Tak sufit tez będzie robiony ogólnie cały środek będzie robiony na nowo podzieliłem tona etapy Etap I -fotele przednie -kanapa tylna -boczki -mieszek -gałka zmiany biegów -hamulec ręczny Etap II -konsola środkowa -tunel środkowy -podłokietnik -obici foteli przednich to z tylu Etap III -schowek pasażera -wszystko od dekora w dol -obudowa kierownicy Etap IV -podsufitka -słupki -tylna polka i to chyba tyle reszta wyjdzie w praniu
Kowi87 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 A kierownica mam nadzieje że zmieniasz ją na jakaś ładniejszą
K2 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 oczywiście od Eski tylko z lat 95-96 mnie interesuje ale najpierw chce skończyć z tapicerem później inne mody wszystkiego na raz nie zrobię za szybko by poszło
K2 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 deska zostaje w czarnym kolorze podoba mi sie taka jaka jest wszystko pod dekorem w białej skórze zrobi swoje
K2 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 nie nie jedyne co jeszcze to dekory będę próbował robić w carbonie tylko zastanawiam sie w jakim bialym czy czarnym
Reggi Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Czarny. Białe to za jasne już do Twojego autka
siara Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Ja koło poniedziałku-wtorku będę robił dekory w srebrny karbon, to sobie na spocie obejrzysz czy Ci spasi
siara Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 E no niestety folia (DI-NOC 3M 3D- ta słyszałem jest najlepsza)
K2 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2011 no cóż ale i tak będzie na co popatrzeć ja jak będę robił to tylko z włókna węglowego
siara Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Wiem folia to nie oryginał............ :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi