Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

marcinek ? :D

tzn synek chyba :grin: ale mi też się od razu skojarzyło z "tym typem" :grin:

Edytowane przez MarianekZg
  • Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:decayed:

Opublikowano

czemu nie różowe

Opublikowano

Marcin :wink: fakt faktem, że jak byś postawił obok swojego diabła tego czarnego to byłby niezły komplecik :decayed:

Opublikowano

Nie, nie z jego winy. Kumpel za daleko się wysunął i OficeR go zachaczył jadąc po pierwszeństwie.

Widze ze aktywny przekaz informacji jest i swiat jest maly ;) wazne ze nikomu sie nic nue stalo a oswiadczenie musialo byc bo po co komus mandaty :grin: musze sie z nim jeszcze skontatkowac bo jest sprawa do obgadania ale cos na razie nie odbiera

Wiem juz napewno ze bede szukal blotnika lewego, byc moze drzwi kierowcy, chcialbym do tego dorzucic progi z S4, przednie nadkola i lotke moze byc w laminacie ;) i bede sie tez bral za spawanie zderzakow w tym gladki przod. No chyba beda tuningi [emoji14]

send by GT-I9505

Opublikowano

blotnik i drzwi mam jak cos :) drzwi czarne wiec bys musial prysnac z zewnatrz :)

Opublikowano

poszukalem troche czesci na allegro i zastanawiam sie czy lepiej by bylo malowac auto czy tez szukac w kolorze bo troche tego jest. co byscie doradzili?

Opublikowano (edytowane)

dzień dobry :)

288361796-WP_20150421_001.jpg

:grin:

Edytowane przez kanu
Opublikowano

No ładnie Ci Twoje autko poskładali :) od razu zderzak s-line sie wrzucił:D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?t=39&v=PcHYYbSzKv8

w 1:30 opony wygladaja jak sliki

poduszka z kiery nie wystrzeliła ??

No ładnie Ci Twoje autko poskładali :) od razu zderzak s-line sie wrzucił :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

ta i zapomnieli o ksenonie :decayed:

Opublikowano (edytowane)

szukaj w kolorze

pomalować u dobrego lakiernika bo zawsze będzie różnica odcienia przy tym samym kodzie lakieru

poduszka z kiery nie wystrzeliła ??

elektronika stwierdziła, że i tak bez sensu odpalać jaśki przy takim dzwonie bo nic nie pomoże

zawsze całą można na alllegro pogonić.... ;)

a tak serio to wystarczy Kanu, że były nie zapięte pasy i poduszka nie strzeli choć byś nie wiem jak ******** :)

ps: na początku w tle widać piękną przedliftową D3 :kox:

Edytowane przez Panton
Opublikowano
:siema: ludzie
Opublikowano (edytowane)

oooo necik zalozyles w koncu ? :D

Edytowane przez Seba_LDZ
Opublikowano (edytowane)

a tak serio to wystarczy Kanu, że były nie zapięte pasy i poduszka nie strzeli choć byś nie wiem jak ******** :)

ile musiał zapitalać, żeby tak o drzewo rozłożyć auto na kawałki... no chyba, że było od pana Mietka handlarza złożone wcześniej z 2....

ehh zero wyobraźni ta młodzież ma, auto fajne i 21lat oboje do piachu :facepalm:

Panton coś dla Ciebie:

XNRTIN5.jpg

z9KFnlW.jpg

Gpt1pZv.jpg

:)

Edytowane przez kanu
Opublikowano

:kox:

Opublikowano

oooo necik zalozyles w koncu ? :D

No w końcu jestem wsród żywych

Opublikowano

no to odebrałem autko poskładane :wink:

ubaw miałem bo nie mogli sobie poradzić z moimi LEDami w DRLach :grin: ale wkońcu po bojach dali radę :D

nie wiem czemu odpinali mi wężyk od zbiorniczka wspomagania, sporo płynu ulali, a potem dolali tyle, że teraz muszę strzykawką ściągnąć... a zbiorniczka spryskiwaczy nie uzupełnili ^_^

w każdym bądź razie zderzaczek na miejscu z zaczepami wszelakimi plus nowe lampy :wink:

mam stare lampy bez przetwornic, jak ktoś chce je sobie ode mnie zakupić i lekko naprawić w jednym miejscu obudowę lampy przy zaczepie to zapraszam do kontaktu :wink: fotki porobię w wolnej chwili, ewentualnie zapraszam na ogledziny lamp przed zakupem :wink: