Hugo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 czy ktos z was zdejmowal moze boczki z drzwi ?? podobno pod listwa ozdobna sa jakies wkrety. jak jej sie pozbyc bo juz kawalek sie polamal.... Ta listwa jest na zatrzaski.Trzeba ją delikatnie podważyć i powinna wyskoczyć .Zerknij tutaj może coś znajdziesz http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_zdejmowanie_tapicerki_z_drzwi_boczka_drzwiowego-t32144.0.html
Bartas Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 autko naprawilem, a ta listewke juz prawie cala polamalem. a z tego opisu szefie wychodzi ze nie musze ruszac tej listewki. poza tym dziekuje bo szukalem i nie moglem znalezc jutro przetestuje. nie wiem dlaczego ale oslonki klamek mi sie odkrecily i dzwonia ------- Najserdeczniejsze zyczenia dla klubowiczow, i oby bylo lepiej niz jest )))
seban111 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 http://www.toast.1k.pl/?od=Sebastian
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Coś dawno spota nie było...A ja wreszcie mam czym na niego przyjechać;D Audi do dopracowania i doinwestowania, ale jeździć może;)
bazylisk Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Jakby coś zapraszam 4 stycznia (Niedziela), godzina 18 pod C.H. REAL/TULIPAN Łódź ul.PILSUDSKIEGO 94 (NA WIDZEWIE)
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 ilu chętnych na spota mamy? Wstępnie ja się piszę[br]Dopisany: 01 Styczeń 2009, 14:11_________________________________________________może byśmy dzisiaj spota zrobili?;D
cebool1 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 oo jak miło widze ze chłopaki sie sami juz organizują właśnie wpadłem w tej sprawie spocik 4 o 18 pod realem i będzie mała imprezka mianowicie z Damianem wpadliśmy na pomysł ażeby skorzystać z pogody i poszaleć Jeżeli chodzi o kulig mam miejsce,wczoraj tam jeździłem prawie godzinę,ruchu nie ma w ogolę droga jest wyłożona asfaltem jest dość szeroko,na około jest las droga jest oświetlona itp,jest parking gdzie można zostawić samochód miejsce znajduje się na Oś.Olechów blisko ulicy zakładowej, Kto by się pisał i kiedy byśmy to zrobili?? Plan Zlotu Spotykanie pod Realem 18:00(4 stycznia 2009) czyli jutro;-) Wyjazd na miejsce 18:20 Proszę pamiętać o sankach!!! Proszę się wpisywać 1.Damianfym 2.cebool1 3.dawid1978 +1 4.Michał Bmw +1 5.Gothika 6.El'Davido 7. 8. mapka na stronie Audimani http://www.audimania.eu/forum/viewtopic.php?t=7969
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 piszę się na to;) Może jeszcze kogoś bym ze sobą zabrał...[br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 18:34_________________________________________________"...I ja tam byłem i na sankach jeździłem!" Szkoda, ze nie było więcej osób z naszego klubu, głównie były osoby z Audimanii. Zrobiliśmy konkretny kulig :> Byłem pierwszy raz, ale naprawdę fajna atmosfera towarzyszy tym spotom. Wpadajcie częściej;] P.S. - czekam na foto i wideorelację
Damianfym Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Filmiki z ostaniego spotu Kulig 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=UEI2DWCCibI
Fantom Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Filmik wporządeczku,troche ciemny ale zawsze lepsze to niz nic,najwazniejsze ze zabawa sie udała i ze Policja nie przyjechala :-) .
bazylisk Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Policja nie przyjechala :-) . Policja przyjechała tylko, że po fakcie kiedy robiliśmy sobie fotki.
ryzy87 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ehh żałuje ze jeszcze wtedy nie mialem audi Moze jeszcze jakis Spocik bedzie poki snieg jest?? Pzdr
ryzy87 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 z Checia Bym Pojechal na jakis =] wiec jak cos tylko bedzie to napewno sie pojawie
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 To jest nas już dwóch;) O ile się nie mylę, to w niedzielę również będzie spot przy realu (piłsudskiego 92) ok 18, z tym, że to są spoty łączone z Audi 80 oraz Audimanią.
ryzy87 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 oo to moze sie wybiore ciekawiej by bylo gdyby ludzie od nas sie zglaszali
arielo Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Witam. nie wiem czu to nie OT ale poszukuję kogoś z VAG do oceny audiki proszę o odp.. z góry dzięki Ariel
bazylisk Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zapraszam na spocik w najblizsza niedziele 18/stycznia/2oo9 godzina 18:oo w stałym miejscu Centrum Handlowe Real/Tulipan na Piłsudskiego94 w Łodzi
cebool1 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 znowu siedzisz w domu przed TV i nic ciekaego nie ma? Nudzisz sie smiertelnie przysypiajac juz przed komputerem? nie siedz w domu poznaj maniaków Audi takich jak TY Audi Fan Klub zaprasza na Spocik pod Centrum handlowym Real/Tulipan godzina 18:oo Łódź ulica Pisłudskiego94 dawny Geant na widzewie zapraszam bardzo serdecznie- Jacek [br]Dopisany: 17 Styczeń 2009, 17:08_________________________________________________oj i Paweł mnie uprzedził hehe
Seba_LDZ Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2009 witam czy bedzie ktos w niedziele 25.01.2009 pod tulipanem z VAG iem ?? pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi