MarianekZg Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) marcinek ? tzn synek chyba ale mi też się od razu skojarzyło z "tym typem" Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez MarianekZg
MarianekZg Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Marcin fakt faktem, że jak byś postawił obok swojego diabła tego czarnego to byłby niezły komplecik
OficeR Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Nie, nie z jego winy. Kumpel za daleko się wysunął i OficeR go zachaczył jadąc po pierwszeństwie.Widze ze aktywny przekaz informacji jest i swiat jest maly wazne ze nikomu sie nic nue stalo a oswiadczenie musialo byc bo po co komus mandaty musze sie z nim jeszcze skontatkowac bo jest sprawa do obgadania ale cos na razie nie odbiera Wiem juz napewno ze bede szukal blotnika lewego, byc moze drzwi kierowcy, chcialbym do tego dorzucic progi z S4, przednie nadkola i lotke moze byc w laminacie i bede sie tez bral za spawanie zderzakow w tym gladki przod. No chyba beda tuningi [emoji14] send by GT-I9505
Rafal1988Lodz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 blotnik i drzwi mam jak cos drzwi czarne wiec bys musial prysnac z zewnatrz
OficeR Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 poszukalem troche czesci na allegro i zastanawiam sie czy lepiej by bylo malowac auto czy tez szukac w kolorze bo troche tego jest. co byscie doradzili?
kanu Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) dzień dobry Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez kanu
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 No ładnie Ci Twoje autko poskładali od razu zderzak s-line sie wrzucił Sent from my iPhone using Tapatalk
kanu Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?t=39&v=PcHYYbSzKv8 w 1:30 opony wygladaja jak sliki poduszka z kiery nie wystrzeliła ?? No ładnie Ci Twoje autko poskładali od razu zderzak s-line sie wrzucił Sent from my iPhone using Tapatalk ta i zapomnieli o ksenonie
bartek1605 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?t=39&v=PcHYYbSzKv8 w 1:30 opony wygladaja jak sliki poduszka z kiery nie wystrzeliła ?? elektronika stwierdziła, że i tak bez sensu odpalać jaśki przy takim dzwonie bo nic nie pomoże
Panton Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) szukaj w kolorze pomalować u dobrego lakiernika bo zawsze będzie różnica odcienia przy tym samym kodzie lakieru poduszka z kiery nie wystrzeliła ?? elektronika stwierdziła, że i tak bez sensu odpalać jaśki przy takim dzwonie bo nic nie pomoże zawsze całą można na alllegro pogonić.... a tak serio to wystarczy Kanu, że były nie zapięte pasy i poduszka nie strzeli choć byś nie wiem jak ******** ps: na początku w tle widać piękną przedliftową D3 Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Panton
Seba_LDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) oooo necik zalozyles w koncu ? Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Seba_LDZ
kanu Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) a tak serio to wystarczy Kanu, że były nie zapięte pasy i poduszka nie strzeli choć byś nie wiem jak ******** ile musiał zapitalać, żeby tak o drzewo rozłożyć auto na kawałki... no chyba, że było od pana Mietka handlarza złożone wcześniej z 2.... ehh zero wyobraźni ta młodzież ma, auto fajne i 21lat oboje do piachu Panton coś dla Ciebie: Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez kanu
klysek Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 oooo necik zalozyles w koncu ? No w końcu jestem wsród żywych
kanu Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 no to odebrałem autko poskładane ubaw miałem bo nie mogli sobie poradzić z moimi LEDami w DRLach ale wkońcu po bojach dali radę nie wiem czemu odpinali mi wężyk od zbiorniczka wspomagania, sporo płynu ulali, a potem dolali tyle, że teraz muszę strzykawką ściągnąć... a zbiorniczka spryskiwaczy nie uzupełnili w każdym bądź razie zderzaczek na miejscu z zaczepami wszelakimi plus nowe lampy mam stare lampy bez przetwornic, jak ktoś chce je sobie ode mnie zakupić i lekko naprawić w jednym miejscu obudowę lampy przy zaczepie to zapraszam do kontaktu fotki porobię w wolnej chwili, ewentualnie zapraszam na ogledziny lamp przed zakupem
Rekomendowane odpowiedzi