marek_gie Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 ym sie pisal na plytke jesli to nie problem... :th: nie ma problema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 chłopaki tak z innej bajki. znacie jakąś dobrą myjnie w Łodzi ? Chcę iść na mycie tapicerki : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINN Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Słyszałem że bywają problemy z instalacją etka7, a u Ciebie jak??? Tutusik poczekaj, aż się cieplej zrobi. Ja prałem na Rzgowskiej, ale tam zlikwidowali tą myjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINN Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 czytałm w poście: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=5169.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinua4 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 He, he. Oczywiście wiadomo, że to TEN CZWARTEK, nareszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s33d Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Przypominam, że spocik jest w TEN CZWARTEK :> o 20:30 ooo a myslalem ze o 21:30. dobrze ze napisales bo bym sie spoźnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_gie Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witojcie!! Nie wiecie gdzie w Łodzi można kupić płyn do wspomagania FEBI zielony mineralny?? Ewentualnie czy ktoś nie ma do odsprzedania 1 opakowania takiego?? Coś mi się wydaje, że płyn w moim układzie kwalifikuje się do wymiany - ma kolor kakao i czasami odzywa się wspomaganie (wyje) po jakiejś dłuższej jeździe. W związku z tym chciałbym przepłukać układ i zalać swieżym płynem... Mam nadzieję, że na spocie ktoś rzuci fachowym okiem na to, bo może jestem przewrażliwiony Do zobaczenia w czwartek!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 tak z innej beczki. Nie wiem czemu mi radio nie zapisuje danych wprowadzonych ( bo ustawiam subwoofer na +15, bass na +7 , trebles na +5 ) i jak wylacze silnik to sie nie zapisuje tych danych. Prawdopodobnie kabel nie jest podlaczony. Moglby ktos sprawdzic na spocie? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudi Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Mogłby ktos napisac mi dokładnie gdzie jest ten spot czy pod Sphinxem czy pod Filipsem bo sie troche rozchorowałem i nie chce mi sie szukac ale postaram sie wpasc mimo choroby :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinua4 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Mogłby ktos napisac mi dokładnie gdzie jest ten spot czy pod Sphinxem czy pod Filipsem bo sie troche rozchorowałem i nie chce mi sie szukac ale postaram sie wpasc mimo choroby :> Zaczynamy pod Sphinxem 20:30, a później jak będzie więcej autek przenosimy się pod Philipsa. No chyba, że i tam będzie już za malo miejsca :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Niestety ale chyba nie uda mi sie wczesniej wpasc niż na 21.30 , mam tylko nadzieje że sie do tej pory nie rozjedziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_gie Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 czy taka pogoda zwalnia z obowiązku mycia auta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghouscik Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 no to do zobaczyska na spocie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrborsuk Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Przepraszam Was bardzo ale ja jednak nie dojade sila wyzsza (praca...) Zycze sprzyjajacych warunkow atmosferycznych i frekwencji... Do zoba na nastepnym spocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s33d Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 mam przyjechać B5 czy RS4 B7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 nie wiem, czy padła już tutaj taka propozycja, jak tak, to przepraszam... Można by się spotykać w galerii na wyższych poziomach parkingowych - oświetlone, pod dachem, pierwsza godzina bezpłatna, druga chyba 2 zł, trzecia 3, czwarta 5. Pomyślcie, bo może to nie jest zły pomysł A4 jak narazie sprzedane, więc muszę się tłuc civic'iem, ale mam nadzieję, że mnie nie wywalicie, jak podjadę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 kurcze pewnie dobrze sie bawicie na zlocie, a mnie nie ma . Nagly przypadek. Dzisiaj jest nowy rok wietnamski(chinski) i musialem z rodzicami pojechac do rodziny wybaczcie ale nastepnym razem bede ! To z okazji nowego roku wietnamskiego zycze wam i naszym niuniom jak najwiecej zdrowia :th: duzo hajsu , pomyslnosci , szczescia ! :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghouscik Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 nooo i zaczal sie nowy rok pod nazwa szczura....szczury maja przechlapane:) a co do zlociku to bylo sympatiko..hehe i wesolo:)...historie samochodowo-alkocholowe w zakletym kregu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINN Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Spocik udany Dzieki za życzenia i ja też życzę Ci wszystkiego naj... Wracając na skrzyżowaniu Piłsudskiego i Kopcińskiego stanąłem jako pierwszy i obok mnie A4 zamieniłem dwa słowa przez okienko przekazałem kalendarzyk mam nadzieję że koleżka dołączy ,był zdziwiony ale zainteresowany... Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marys608 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 teraz kompanko i kimka już piątek sie zaczął wieczorem balet POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH. ŁÓDZKA EKIPA ZAPRASZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi