dawidos89 Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Witam Widze ze ten watek funkcjonuje i jest aktywność. Jakby ktos byl z okolic i mial ochote na spocika to do poniedzialku rana stoje w Kleszczewie. A juz jedna furke z wlepka tu widzialem ale niebylo wlasciciela.
skrab Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja mam do Kleszczewo jakiś 20km jak coś możemy się zgadać np. w Sulmierzycach połowa drogi? tąpniete z LG F60
klysek Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja mam do Kleszczewo jakiś 20km jak coś możemy się zgadać np. w Sulmierzycach połowa drogi? tąpniete z LG F60 Podejrzewam a wręcz jestem pewny ze Dawid jest dużym mobilem skoro stoi do poniedziałku ;D
skrab Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Łeee to co On spocik OOOO chce robić, tąpniete z LG F60
bartek1605 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 fajny spot dużych aut to był w ten weekend pod Opolem
dawidos89 Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Łeee to co On spocik OOOO chce robić, tąpniete z LG F60 To co kolego spocik jest wtedy jak się podjedzie Audi?? Tak jak Tomek pisał byłem dużym mobilem. Ale widziałem w Kleszczewie autko z wlepką ale bez właściciela.
ChilliPalmer Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Panowie, piszę już wszędzie z prośbą o pomoc... Potrzebuję pożyczyć/kupić ucho holownicze do A4 B7 (wiem że pasuje z B6 i A6 C6). Zostawię kaucję czy coś... jeszcze tego samego dnia oddam. Muszę sciągnąć samochód do warsztatu a w zestawie awaryjnym nie mam tego ucha. :-( Sprawa bardzo pilna !
RicS3 Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Panowie, piszę już wszędzie z prośbą o pomoc... Potrzebuję pożyczyć/kupić ucho holownicze do A4 B7 (wiem że pasuje z B6 i A6 C6). Zostawię kaucję czy coś... jeszcze tego samego dnia oddam. Muszę sciągnąć samochód do warsztatu a w zestawie awaryjnym nie mam tego ucha. :-( Sprawa bardzo pilna ! z jakiej części Łodzi jesteś?
ChilliPalmer Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Panowie, piszę już wszędzie z prośbą o pomoc... Potrzebuję pożyczyć/kupić ucho holownicze do A4 B7 (wiem że pasuje z B6 i A6 C6). Zostawię kaucję czy coś... jeszcze tego samego dnia oddam. Muszę sciągnąć samochód do warsztatu a w zestawie awaryjnym nie mam tego ucha. :-( Sprawa bardzo pilna ! z jakiej części Łodzi jesteś? Bałuty (okolice lasu łagiewnickiego) ale do godz. 17 jestem w Tomaszowie Maz.
maniek 84 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Jakiś spot w tą niedzielę będzie? czy znowu tylko dużo gadania a jak przychodzi co do czego to nic
klysek Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Jakiś spot w tą niedzielę będzie? czy znowu tylko dużo gadania a jak przychodzi co do czego to nic Jak przychodzi co do czego to nic
marcindlug Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 witam geje i panie dzis o 18 melduje sie na parkingu auchan. bedzie milo jak ktos dolaczy
KrzychuEM Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Kto z Was ma czarne A4 b5 avant 1.8T z naklejką klubową na klapie bagażnika i soczystym "pokaż cycki dam ci ciastko" na wlewie paliwa?
Rafal1988Lodz Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Siemka. Marcin masz jeszcze te adaptery do zaciskow 360mm?
icemerc Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Siemka. Kiedy najbliższy spot się odbedzie? W sumie po raz pierwszy bym przyjechał bo do tej pory na innego modelu Audi spotach bywałem.... :-)
Rekomendowane odpowiedzi